Coşkun Türk Fener sattı
HABERİ PAYLAŞ

Fener sattı

Haberin Devamı

Komplo teorileri havada uçuşuyor ya, sonuncusu herhalde şöyle olur: “Fenerbahçe kupayı Trabzonspor’a verdi.
Ligin son maçında Kadıköy’de Trabzon’u yenip şampiyon olacak.” Hemen baştan söyleyeyim, Trabzonspor kupayı takır takır oynayarak bileğinin hakkıyla kazandı. 3-1’lik net galibiyete ve Türkiye Kupası’na kimse gölge düşürmeye kalkmasın.
Birbirinden güzel goller atan Umut, Engin ve Colman’ı tebrik ediyorum. Dönelim Fenerbahçe cephesine... Son 8 lig maçında kalesinde tek gol görmeyen Fener 3 gol birden yedi. Hem de Lugano-Bilica ikilisine rağmen. İdeal kadrodan sadece Andre Santos yoktu.
Peki, Fener neden maçın büyük bir kısmında Trabzonspor karşısında ezildi? Bence teknik direktör Daum ve futbolcular lig şampiyonluğunu daha çok istiyor. Maç başladı futbolcuların çoğu Mehmet Topuz ile Alex (Yine müthiş, ayakta alkışlanacak bir gol attı) hariç ruh gibi.
Son haftalara damgasını vuran savaşan Fenerbahçeli futbolcular gitmiş yerlerine uyuşuk futbolcular gelmiş. Daum da sahadaki öğrencilerine uymuş yedek kulübesinde uyuşmuş.
Ankaragücü maçını düşünüp Emre’yi oyundan alıyor sonrasında da Gökhan Gönül’ü. Takıma gol lazımken santrforları yanında oturtuyor. Sahada dökülen, daha doğrusu sürünen Güiza’ya nasıl sabır ediyor inanılır gibi değil. E oynamadan, mücadele etmeden, kafa yormadan kupa vermezler. Bu kaybın belki tek faydası olur. O da ligde kalan 2 maç için çıkarılacak ders.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder