Candaş Tolga Işık Türkiye'de uyuşturucu ticaretinin başında kim var?
HABERİ PAYLAŞ

Türkiye'de uyuşturucu ticaretinin başında kim var?

Haberin Devamı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu okul önlerinde uyuşturucu satan şahıslar için “Bir uyuşturucu satıcısını gördüğümüz zaman beni ne kadar kınarlarsa kınasınlar, ne kadar eleştirirlerse eleştirsinler o uyuşturucu satıcısının ayağını kırmaya polis görevlidir. Suçunu bana atsın” dedi.

Cumhurbaşkanlığı dün “Bu terörle ve uyuşturucuyla mücadelede bir kararlılık mesajıdır. Başka yerlere çekmek ancak kötü niyetle izah edilir” diyerek Soylu’ya destek verdi.



İçişleri Bakanı eleştirilmeyi daha da ötesi kınanmayı da göze alarak önemli bir tartışmayı başlattı aslında...

Türkiye’de özellikle okul önlerine kadar inen uyuşturucu ticareti ve yıllardır cevabı bulunamayan o soru: Türkiye’de uyuşturucu ticaretinin başında kim var? Bir numara kim?

Son 20-30 yılda adı geçen 3-5 tane kolpacı mafya bozuntusundan öte Türkiye’de bu suyun başını kim tutuyor?



Hiç lafı eveleyip gevelemeden yazalım... Türkiye’de uyuşturucu ticaretinin başında bizzat terör örgütleri var.

Devletin resmi raporları diyor ki, ülkemizde en büyük uyuşturucu ticaretini, satışını, dağıtımını yine Türkiye’de faaliyet gösteren terör örgütleri yapıyor. Ve bu örgütler bugün en büyük finansal kaynağı uyuşturucu ticaretinden elde ediyorlar.

Uyuşturucu ticaretinde ilk hedef ise okul çağındaki çocuklarımız, gençlerimiz.

Raporlar, analizler, istihbaratlar gösteriyor ki terörün Türkiye’de yaşayabilmesi için her gün onlarca çocuğu, genci uyuşturucu madde bağımlısı yapıp, öldürmesi gerekiyor.



Daha çocuk denecek yaştaki binlerce vatan evladının kanına girip, hayatlarının baharında hem onlara hem de ailelerine yaşamı zindan edenlerin ayaklarının kırılmasından rahatsız mı olursunuz, mutlu mu olursunuz bilmem.

Ama şunu bilin ki, okul önlerinde zehir ticareti yapan bu şerefsizler aslında sadece basit birer uyuşturucu satıcısı değiller, aynı zamanda teröre can damarı olan birer teröristler de!

Bu gerçeği görmeden bu ülkede ne uyuşturucuyla ne de terörle mücadele edilebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder