Cem Kerpiççiler Taraftarın inşa süreciyle imtihanı
HABERİ PAYLAŞ

Taraftarın inşa süreciyle imtihanı

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkan olmasıyla birlikte bir değişim bekleniyordu. Bu değişimin ilk sinyalleri sportif direktör Damien Comolli ve Phillip Cocu tercihiyle günyüzüne çıktı. İlk transferlerin genç kaleci Berke Özer ve genç milli takım oyuncusu Barış Alıcı olmasını da yeni dönemin kodları olarak okumak mümkün. Fenerbahçe'nin mali tablosunun iyi olmadığı ortada... Durum böyle iken uçuk transferler yerine hedefe uygun hamleler elzem...

Geçen yıl kadroda kendine yer bulamayan Ozan Tufan ve Eljif Elmas bu yıl Phillip Cocu ile beraber ilk 11'e yerleşirse Fenerbahçe kadrosunun içinden transfer yapmış olur. Böylece hem mali açıdan sıkıntı yaşanmaz hem de eldeki potansiyel kullanılmış olur. Phillip Cocu'nun genç oyunculara şans verip kullanması kadrodaki genç futbolcular için büyük bir fırsat.

Haberin Devamı

Elbette başta golcü olmak üzere eksik olduğu düşünülen bölgelere transferler olacaktır. Fakat Phillip Cocu ile takım yeniden yapılanma sürecine girdi. Bu inşa sürecinde en önemli mesele sabır. Hiçbir başarı kolay kazanılmaz. Bu dönemde zaman zaman bocalamalar olacaktır. Tercihler değişecek zamanla kadro şeklini alacaktır. Taraftar bu inşaa sürecinde skorlar ne olursa olsun ekibe destek olmalı ve takımın arkasında durmalıdır. Taraftar inşa süreciyle imtihanında başarılı olduğu takdirde işler daha kolay yoluna girecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder