Candaş Tolga Işık Şu kopan fırtına...
HABERİ PAYLAŞ

Şu kopan fırtına...

Haberin Devamı

Zeytin Dalı Harekatı ordumuzun geldiği gurur verici noktayı da gözler önüne serdi.



Başbakan Binali Yıldırım’dan öğrendik, Zeytin Dalı Operasyonu’nda milli mühimmat ve silah kullanıyormuşuz.



Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Türkiye’nin İHA/SİHA teknolojisindeki mihenk taşı BAYKAR’ın parlak beyni Selçuk Bayraktar açıkladı: “Zeytin Dalı Harekatı’nda ilk kez yeni teknoloji ve tamamı Türk yapımı İHA’lar kullanılıyor.”



Kaplan desenli kendi ürettiğimiz F-16’larımızın ve ruhunu ihanet çetelerine satmamış vatansever Türk pilotlarının üstün performansı hepimizin göğsünü kabarttı.



Bir zamanlar arabalı vapurla çıkarma yapan, Amerika’nın icazeti olmadan uçak kaldıramayan, askerinin elindeki tüfekten kullandığı cipin tekerine kadar dışarıya bağımlı bir Türk ordusundan bugün geldiğimiz şu nokta gurur ve güven veriyor.



Her türlü dolabın döndüğü, Amerika’sından Rusya’sına herkesin “hakim güç” olmak adına her çeşit entrikayı çevirdiği, kimin elinin kimin cebinde olduğunun belirsiz, at izinin it izine karıştığı bu coğrafyada barış ve huzur içinde yaşamak istiyoruz.

Ancak geldiğimiz noktada görüyoruz ki, bugünün dünya düzeninde kimsenin toprağına göz dikmeden kendi vatanımızda huzur içinde yaşamak için bile en büyük ihtiyaç güçlü-caydırıcı bir orduya sahip olmak.

Unutmayalım: Bu vatan varsa, bu ordu, bu asker, bu millet sayesinde var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder