Candaş Tolga Işık "Oraya giremiyorsak Kandil'e nasıl gireceğiz?"
HABERİ PAYLAŞ

"Oraya giremiyorsak Kandil'e nasıl gireceğiz?"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul’dan aday...

Bakan seçim bölgesinde çalışmalarına devam ediyor. Bakan Soylu bir mahalleye ziyareti öncesi ekibinde homurdanmalar başlıyor. “Ne oluyor?” diye soruyor Soylu...

Aldığı cevap şu: “Efendim o bölgede bölücü terör örgütü sizin ziyaretiniz öncesi tehditler savuruyormuş. Buraya giremez. Girerse karışmayız diyorlarmış... İsterseniz o mahalleye girmeyelim...”

İçişleri Bakanı’nın çok yakın çalışma arkadaşlarından biri anlattı dün bu hikayeyi, “Peki Bakan ne cevap verdi?” dedim. “Oraya giremiyorsak Kandil’e nasıl gireceğiz?” demiş İçişleri Bakanı ve hemen akşamında soluğu o mahallede almış. Helal olsun Bakan Soylu’ya.

Haberin Devamı

AK Partili dostlar şunu bilsin, bu seçimde milliyetçi duyarlılıklara sahip seçmenden ciddi bir oy alırlarsa bunu MHP’yle kurdukları ittifaktan çok, terörle mücadeledeki bu kararlılığa borçlu olacaklar.

Tansu Çiller'le hayattaki ilk ve son anım

Birkaç yıl önce “Tansu Hanım size özel bir röportaj vermek istiyor” dediler. Çok mutlu oldum. “Başka bir gazeteye vermeyecek değil mi? Bize özel...” diye sordum. “Hayır, sadece size” dediler. Gittim. Röportajı yaptım. Ertesi gün “özel haber” olarak birinci sayfadan girdik röportajı...

Gel gör ki Tansu Hanım benimle birlikte iki gazeteye daha aynı gün röportaj vermişti. Sabah uyandığımızda iki gazetede daha Tansu Çiller röportajını görünce şok olduk. “Bu ülkede başbakanlık yapmış birine bu numara yakışır mı? Ne gerek var ayrıca?” dedik. Çiller’in başbakanlık yıllarında çocuktum ben, hatırlamam ama gazetede o yılları hatırlayan gazeteci abilerimiz vardı. Son sözü onlar söyledi: “Tansu Çiller’dir, ne yapsa yeridir.”

İNSAN OLMAKTAN UTANMAK

Son bir hafta içinde Türkiye: Yavru bir köpeğin ayakları kesildi. İstanbul’da tecavüz edilen yavru kedi öldü. Bursa’da bir kedinin ayakları kesildi. Kadına, çocuğa derken şimdi de hayvanlara dadandılar. Bu pisliklerle, bu ruh hastalarıyla aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum artık.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder