Candaş Tolga Işık “BUGÜN RİSK ALMAZSANIZ…”
HABERİ PAYLAŞ

“BUGÜN RİSK ALMAZSANIZ…”

Haberin Devamı

“...Fedakarlık yapılacaksa bugündür. Bankalar farklı hesaplar içerisine giremez, girmemelidir. İş dünyamıza yaptığım çağrıyı tekrarlamak istiyorum; gün yatırım yapma, üretim yapma, istihdamı artırma, duran çarkları çalıştırma, çalışanları hızlandırma günüdür. Eğer bugün bu riski almazsanız yarın riske atacak hiçbir şeyiniz kalmayabilir.”


Cumhurbaşkanı Erdoğan dünkü konuşmasını bu sözlerle bitirdi: “Bugün risk almazsanız yarın riske atacak hiçbir şeyiniz kalmayabilir.” Erdoğan’ın son dönemde yaptığı en isabetli tespittir. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu bundan daha iyi anlatan bir cümle daha yok.


Geçmişte şu yanlış yapıldı, bu hatalı politika uygulandı, vesaire... Geç! Sonuçta Türkiye açık bir uluslararası operasyonun hedefi haline geldi mi? Geldi. Türkiye’yi Irak’a, Suriye’ye benzetmek için oynanan oyunu görüyor muyuz? Görüyoruz. Amacın önce milleti bölmek sonra devleti yıkmak en sonunda da ülkeyi tamamen parçalamak olduğu açık mı? Açık. Bizim buradan başka bir vatanımız, gidecek yurdumuz var mı? Yok. O halde konu kapanmıştır arkadaş.


Bu memlekette yaşayan herkesin, hepimizin durduğumuz yeri ve meseleler karşısında aldığımız tavrı bir kez daha, bu gerçeklerin ışığında değerlendirmemiz kaçınılmazdır. Düşünün ki, karşımızdaki cephede -piyon olarak öne sürülenleri saymazsak- kimle ya da kimlerle savaştığımızı hiçbirimiz bilmiyoruz. Tek bildiğimiz bizim cephede bir tek biz varız! Böyle bir savaşta yapılacak ilk iş canını kurtarmak değil, kendi cephende safları sıklaştırmak ve kanının son damlasına kadar savaşmaktır. Zira şunu unutmayın: Yaşayacak bir vatanın olmadıktan sonra canını kurtarmanın da anlamı yok.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder