Candaş Tolga Işık FETÖ ve 14 Ağustos
HABERİ PAYLAŞ

FETÖ ve 14 Ağustos

Yok 1 dolar, yok reklam filmi derken şimdi de bir 14 Ağustos çıkardılar. FETÖ’nün bel bağladığı son tarih...

Bu konulara meraklı araştırmacı bir dostum aradı dün. “Nedir bu 14 Ağustos?” diye sordum. Anlattı... Amerika’nın Georgia eyaletinde Georgia Guidestones diğer adıyla “Rehber Taşları” adındaki taşlardan geliyormuş. Bu taşların üzerinde bulunan tarihler Masonlar için bir “rehber” olduğuna inanılıyormuş. “Masonlar sürekli bu tarihler üzerinden planlama yaparlar” dedi. Araştırmacılara göre bu “Rehber Taşların” işaret ettiği son “gizemli” tarih 14 Ağustos’muş.

Haberin Devamı

İslam alimi filan değilim, ilahiyat da okumadım ama benim bildiğim kendisine “Müslüman” diyen insanın tek “rehberi” olur: Kuran-ı Kerim.

Yıllarca niyetini, amacını, mensubu olduğun yapıyı velhasıl kendini saklayabilmek... “O gün” gelene kadar deşifre olmamak adına gerekiyorsa inançlarının tam aksi bir yaşam tarzını benimseyebilmek... İslamiyet’in bütün değerlerini alt üst eden bir mehdilik kurumu inşa edip, ona Peygamber’in bile üzerinde vasıflar atfetmek... Şifreli haberleşme teknikleri geliştirip, kullanmak. Gizemli semboller taşımak...

Dolarlar, taşlar, reklam filmleri, tarihler derken şunu artık herkes kabul etsin: Bunun adı İslami cemaat filan değil bildiğin Masonik bir örgüt yapılanması.

14 Ağustos’a gelince... Sizden korkan sizin gibi olsun be!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder