Candaş Tolga Işık Genç çaycılar rahatsız
HABERİ PAYLAŞ

Genç çaycılar rahatsız

Haberin Devamı

Sızıntının kaynağı bulundu.

*

Kimmiş? Boş ver sen onu... Kim olduğunu nasıl olsa bugün her yerde okuyacaksınız... Zaten asıl mesele kim olduğu değil, kim olmadığı...

*

Ne demek o? Günlerdir “İmralı Tutanaklarını BDP çaycısı sızdırdı” diye bir söylenti dolaşmıyor muydu? Hele Selahattin Demirtaş çıkıp “Sızıntı bizden ama işin içinde parti yöneticilerimiz ya da milletvekilimiz yok” diye açıklama yapınca oklar iyiden iyiye BDP’li çaycılara yönelmemiş miydi?

*

Dün öğrendik ki ‘sızıntı’ çaycıdan değilmiş.

*

BDP dünkü açıklamada ‘sızıntı’ nedeniyle Öcalan’dan özür diledi. Yahu neden Öcalan’dan özür diliyorsun kardeşim? Sızıntının neticesinde Öcalan mağdur olmadı ki, bilakis mağrur oldu! Hem de en babasından...

*

O nedenle tavsiyem şudur: BDP yönetimi özür dileyecekse eğer ‘Sayın Apo’dan değil önce çaycısından başlamalı!

*

Vakit BDP’li çaycılar nezdinde tüm çaycılara iade-i itibar vaktidir millet! Demedi demeyin: Genç çaycılar rahatsız! Diyorlar ki, “Tepsilerimizden başka kaybedecek bir şeyimiz yok!”

*

Hatta şöyle bir önerim var: Madem BDP’li vekiller 3 sayfa fotokopiye sahip çıkamıyor. İmralı ile müzakereleri bundan böyle BDP’li çaycılar yürütsün! Ne dersiniz?

DERBASİ BE SELAHATTİN!


Önceki gün Diyarbakır’da hastaneye kaldırılan Selahattin Demirtaş hepimizi korkuttu... Neyse ki sağlığı iyiymiş. Sevindik. Adamoğlu adamdır Selahattin Demirtaş. Fotokopiye bile sahip çıkamayanların barış sürecini yönettiği bir ortamda Osman Baydemir, Leyla Zana, Hasip Kaplan, Ahmet Türk, Sırrı Sakık ve Selahattin Demirtaş gibi aklı başında isimlere her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. (Derbasi be: Geçmiş olsun)

2

Sıradaki haber yükleniyor...
holder