Cem Kerpiççiler 4-3'ü anlatmadılar mı sana Kazım Kazım?
HABERİ PAYLAŞ

4-3'ü anlatmadılar mı sana Kazım Kazım?

Temiz bir sayfa açacaklardı

Yeni stadında 50 bin taraftarı önünde mutlaka galip gelmek için sahaya çıkmıştı Galatasaray. Özellikle derbilerde ilk 20 dakikada fırtına gibi esip sonuca gitmeyi alışkanlık haline getiren Fenerbahçe’den eser yoktu Türk Telekom Arena’da. Sonu gelmeyen top kayıplarına artık tek hedefi bu maç haline gelen Galatasaraylı futbolcuların gösterdiği ekstra performans eklenince Fenerbahçe için hüzünlü bir gece yaşanabileceği ihtimali öne çıkıyordu. Aykut Kocaman’ın verdiği şansı kullanamayıp devre arasında rotayı Galatasaray’a çeviren Kazım Kazım’ın golüyle öne geçen sarı kırmızılılar, taraftarlarına bir Fenerbahçe galibiyeti hediye etmek için elinden gelenin fazlasını vermeye çalışıyordu.

Haberin Devamı




“Daha maç bitmedi çocuklar”

Golün ardından Kazım Kazım’ın Fenerbahçe yedek kulübesi ve özellikle Aykut Kocaman’a yönelik tepkisi hiç şık değildi. Bu terbiyesizlik karşısında sakinliği kaybetmeyen Aykut Kocaman öğrencilerine “Daha maç bitmedi” mesajını veriyordu. Orta sahada Emre Belözoğlu’nun yokluğu Fenerbahçe’nin belini bükerken Galatasaray girdiği pozisyonlarını değerlendiremiyordu. Galatasaray desibel rekoru kırarken aklıma futbolcuların yüksek sesten nasıl etkilendiği aklıma takılıyordu. Kanatta oynayan futbolcuların birçok kez dengesini kaybedip kendisini yerde bulmasının ses seviyesiyle bir ilgisi var mıydı acaba?

Alex varsa sorun yok!

İkinci yarının başında Selçuk Şahin’in yerine Semih Şentürk’ü oyuna alan Aykut Kocaman’ın aklında yalnızca kazanmak vardı. Sanki Aykut Kocaman, soyunma odasında “Sahaya çıkın ve Kazım Kazım’ın yaptığı hareketin cevabını” verin demiş gibi bambaşka bir takım çıktı ikinci yarıda Türk Telekom Arena’ya. Önce kaptan Alex De Souza’nın ortasında Semih Şentürk havalandırdı Galatasaray ağlarını. Ama beraberlik yetmiyordu Fenerbahçe’ye. 87. dakikada bu kez ilk golün pasını veren Alex De Souza çıktı sahneye.

Biraz tarih okumaya ne dersin Kazım?

Gökhan Gönül’ün müthiş ortasında Galatasaray’ın ikiz kuleleri arasından özgür bir martı gibi yükselen Alex De Souza kafayla Türk Telekom Arena’da fener alayını başlatıyordu. Acaba Kazım Kazım Galatasaray’ın ilk yarıda 3-0 öne geçtiği bir Fenerbahçe maçında işi varyeteye döküp röveşatayla paslaştığını hatırlar mı? Taraftarları oley çekip Galatasaraylı futbolcuların rakipleriyle alay etmeye başladığı o maçı. İşte o maçın ikinci yarısında dört gol atıp rakibini utandıran kadroda Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da vardı Kazım Kazım. Hasbelkader o formayı giyme şansı bulmuş olan biri olarak hiç mi takımının tarihine dönüp bakmadın Kazım Kazım. Haklısın Kazım Kazım benimki de ne garip soru. Zaten nerede oynadığının farkına varıp kimlerle çalıştığını anlasaydın böyle bir terbiyesizlik yapmazdın...

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder