Coşkun Türk Kara liste
HABERİ PAYLAŞ
Haberin Devamı

Fenerbahçe her takım gibi yenilebilir... Fenerbahçe’nin bir iki futbolcusu kötü oynayabilir... Ama şampiyonluğa oynayan bir takımın futbolcularının çoğu lig maçlarında üst üste bu kadar berbat, bu kadar korkak ve bu kadar ruhsuz oynayamaz. Eğer oynamaya devam ederse gereği düşünülür... Peki, Fenerbahçe takım olarak neden bu kadar kötü oynuyor?

Kara listeyi açıklayalım... Kaleden başlayıp ileri doğru gidelim... Kaleci Volkan son maçları televizyondan izlesin. Maçtan ne kadar kopuk olduğunu görsün. Hatalı çıkışlar, amatörlerin yapmayacağı hatalar... Bunların tamamı konsantrasyon eksikliğinden kaynaklanıyor. Sağ bek Gökhan Gönül... Bir futbolcu bu kadar mı düşer?

Avrupa’nın önemli takımlarında oynayabilecek birkaç Türk futbolcusundan biri dediğimiz cesur yürek Gökhan bu mu? Ne cesuru kalmış ne sahaya koyacak yüreği... Sahadaki Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen Andre Dos Santos mu yoksa Fener’i kandırıp bizim bilmediğimiz ikizini mi gönderdiler? Dün gece yaptığı top kayıplarıyla sezonun rekorunu kırar. Selçuk, Daum’a mı küsmüş yoksa futbola mı? Son maçlarda şans buluyor ama değerlendiremiyor.

Kayseri formasıyla Fener maçlarında kendini paralayan Mehmet Topuz üzerine sarı-lacivertli formayı giydi diye işi bitti mi? Ayakta duracak hali yoktu. Nöbetçi golcü Semih bırakın gol atmayı, ayağında top tutup takımını ileri bile taşıyamıyor. Vederson kapasitesi kadar oynuyor ama biraz oyundan düşünce savunmanın canına okuyor.

Tam 7 futbolcu saydım. Bu kadar çok kötü oynayan olunca, sakatlığına rağmen forma giyen Alex de sahadan siliniyor. Üç futbolcuyu yazmadım; Lugano, Bilica ve Cristian. Yazdıklarım bu üçlü kadar hırslı, agresif ve canlı oynasa zaten sorun kalmayacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder