Candaş Tolga Işık Titan,Parsadan, Çiftlik Bank...
HABERİ PAYLAŞ

Titan,Parsadan, Çiftlik Bank...

Haberin Devamı

1990’larda Titan vardı. Aynı yıllarda Selçuk Parsadan çıktı. Sonra Jet Fadıl... Derken Yimpaş... Şimdi de Çiftlik Bank.



Ülkemizde bilim insanı zor yetişiyor. Ülkemizde sporcu zor yetişiyor. Ülkemizde sanatçı zor yetişiyor. Bununla birlikte maalesef ülkemiz dolandırıcı yetiştirme konusunda inanılmaz bir potansiyele sahip.



Ne acı değil mi? Yurdumuzdan her dönem öyle üçkağıtçılar çıkıyor ki insanın ağzını açık bırakacak sahtekarlıklara imza atıyorlar. Hayatın her alanında kabiliyetli insana hasret Türkiye dolandırıcı konusunda adeta bir “yetenek” cenneti! Baksanıza, Çiftlik Bank’ın Tosun’u tüydüğü Uruguay’dan bir ses kaydı yayınlamış, dolandırdığı insanlara “Geçmiş olsun” demiş!



Ülkemizdeki üçkağıtçı potansiyeline mi yanalım yoksa insanımızın bıkmadan usanmadan bu sahtekarlara kandırılmaktaki ısrarına mı bilemiyorum.

NE GAZETELER NE İNTERNET SİTELERİ NE DE TELEVİZYON

Geçenlerde uzun süredir televizyonda ana haber bülteni seyretmediğimi fark ettim. Çok değil 3-5 sene öncesine kadar akşam 7 gibi başlayan ana haber bültenlerini seyretmeyince eksiklik hissederdim. Bunu bir sosyolog arkadaşıma anlatınca, Selçuk Şirin Hoca’dan bir veri paylaştı.

15-45 yaş grubundaki insanların yüzde 73’ü haberi artık sosyal medyadan alıyormuş. Bu da şu demek internet siteleri de dahil olmak üzere klasik haber kaynaklarının tamamı artık büyük bir kitle için cazibesini yitiriyor.

AVM SAYISI!

İstanbul’da AVM sayısı 120’yı bulmuş. Avrupa şehirlerindeki rakamları öğrenince ise şok oldum: Londra’da 42, Berlin’de 44, Roma’da 43, Paris’te ise sadece 15 AVM varmış.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder