Candaş Tolga Işık Erdoğan'ın logosu
HABERİ PAYLAŞ

Erdoğan'ın logosu

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek önceki gün seçim bölgesi Batman’daydı. Bakan Bey’i Batman sarmamış olacak ki tivitıra girip şöyle bir şey yazdı: “Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Erdoğan’ın logosunda Arapça ile ‘Muhammed’ isminin kullanıldığını biliyor musunuz?”

[[HAFTAYA]]

Haydaaaaa! Haber merkezinde başladık birbirimize sormaya: - Doğru mu acaba? - Koskoca bakan söylediğine göre doğrudur tabi... - Yahu durun ben yine de Başbakan’ın ekibinden birilerine sorayım!

Ben daha sormadan Mehmet Şimşek’in tiviti internete ‘Erdoğan’ın logosunun sırrı’ başlığıyla düştü.

Haberin Devamı

Neyse...

Başbakan’ın danışmanlarından birine ulaştım. Mehmet Şimşek’in tivitini okudum. “Doğru mu?” diye sordum. “Yok öyle bir şey” dedi. “Emin misin?” diye sordum. Güldü “Sence böyle bir şey olsa bunu bizim bilmeme ihtimalimiz olabilir mi?” dedi. Bir yanda Bakan bir şey söylüyor diğer tarafta Başbakan’ın ekibi “Yok öyle bir şey” diyor. Ayıkla pirincin taşını derken çareyi Mehmet Şimşek’e tivit atmakta buldum. Bakan’a tivit attım: “Başbakan’ın ekibine sordum ‘Yok öyle bir şey’ diyorlar.”

Belli ki Bakan Bey’e uyarı gitmişti. 20 dakika sonra Mehmet Şimşek tekrar tivıtıra sarıldı. “Ben aslında Arapça bilenlerin böyle bir çağrışım yapabileceğini kast etmiştim... Yoksa logodan öyle kesin bir sonuç çıkmaz tabii ki... Herkesin bakış açısı farklı olabilir...”

1 saat önce Erdoğan logosunu yaratan grafikerden çok daha konuya hakim bir edayla tivit atan, kimsenin bilmediği bir sırrı açıklayarak vatandaşı adeta ‘uyandıran’ o bakandan eser kalmamıştı.

Ne diyelim... Umarım Bakan Bey’in ekonomi bilgisi Arapçası gibi değildir!

Bu arada ne logoymuş arkadaş! ‘Erdoğan logosu’ fotoşop hileleri ile her gün başka bir şeye benzetilirken bilmiyorum farkında mısınız sanki başka bir aday yokmuş gibi yine ve sadece Erdoğan’ı konuşuyoruz!

Gerçi siz de haklısınız: Başka aday var mı ki?!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder