Coşkun Türk Bunun adı çöküş
HABERİ PAYLAŞ

Bunun adı çöküş

Abartmadan yazayım, Galatasaraylı futbolcular son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsa maç 6-0 bile biterdi... Hafta boyunca ‘taraftarla barış’ diye bakılan maça Fenerbahçe hiç ama hiç hazırlanmamış. Buna karşın şampiyonluk rehavetine gireceği düşünülen, derbiye son iki günde hazırlanan Galatasaray her yönüyle dört dörtlük hazırlanmış.

Sonunda hak eden takım tıpkı sezonun ilk yarısında olduğu gibi aynı farkla devirdi ezeli rakibini... Profesyonellik çok önemlidir. Ancak özellikle bizim gibi ülkelerde amatör ruh da çok ama çok önemlidir. Özellikle Galatasaray derbilerinde...

Haberin Devamı

Takımda kalmasını düşündüğüm Jesus’un bu maç için hiçbir özel hazırlığının olmadığına eminim dünkü futbolu görünce. Sezon geneli için söylemiyorum, ancak Galatasaray derbisinde sınıfta kalmış ve çökmüştür Jesus’un teknik direktörlüğünde Fenerbahçe. Maçın içinden bir görüntü ne demek istediğimi daha net açıklayacaktır.

3-0 sonrasında bir ara Galatasaraylı futbolcular “Oley... Oley...” sesleri arasında pas yaparken, Muslera ve Torreira arkadaşlarına kızmış, ‘İleri... İleri...’ diye bağırmıştır. Fenerli futbolcular ise ‘Maç bitse de gitsek’ havasında son düdüğü beklemiştir.

Skor ne olursa olsun, mücadeleden vazgeçen bir takımı hiçbir sarılacivertli taraftar kabul etmez, bu da böyle biline. Bu tablodan kimler sorumluysa hesabını verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder