Coşkun Türk Nefes nefese...
HABERİ PAYLAŞ

Nefes nefese...

Kadıköy’de 50 binin üzerinde coşkulu taraftarın izlediği maçta Fenerbahçe ile Bursaspor müthiş bir mücadele ortaya koydu. Öyle ki futbolcuların bir kısmı maçın son bölümlerinde yere düştüklerinde zor kalktılar. Volkan Şen belki de hayatında hiçbir maçta bu kadar savunmasına yardım edip mücadele etmemiştir. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam onu oyundan almadan bir iki dakika önce yere sırt üstü yatıp derin derin nefes alıyordu. Bu müthiş mücadelede pozisyon çok azdı.

[[HAFTAYA]]

Sebebi Bursaspor’un ikinci yarıda gol şansını sadece kontrataklara bırakması ve savunmada görev yapan İbrahim ile Serdar’ın bitmek tükenmek bilmeyen enerjileri ve hırslarıydı. Karşılarına gelen her rakibe bastılar her rakibi kovaladılar hemen hemen hiç hata yapmadılar. Maçta Semih’in tartışılan penaltı pozisyonu hariç iki net pozisyon var. İkisinde de Alex’in kafa vuruşlarında kaleci İvankov’un süper kurtarışları. Hele ikinci kafa vuruşunda deyim yerindeyse kolu uzadı. Gelelim Semih’in pozisyonuna. Hakem Kuddusi Müftüoğlu burada takdirini “penaltı değil”den yana kullandı. Ancak bunu “penaltı” diye takdir edecek de vardır.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin ilk yarıda pozisyon bulamamasının sebebi ise Emre ve Selçuk’un yokluğunda o bölgede Cristian ile Mehmet Topuz’un görev yapması, Özer’in sağ kanatta (Ne zaman nerede büyük faydası oldu ki?) Niang’ın da sol kanatta (Gerçek yeri santrfordan uzakta ne yapacak?) oldukça etkisiz kalmasıydı. Bu etkisizlere bir de Semih eklenince ihale yine Alex’e kalmıştı.

O da ikinci yarıda İvankov’u iki kafa vuruşunda geçemeyince Fenerbahçe 10 hafta sonra puan kaybedip koltuğu bu kez 2 puan gerisinde kalarak Trabzonspor’a devretti. Taraftarın mücadeleden memnun kalıp maç sonunda takımı alkışlaması doğruydu. Çünkü bundan sonra Trabzonspor da Fenerbahçe gibi puanlar kaybedebilir. Bursaspor ise bu beraberlikle liderin 11 puan gerisine düşerek şampiyonluk şansını artık mucizelere bıraktı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder