Coşkun Türk Doğru oyun
HABERİ PAYLAŞ

Doğru oyun

Fenerbahçe, Türkiye Kupası yarı finalinde Sivas karşısında nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadı... Kadıköy’de dolu ve coşkulu tribünler önünde savunmada hata yapmayan, orta sahada organize olan, hücum hattında da agresif Fenerbahçe turu çok kolay geçip finale yükseldi. Peres sonrası daha derli toplu ve güvenli olan savunma rakibe çok az pozisyon verdi.

Orta sahada topa daha çok sahip olmak isteyen teknik direktör Jesus, Zajc, İrfan Can ve Arda Güler gibi teknik ve kaliteli ayakları bir arada oynatmayı düşünmüş. Forvette de Batshuayi ve Valencia ile rakibe baskı uygulamış. Maç öncesi düşüncelerinin çoğu sahaya yansıdı. Savunmada az hata yapan, orta sahada top çevirip rakibin boşluklarını kollayan Fener, dakikalar ilerledikçe oyunda hakimiyeti kurdu. Sonrasında da skorda üstünlüğü sağladı.

Haberin Devamı

Ferdi’nin takımını öne geçirdiği pozisyon öncesinde gol adeta geliyorum diye bağırdı. Sonrasında Sivasspor’un risk alıp gol aradığı dönemlerde oyun tam da Fener’in istediği şekle büründü. Direkten dönen toplar, Batshuayi ve King’in golleriyle Fener, taraftarını mutlu etti. Öyle ya da böyle iki kulvarda da kupayı kovalayan bir Fenerbahçe var. Sonunda ne olur bilinmez, ancak Türkiye’ye tanıyan Jesus ile yeni sezon çok daha iyi olacaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder