Coşkun Türk Yersen olmaz
HABERİ PAYLAŞ

Yersen olmaz

Fenerbahçe 85’inci dakikada 1-0 önde ancak taraftar “Turu geçtik” diyemiyordu. Tıpkı bundan önceki maçlardaki gibi. Güiza’yı en çok eleştirenlerden biriyim. Fakat asıl sorun golcüde değil savunmada ve kalede. Buna bir çare bulunmazsa yıllardır özlemle beklenen Türkiye Kupası yine hayal olur Başkan Yıldırım’ın “Ligde 3 yıl üst üste şampiyon olacağız” sözü de arşivlerde “Tutulamayan söz” olarak yer alır. Tamam Fener’de eksik çoktu, bazı futbolcular alışık olmadıkları yerde görev yapıyordu. Buna rağmen istenen skor elde edildi. Fakat skor korunamadı ve sonuç: Fenerbahçe Avrupa’da yok.

Haberin Devamı

Biraz da sahanın içine girelim. Volkan belki de son haftaların en motive olmuş maçını oynadı. Net fırsatlarda gole izin vermedi. Ama bir anlık kararsızlığı sonucu kalesinde golü gördü. Önder Turacı, Deniz ve Selçuk’a fazla bir şey söylemeyeceğim. Kapasiteleri kadar oynadılar. Bekir kapasitesinin üstüne çıkıp iyi oynadı. Vederson riske girip forma giydi ve elinden geleni yaptı. Bilica savaşıyor ama takımına zarar veriyor. Dün beni hayal kırıklığına uğratan Gökhan Gönül oldu. Hazard karşısında hiçbir varlık gösteremedi, hücuma desteği de hiç yoktu. Alex son Bursa maçındaki performansını mumla arattı, taraftarın terapi yaptığı Güiza çok koştu, Alex’e nefis bir asist yaptı ama kendisinden bekleneni yani golü yine yapamadı.

Takımın en diri en çalışkan ve en iyi ismi Emre ise güzel futbolunu golle süsledi. Keşke bu gol turu getirebilseydi. Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Daum sezon başında zaten Avrupa’yı değil Türkiye’deki şampiyonluğu hedef göstermişti. Büyük düşünmeyenler, Avrupa’ya göre küçük hedefe ulaşamazsa o zaman patırtı kopar...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder