Cem Kerpiççiler 184 gündür suskun
HABERİ PAYLAŞ

184 gündür suskun

Haberin Devamı



29 Mayıs 2013'te istifasını vermişti. O günden bu yana hiçbir televizyon programında hiçbir gazetede hiçbir radyoda ne istifası ile ilgili ne Fenerbahçe ne başkan Aziz Yıldırım ile ilgili tek bir cümlesini dahi göremediniz. Oysa konuşması için zemin ve şartlar gayet uygundu. Bildiğim kadarıyla neler olduğunu anlatması ve istifası ile ilgili 'gerçek'leri açıklaması için ısrar eden çoktu.

Felaket anlarında tanır insan dostlarını

"İnsan gerçek dostlarını felaket anında tanır. Yenilgi yılları, iyi bir okuldur" diyen Bolşevik lider Vladimir Lenin'i de hatırlatarak Aykut Kocaman'ın felaket anlarında dik durup Fenerbahçe'nin gerçek dostu olduğunun altını çizmeliyiz mutlaka. 3 Temmuz sürecinde sportif başarısı bir kenara Fenerbahçe'ye yakışan duruşu ve karakteri ortaya koyduğu için bu saygıyı hak etmektedir Aykut Kocaman.

Bu yüzden seviyorum 'lanet suratlı' adamı

Yenildikten sonra özeleştiri vermekten kaçınmayan, basın mensuplarına "insan" gibi davranan hayata "saygı" gözlüğünden bakan Aykut Kocaman, sevgili Kıvanç Koçak'ın Şenol Güneş için yazdığı gibi "Başka bir adam." Bu yüzden seviyorum ve saygı duyuyorum öğretmen çocuğu Aykut Kocaman'a. Bu yüzden aradan seneler geçse de unutmayacağım en yakın arkadaşı Beşiktaşlı Gökhan Keskin'in "O lanet suratı seviyorum" dediği adamı.

Yalnızca bu sessizlik için bile sevebilirdim seni!

Ne 29 sene sonra gelen Türkiye Kupası, ne UEFA'da yarı final ne en zor zamanda kazanılan şampiyonluk

ne de 3-0'dan 4-3'le tarihe geçen maçta Galatasaray'a sıfırdan attığı gol ne de Sigma Olomouc karşısında alınan 7-1'lik mağlubiyette attığı 'şeref' golü. Gittiğin gün çok üzülmüştüm, bir daha "Bir gün döneceğinden eminim" başlıklı bir yazı yazamayacaktım. Bu sefer döneceğinden emin değilim hatta düşünmüyorum. Ama ayrıldığın günden bu yana gösterdiğin vakur duruş beni bir kez daha haklı çıkardı.

Dost sohbetlerinde bile Fenerbahçe ile ilgili konuşmaktan imtina eden Aykut Kocaman'ı yalnızca bu süre dahilinde takım ile ilgili sportif anlamda bir yorum yapmadığı için bile sevebilirdim etraftaki 'İmparator' ve benzerlerini düşündükçe.


https://twitter.com/CKE1978

Sıradaki haber yükleniyor...
holder