Candaş Tolga Işık IŞİD'e özendiler
HABERİ PAYLAŞ

IŞİD'e özendiler

IŞİD’ciler geçenlerde İstanbul’da toplanmış. Konsolosluk basıp diplomatlarımızı rehin alan ve halihazırda serbest bırakmış olan IŞİD’den bahsediyorum. Halka açık yerde öksürmek için bile resmi izne ihtiyaç duyulan bir ülkede Irak’ı kana bulayan, konsolosluk binası basıp diplomatlarımızı rehin alan, tüm dünyaya tehditler savuran bir örgütün elemanları Türkiye’de bir araya gelebiliyor, dahası bununla da yetinmeyip ‘cihat’ çağrısı yapıyor!

[[HAFTAYA]]

IŞİD nedir? Yardım kuruluşu mu? Sivil toplum örgütü mü? Yoksa fikir kulübü mü?

Haberin Devamı

3 tane üniversiteli bir araya gelip ‘parasız eğitim istiyoruz’ diye pankart açtığında enselerine çöküp örgütten yargılayan devletimiz kıtır kıtır doğradığı insan bedenlerini internette gururla yayınlayan, masum sivilleri çoluk-çocuk, yaşlı-genç, kadın-erkek demeden topluca katleden IŞİD’i terör örgütü ilan etmek için ne bekliyor acaba?

Yoksa tıpkı Suriye politikamız gibi devletimizin IŞİD’i terör örgütü ilan etmeyişinin ardında bir stratejik derinlik var da biz mi anlamıyoruz?

Bu arada dün Meclis’te de IŞİD görüşmesi vardı... Görüşmeden ziyade ‘gömüşme’ demek daha doğru olur: AK Partili vekil MHP’linin dudağını patlattı, MHP’li vekil AK Partilinin kaşını açtı! Milletimizin değerli vekilleri ne uğruna kavga ediyor bilmiyorum ama diplomatlarımız 11 haziranda kaçırıldı bugün 5 ağustos... Gelen yok, giden yok, haber yok... Korkarım bu gidişe soran da kalmayacak!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder