Candaş Tolga Işık Kılıçdaroğlu: Şener'le İstanbul konuşmadık
HABERİ PAYLAŞ

Kılıçdaroğlu: Şener'le İstanbul konuşmadık

Haberin Devamı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile AK Parti’nin kurucularından eski bakan Abdullatif Şener’in görüşmesi bir hayli ses getirdi.

İddialara göre Kılıçdaroğlu ve Şener CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için bir araya gelmişti.

Ve yine iddia oydu ki İstanbul’da 1 milyon Sivaslı var, Şener hem Sivaslı hem de sadece CHP seçmeninden değil, muhafazakar seçmenden de oy alma potansiyeline sahip, bu yüzden CHP’nin adayı o olacak.



Önceki gün Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayıp lafı hiç uzatmadan direkt bu iddiaları sordum.

“Abdullatif Bey’le görüştük, konuştuk ama ne İstanbul’la ne de belediye başkan adaylığıyla ilgili hiçbir konu geçmedi aramızda” dedi.

“Aklınızda böyle bir proje var mı?” diye tekrar sordum.

“Yok hayır, hiç böyle bir maksatla görüşmedik” dedi.

Merak edenlere duyurulur.

AVRUPA VE AMERİKA ÜLKELERİ DÜNYA KUPASI'NA GİTMEYEBİLİR

Amerika ve Avrupa’nın Rusya’ya yönelik Soğuk Savaş dönemini andıran adımlarına her gün bir yenisi eklenirken önceki gün Avrupa futbolunu yöneten önemli isimlerden biriyle son derece alakasız bir telefon konuşması yaparken öğrendim: “2018’de Rusya’da yapılacak futbol Dünya Kupası için İngiltere, Fransa ve Amerika futbol federasyonları ortak bir bildiriyle FIFA’ya bu turnuvaya katılmak istemediklerini iletmeye hazırlanıyormuş.”

OĞUZHAN KOÇ VAKASI

Pazar akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki Oğuzhan Koç konserindeydim. Uzun süredir böyle bir müzik ziyafeti yaşamadım. Oğuzhan hepsi birbirinden hit olmuş kendi yazdığı şarkılarını başından sonuna kadar dinleyicileriyle beraber söylüyor. Sahneye inanılmaz bir hakimiyeti var. Seyirciyle müthiş bir iletişim kuruyor. Bir popçu düşünün ki konserin sonunda arka arkaya Neşet Ertaş türküleri söylüyor ve seyircileri mest ediyor. Yazın bir kenara, son yıllarda müzik dünyasına gelmiş geçmiş bütün isimler bir yana Oğuzhan Koç bir yana.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder