Coşkun Türk Farkı yıldızları
HABERİ PAYLAŞ

Farkı yıldızları

Hemen baştan yazayım, Fenerbahçe maçı 5 gol atıp kazandı ama hiç de iyi oynamadı. 5 gol atan bir takım nasıl iyi oynamaz derseniz karşısındaki rakibin seneye büyük ihtimalle bir alt ligde oynayacağını hatırlatırım. Bucaspor öyle aman aman top oynamadı. Hani bir deyim vardır, rakibini “ısırmadı” bile. Maç içinde 3-1 öne geçmelerinin tek sebebi Fenerbahçeli futbolcuların afyon yutmuş gibi oynamasıydı. Ne konsantrasyon vardı ne pres ne tempo. Üstüne üstlük yapılan basit hatalar. İşte bunların neticesinde Bucaspor, Fenerbahçeliler’e kabus yaşattı. Bu kabustan kurtulmak için ikinci yarıda ya müthiş bir tempo kurulacaktı ya da yıldızlar sahne alacaktı. Ve ikincisi oldu, yıldızlar sahneye çıktı.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

İlk yarıda takımın tek golünü muhteşem bir vuruşla atan Emre, ikinci yarıda da orta sahada müthiş pres yaparak arkadaşlarını ateşledi. Bunun sonucunda önce o ana kadar etkisiz eleman görüntüsündeki Alex sahne aldı. Penaltıdan farkı bire indirdi, müthiş kafa vuruşuyla eşitliği sağladı. Onunla birlikte fırtına Gökhan sahnedeydi. Sağ kanattan öyle bindirmeler yaptı ki penaltının kazanılmasında yapılan orta ondandı. Rakibin sol tarafını çökerten ve işlemez hale getiren oydu. Sonra Semih çıktı sahneye.

Alexvari pasıyla Güiza’yı buluşturdu. O dakikada sahne sırası Güiza’daydı. Topu takip edişi, kalecinin hareketlenmesini görüp yaptığı plase İspanya’nın gol kralı Güiza’dan bir demetti. Golü attıktan sonra sevincini saha kenarındaki engellilerle paylaşması ve ağlaması Güiza’nın hangi ruh halinde olduğunun göstergesidir. İspanya Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonluğu sevincini yaşarken bile ağlamamışta Güiza. Ve son sahne sırası Andre Santos’taydı. Rakibe öldürücü darbeyi müthiş sol ayağıyla o vurdu.

Stoch’u da es geçmeyelim. İkinci yarıda takımı ileri taşıyan, ateşleyen futbolcuların başındaydı. Artık kalan haftalarda sonradan değil baştan takımda olması gerekir. Sonuç: Kabus gördüğü maçta zirveyi ele geçiren Fenerbahçe için kalan haftalar hiç de kolay geçmeyecek. Fenerbahçe’nin Trabzonspor’dan farkı yıldızları. Biri durursa bir başkası sahne alıyor. Ancak şu gerçek de unutulmamalı. Şampiyonluk çantada keklik değil, bunun için daha fazla emek sarf etmek gerek.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder