Coşkun Türk Kafada şampiyon
HABERİ PAYLAŞ

Kafada şampiyon

Haberin Devamı

Fenerbahçe şampiyonluğu garantilemedi. Ancak futbolcular kafalarında şampiyon olmuş. Buna inanan taraftar da dün Şükrü Saracoğlu Stadı’nı “Şampiyon... Şampiyon...” diye inletti. Sarı- Lacivertliler maça öyle bir başladı ki, konuk Eskişehirspor neye uğradığını şaşırdı.
Daha ilk dakikadan oyunu Eskişehirspor alanına yıkan Fenerbahçe sağlı sağlı (soldan pek olmadı) ataklarla golü çabuk bulacağının sinyalini verdi. Nitekim gol gecikmedi ve Alex ligde tam 1679 gün sonra serbest atıştan fileleri havalandırdı. Bu golde Eskişehir kalecisi İvesa barajı yanlış kurdurarak hata yaptı belki, ama Alex’in vuruşu da nefisti.
Tıpkı Fenerbahçe’ye ilk geldiği zamanlardaki gibi müthiş bir frikik golü atan Alex maç boyunca da çok iştahli oynadı. Fakat biri vardı ki, sahadaki bütün futbolculardan daha iştahlıydı. Tıpkı avını kısa sürede iskeleti kalıncaya kadar yiyen yırtıcı balık pirana gibiydi Gökhan Gönül. Omzundan ameliyat olması gerekiyor.
Ama o Beşiktaş maçından beri sakat sakat hem de çok iyi oynamaya devam ediyor. Hani insanın “hiç ameliyat olmasın böyle daha hırslı oynuyor” diyesi geliyor. Takımın ikinci golünü atan Özer tribünleri ayağa kaldırırken, başkanı Aziz Yıldırım’ın ellerini ise “Böyle gol olur mu” diye havaya kaldırttı.
İvesa’nın inanılmaz hatasına şaşıran Yıldırım herhalde aklından “Leo Franco, Murat Şahin şimdi de İvesa’yı dillerine dolayacaklar” diye geçirmiştir. Alex ve Gökhan’dan sonra Mehmet Topuz’un da hakkını verelim.
3 haftadır o da müthiş oynuyor. Bu sezon belki beklentilere tam anlamıyla cevap veremedi, ama gelecek sezon Fenerbahçe’nin en iyilerinden olur. Sonuçta bu kadar iştahlı Fenerbahçe’nin rahat kazanması gerekiyordu. Böyle devam ederse “....şampiyonluk geliyor”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder