Cem Kerpiççiler Durduğu yerden memnun olan adam...
HABERİ PAYLAŞ

Durduğu yerden memnun olan adam...

Haberin Devamı

Hayatımızı tercihlerimiz belirler... Herkes aslında seçtiklerini ve seçtiklerinin getirdiklerini yaşar... Bu tercihlerin bedelini de ödetir insana hayat... Hem uzakta durmayı seçip hem de popüler olmayı istiyorsanız mesela... İkisinin birden olduğu bir hikaye sorunludur... Popüler çok konuşulan olduğunuz vakit zaten 'mesafe'yi kaybetmişsinizdir aslında... Temas ve mesafe üzerinden okuyorsanız hayatı popüler bir duruma geçmenin getirdiği dezavantaj ve avantajları da yaşayacağınızı hesaplamanız gerekir.

Sağda solda PR için uğraşmam


Durduğu yerden memnun olan adam...

Dünkü karşılaşmanın ardından Aykut Kocaman'ın kurduğu şu cümleler çok mühim aslında: "İnsanların söylemlerinden tabii ki etkileniyorum, sonuçta insanım. Bu durum zor ama yapabileceğim bir şey yok. Bu ülkede yaşayan bir insanım ve insanları tanımaya çalışıyorum. Bütün bunların içinde oyuna bakışımla, davranışlarımla şunu öğrendim, doğru bildiklerimi ısrarla ve inatla yapmaya devam edeceğim. Bugüne kadar mesleki anlamda bu şekilde ayakta kaldım. Sağda solda tanıtım yapmak için uğraşan bir adam değilim. Biz kendimizi işine ve çalıştığı kuruma adamış adamlarız. Hatasız olmayacaktır ama umarım hatalarım az olur. Onlarca hata yapıyoruz ama hatalarımızı düzelterek yolumuza devam edeceğiz."

İnsan seçtiğini yaşar


Siz eğer Aykut Kocaman'ı tercih ederseniz, karşınıza böyle bir profil çıkar. Yani seçtiğinizi yaşarsınız. Mesela Antalya'da futbolun kalbinin attığı bir toplantıda kendisi için ayrılan protokol yerine en arkada oturan ve izlemeyi tercih eden bir karakterden bahsediyorum size... Hayatı boyunca popüler bir ikon haline gelmenin derdine düşmeden, yalnızca bildiği gibi yaşamayı tercih eden, saygı duyan ve saygı görmek isteyen bir karakterden. Tüm güç ve iktidar odaklarından 'uzak' durup işine odaklanan birinden. Kendisine, "Hocam sizin yeriniz önde" cümlesine "Ben durduğum yerden memnunum" yanıtını veren birinden...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder