Cem Kerpiççiler Fenerbahçe şampiyonu alkışlasın
HABERİ PAYLAŞ

Fenerbahçe şampiyonu alkışlasın

Zarlar hileli’ dediğiniz vakit çekilmeliydiniz. Hain 3 Temmuz Kumpası’nın öncesinde Fenerbahçe en güçlü olduğu için oyunun tüm unsurları en hafif ifadeyle kıskançlık duyuyordu. Fenerbahçe’nin tökezlediğini zannedip yıkmaya çalıştılar. Başaramadılar. Futbolda sportif başarısızlığın en büyük nedeni Fenerbahçe’nin sahada en güçlü olamaması. Önce öz eleştiri verip daha sonra diğer etmenleri rahatlıkla konuşabiliriz.

HİÇ BİTMEYEN PUZZLE

Fenerbahçe’nin şampiyon olabilmesinin tek yolu, oyunun tüm unsurlarına karşı sahada galip gelebilmek. Fenerbahçe her sezon sonu dağılan ve bir türlü birleştirilmesi imkansız bir ‘puzzle’a döndü. Bu kadar değişiklikle asla bir yapı inşa edilemez. Eldeki oyuncu grubu ile bir inşa mümkün. Çok transfere gerek yok asla. Mesele; taraftara ligi kaçıncı sırada tamamlarsa tamamlansın sabredip geleceğin temellerini atmanın önemi anlatıp ikna edebilmek. İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek, Arda, Samet, Ferdi, Altay, Osayi...

Haberin Devamı

Sürekli ‘Bizi şampiyon’ yapmazlar şarkısını söylemekten vazgeçmek. Bir düşünün mesela Samet Akaydın’a yapılan bir Galatasaraylı oyuncuya yapılsa arkasından nasıl bir duvar hissederdi? Fenerbahçe çok güçlüdür ve ezber bozar. Galatasaray şampiyon olduğunda, ‘zarlar hileli’ olduğu halde oyuna devam ettiyse rakibini alkışlar. O alkıştan sonrasını Fenerbahçe değil Galatasaray düşünür ve Fenerbahçe dışındaki tüm futbol paydaşları.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder