Candaş Tolga Işık Ocak'tan beri PKK'ya katılan terörist sayısı 30!
HABERİ PAYLAŞ

Ocak'tan beri PKK'ya katılan terörist sayısı 30!

TSK, polis, istihbarat, İHA teknolojisi ve sınır güvenliği... Bu alanlarda Türkiye son 3-4 yılda çok önemli adımlar attı. Ve terör örgütünün adeta beli kırıldı.

Son günlerde PKK terör örgütünün hain saldırıları neticesinde arka arkaya milletimizi acıya boğan şehit haberleri gelince hepimiz “Ne oluyor?” diye sormaya başladık.

Ne olduğunu anlamak için terör örgütüyle ilgili son rakamlara bakmak gerek. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla konuştum dün... Bakan Soylu’nun verdiği şu rakamlara dikkat:

Bir zamanlar 100’lerle ifade edilen sınırdan Türkiye’ye girmeyi başaran PKK’lı sayısı bu yılın ocak ayından beri 27’de kaldı.

Haberin Devamı

Ocak ayından beri örgüte katılan terörist sayısı 30.

Ocak ayından bu yana devletin çeşitli yöntemler (ailelerle görüşme) kullanıp ikna ederek örgütten kopardığı, yurt dışından gelen PKK’lı sayısı 83.

Halihazırda 1000 örgüt mensubunun ailesiyle ikna için görüşülüyor.

SON DÖNEMDEKİ SALDIRILARIN ÇOĞU SINIR ÖTESİNDEN

Son günlerde PKK’nın yaptığı saldırıların çoğu sınır ötesinden geliyor. Bir tek Gabar’da uzaktan uzun namlulu dürbünlü silahla bir saldırı gerçekleştirdiler. Bunun dışında sınır dışından oradaki güvenlik noktalarına ve birimlerimize yönelik saldırılar yaptılar.

Orada da 35 kilometrelik alanda Türkiye bölgeye hakim. En son kafalarını kaldırmaya kalktıklarında 30 terörist aynı anda etkisiz hale getirildi.

TERÖRİSTİN TEK UMUDU PUSLU HAVA!

Peki içerideki durum ne? Şu anda Türkiye sınırları içinde 700 civarı PKK’lı terörist olduğu biliniyor. Kışın bitmesiyle birlikte güvenlik güçlerimiz tam anlamıyla bölgeye yayılmaya başladı.

Bölgede görev yapan bir komutanla konuştum dün, dedi ki “İHA’lar için görüş mesafesinin azaldığı yağmur sonrası, sisli, puslu havaları kolluyorlar. Kıştan yaza geçerken tek umutları bu şu an. Biliyorlar ki hava açtığı an girdikleri deliklerden kafalarını çıkaramayacaklar.”

BEŞİKTAŞ SEVGİSİ...

Ocak ayında Beşiktaş Yönetim Kurulu’ndan ayrıldığımda, ayrılma gerekçelerimle birlikte bir daha Yönetim Kurulu’nda yer almayacağımı da Başkan Fikret Orman’a iletmiştim. Başta Sayın Başkan ve büyük Beşiktaş camiası olmak üzere desteğini, eleştirilerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ederim.

Haberin Devamı

Makamlar mevkiler gelir geçer. Aslolan Beşiktaşlılıktır. Şairin dediği gibi: Beşiktaş sevgisi senin Beşiktaş’ı ele geçirmen değil, Beşiktaş sevdasının senin yüreğini ele geçirmesidir.

WIKILEAKS CIA’NIN İPLİĞİNİ PAZARA ÇIKARACAK MI?

Wikileaks’in FETÖ'yle ilişkisi hakkında CIA’in 2018 tarihli kendi analiz raporunu yayınlayacağı konuşuluyor. Doğruysa büyük kıyamet kopar. Yazın bir kenara.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder