Cem Kerpiççiler Hesap ederek aşık olamazsınız!
HABERİ PAYLAŞ

Hesap ederek aşık olamazsınız!

Haberin Devamı

Her tercih bir kaybediştir
Bazı vakitlerde hayat yüz vermez insana. Ne yaparsan yap neresinden tutarsan tut, yalvar yakar fayda etmez. Kabullenmek zordur ki çoğu zaman reddetmek daha derin yaraların habercisidir.
Mantık yüksek sesle "Yeter kartlarının hepsini oynadın ve yenildin" derken yürek "Hayır bu oyun böyle bitmemeli bu işte bir yanlışlık var" diye kanayarak haykırır. Sadece iki sokağa açılan bir noktada durup bir tercih yapmak o kadar zordur ki. Her tercih bir kaybediştir bedeli ömür boyunca ödenen...

Gökhan Gönül fitili ateşledi
İşte Yeni Malatyaspor yenilgisinin ardından kalmayı tercih eden Aykut Kocaman'ın yüzü belki de ilk defa Medical Park Antalyaspor maçında gülmüştü. Gökhan Gönül'ün muhteşem golünden sonra ekibinin kulübeye koşarak hocalarına sarılmaları belli etmemeye çalışsa da gönlünü okşamıştı "antipatik" hocanın.
Dün gece oynanan Trabzonspor maçı ise hem oyuncu grubu hem de Aykut Kocaman için bir dönüm noktasıydı. Ya var olacaklardı ya da sarı lacivert bir depremle sarsılacaktı Kadıköy...



Bir "Hoş geldin"i esirgedi
Aykut Kocaman'ın misafir takımın teknik direktörü Şenol Güneş'in kulübesine gidip bir "Hoş geldin"i esirgemesi hiç hoş değildi. Aralarında yaşananlar ne olursa olsun Şenol Güneş'in sıcak tavırlarına karşı Aykut Kocaman'ın "burnumdan kıl aldırmam" tavırları yakışık almadı. Oysa Türk futbolunda "başka bir bakış mümkün" diyenlerin en güzide temsilcilerinin bu tür bir polemiğe hiç ihtiyacı yoktu.

Daha önceleri nerelerdeydiniz?
Fenerbahçe'nin ilk 25 dakikada sergilediği oyun "daha önceleri nerelerdeydiniz?" sorusunu akıllara getiriyordu. Sahanın her yerinde taraftarın ısrarla söylediği gibi basmadık yer bırakmayan sarı lacivertliler bir diriliş öyküsünün nasıl yazılacağını gösteriyordu.
İki golün ardından ne yapacağını iyice şaşıran Trabzonspor ise sarı lacivert kabustan bir an önce uyanmak istiyordu. İkinci yarıda skor avantajını iyi kullanan Fenerbahçe geriye de yaslanarak maçı kazanırken "zirve yarışında benim olduğumu sakın unutmayın" mesajını veriyordu.

Sonuca göre pankart açılmaz
Uzun zamandır tribünde olmayan birçok taraftar grubunun da desteğini alan sarı lacivertliler bir final maçından da galip çıkmayı başardı. Taraftarlar takımlarını doksan dakika müthiş bir tempoyla destekledi.
Ama "Kocaman umutlarımızın sahibisin" pankartının takımın neredeyse galibiyeti garantilediği dakikalarda açılmaması gerekti. Aykut Kocaman'a güvenenler o pankartı maçın başında asıp mücadelenin sonucu ne olursa olsun arkasında durmalıydı...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder