Candaş Tolga Işık Mahkemeci hareket engellenemez!
HABERİ PAYLAŞ

Mahkemeci hareket engellenemez!

Koskoca MHP’yi düşürdükleri hale bakar mısınız? Muhalifler kongre kararı alıyor, ertesi gün parti yönetimi bir yolunu bulup ya “yürütmeyi durdurma” ya da “tedbir” kararı aldırıyor. Öyle bir hale geldi ki, hangi mahkeme, hangi kurum MHP’yle ilgili ne karar verdi hatırlamıyoruz bile.

En son dün Yüksek Seçim Kurulu (YSK) muhaliflerin noter huzurunda aldığı kongre kararını iptal etti. Hal böyle olunca 10 Temmuz’da gerçekleşmesi beklenen büyük kongre, yapılamayacak.

Mahkemeyi, noteri, YSK’yı bırak kardeşim. Bu partinin delegeleri var mı? Var. Bu delegelerin yarısından fazlası kongre talep ediyor mu? Ediyor. Neye ayak sürüyorsun hâlâ? Bu nasıl bir demokrasi anlayışıdır? Böyle bir rezalet olur mu?

Haberin Devamı

Mahkemeden “tedbir” kararı çıkarmanın, muhtardan ikametgah çıkarmaktan daha kolay hale geldiği bu dönemde MHP’li arkadaşların atladıkları bir şey var: Alparslan Türkeş’in kurduğu Türk siyasetinin en etkin kurumlarından biri olan MHP, 3-5 kişinin koltuk sevdası yüzünden mahkeme kapılarında yıpratılırken bu kaos en çok MHP’ye zarar veriyor.

Unutmayın ki, MHP 1 Kasım seçimlerinde yüzde 10 barajını zar zor aştı. Yazın bir kenara. Demokrasiden kaçan, memleketin terör belasıyla boğuştuğu günlerde kendi parti içi meseleleriyle meşgul olan bir “ülkücülük” anlayışına en büyük cezayı bizzat milliyetçi seçmen kesecek

Sıradaki haber yükleniyor...
holder