Candaş Tolga Işık Şiddet sarmalı
HABERİ PAYLAŞ

Şiddet sarmalı

Halı saha maçında bıçaklar çekildi... Anaokulunda yumruklar konuştu... Evlendirme dairesi önünde silahlı kavga... Farkında mısınız dünyanın hiçbir yerinde bir araya gelmeyecek kavramlar Türkiye’de bir araya geliyor. Artık milletçe hastalandığımızı kabul etmenin zamanı geldi de geçiyor. Neredeyse haftada 3 gün aynı şeyi yazıyorum. Yazmaya da devam edeceğim. Kadın, çocuk, bebek, yaşlı, kedi, köpek fark etmiyor. Mağdurlar sürekli değişirken Türkiye her geçen gün daha da vahim bir şiddet sarmalında adeta can çekişiyor. Önünüzde iki seçenek var: Ya sıra size gelene kadar sessizce bekleyeceksiniz ya da bu şiddet salgınına karşı sesinizi yükselteceksiniz. Karar sizin.

Haberin Devamı

LA FONTAİNE’DEN MASALLAR...

Ankara’da dolaşan bir söylenti var, bakıyorum son birkaç haftadır baya dillendi. Neymiş, yeni bir Türkiye İttifakı kabinesi kurulacakmış. O kabinede bilmem kaç CHP’li, bilmem kaç İYİ Partili bakan yer alacakmış. Arkadaş siz şaka mısınız yahu? Buna sahiden inanan, böyle bir ihtimal gören var mı? Genel başkanından bakanına, parti yöneticisinden milletvekiline kadar kademesinde CHP’yi teröre destek vermekle suçlayan AK Parti, CHP ile hükümet kuracak diyorsunuz yani... Siyasette her an her şey olabilir ama böyle bir şey olmaz. Rica ederim saçmalamayın.

AMERİKAN TOPLUMUNUN HALİNİ ANLAMANIN BİR YOLU VAR!

Son günlerde Amerikan basınında Amerika’da eğitim, kültür ve sosyal anlamda ciddi bir çöküş yaşandığına dair sert makaleler yayımlanıyor. Amerikalı aydınlar Amerikan halkına dair cesur eleştiriler yapıyorlar. Amerikan toplumunu analiz edecek kadar Amerika’da yaşamadım. Böyle bir tespitte bulunacak kadar araştırma da yapmadım. Lakin Amerikan toplumunun halini anlamanın çok basit bir yolu var. Düşünsenize, Donald Trump gibi bir müptezeli kendilerine başkan seçen bir toplumdan bahsediyoruz. Bu ayıp bir millete yeter de artar bile.

KİM ŞAMPİYON OLUR?

Başakşehir’in üst üste aldığı mağlubiyetlerle Ligde çarşı pazar karıştı. Şampiyonluk potasındaki 3 takımın fikstüre bakınca kimse için “Kesin kazanır” denecek bir maç yok. Beşiktaş bu 3 takım arasında en iyi futbol oynayan ekip. Diğer iki takıma göre daha konsantre olmuş durumdalar. 2 önemli maçımız var. Deplasmandaki Galatasaray ve Trabzonspor maçları. Olağanüstü bir durum olmazsa şu futbolla Beşiktaş bu 2 maçta da yenilmez. Ama 2 maçı da kazanırsa diğer 2 takımın fikstürüne ve oynadığı futbola bakarak rahatlıkla şunu söyleyebilirim; şampiyonluğun en büyük favorisi Beşiktaş’tır.

Haberin Devamı

İSTANBUL’DA TOSTUN KARE ASI

Lale Büfe-Büyükada

Çağrı Büfe-Nişantaşı

Organik Büfe-Ataşehir

Tost bildiklerim-Topağacı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder