Coşkun Türk Çekip gidin!
HABERİ PAYLAŞ

Çekip gidin!

Haberin Devamı

Yukarıdaki başlığı beni arayan onlarca Fenerbahçeli attı. İki başlığım vardı. Biri “Allah’ın dediği olur” ikincisi “Çekip gidin!” di. İkisi de Fenerli taraftarların duygularını dile getiriyor. Ancak isyan eden Fenerliler daha fazla olduğu için yukarıdaki başlığı attım.

Denizli faciasından sonra ikinci bir facianın yaşanacağını en azından milyonlarca Fenerli beklemiyordu. Maç başladı, Fener belki de sezonun en iyi futbollarından birini ortaya koymaya başladı. Sağlı sollu ataklar, rakibin üzerine kurulan müthiş baskı galibiyetin habercisiydi. Nitekim Alex’in şutundan sonra Güiza’nın öylesine vuruşunda top ağlarla buluştu ve Fener öne geçti.

Ancak Fener’den Trabzon’a satılan Burak’ın orta yaptığı pozisyonda top ağlarla buluşunca skora denge geldi. Fener’in iki topunun direkten dönmesi iki gollük vuruşta da Trabzon savunmasının topu gol çizgisinden çıkarması “Allah da Fener’in şampiyon olmasını istemiyor” düşüncesinin yüksek sesle konuşulmasına neden oldu.

Türkiye’deki milyonlarca futbolsever gibi Allah da Bursa’nın şampiyon olmasını istemiyordu sanki ve sonunda “Allah’ın dediği oldu”. Dört yıl içinde ikinci faciadan sonra öncelikle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın çekip gitmesi gerekiyor. Çünkü iki faciada da başkan oydu. İkinci olarak iki faciada da teknik direktör olan Daum çekip gitmeli.

Ve son olarak dün gol atmasına rağmen Fener’e şampiyonluğu getirecek birçok pozisyonda amatör küme futbolcusu gibi davranan sonrasında “Acıların çocuğu gibi” bakan Türkiye tarihinin en pahalı transferi Güiza’nın çekip gitmesi lazım.

Eğer bu üçlü çekip gitmiyorsa Fener’in daha çoook çekeceği var. Ve son olarak 1996’nın intikamını alan Trabzon ile 4 büyüklerin hegomanyasını yıkan Bursaspor’a helal olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder