Didem Şarman 26 Eylül - 2 Ekim 2016 haftalık burç yorumu
HABERİ PAYLAŞ

26 Eylül - 2 Ekim 2016 haftalık burç yorumu

Haberin Devamı

KOÇ
30 Eylül’de Terazi Burcu’nda gerçekleşen Yeniay, hafta geneline etkilerini yayarak, ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ve dostluklarda yeni fırsatlara ve başlangıçlara açık zamanı vurgularken, bu süreçte uzlaşmacı ve uyumlu tavrınızı özellikle patronlar, aile büyükleri, iş hayatı ve kurumlar konusunda korumanız yararlı olacaktır. Yeniay’ın Satürn ile uyumlu görünümü, bu süreçte başladığınız iş ve ilişkilerin uzun süreli olacağı yönünde enerji sağlarken, eğitim, seyahat ve davalar alanında da olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu hafta etkin Neptün Venüs uyumu ile rüyalar, spiritüel gelişim ve ruhsallık yaşamınızda öne çıkarken, daha yumuşak ve esnek bir tavırda kalacaksınız.
BOĞA
Yeniay sizin iş hayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar, yardımcılarınız ve evcil hayvanlarınızı etkiliyor olacak. Olasılıkla hırs yaptığınız veya uzun zamandır içinize attığınız konuların dışa yansıması ve bunların sağlığınıza yansıma ihtimali de sözkonusu olacağı için, haftayı mümkün olduğunca sakin ortamlarda, pozitif enerjili insanlarla geçirmeye çalışmanız işinize yarayacak. Bu süreçte sanatsal faaliyetler, yaratıcılık gerektiren işlerden faydalanmak ruhunuza iyi gelecek. Çalışma ortamınızda sizinle sorunu olan insanları daha rahat algılayabileceğiniz bu dönemde gücün sizde olduğunu unutmayın ve yeni iş teklifleri için girişimlerde bulunmaktan kaçınmayın. Yeniay’ın Satürn ile uyumlu görünümü bu dönemde yapacağınız iş değişimi, maddi girişimler ve alım satım işlerinde size destek verirken, gökyüzünde etkin Neptün Venüs üçgeni evlenmek, nişanlanmak, aşk, huzur ve uyum duygusunu ilişkilerde daha yoğun hissetmek için ideal zamanda olduğunuzu gösteriyor.
İKİZLER
Yeniay sizin aşk hayatı, çocuklar, eğlence, flörtler, tatiller, reklam ve tanıtımlar alanınızda gerçekleşiyor. Hafta genelinde özel hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde alt tabanda yatan olası sorunlarla karşılaşacağınız bir nevi aydınlanma dönemi yaşıyor olacaksınız. Bekarsanız sizi çok tutkulu bir ilişkiye çekebilecek olan bu zaman diliminde, yaşamınızda ya hep ya hiç mantığı ile hareket edecek, görüştüğünüz insanlarla daha derin bağlar kurmayı arzuluyor olacaksınız. Ancak ilişkisi problemli devam edenleriniz için bu süreç, sırların ortaya çıkabileceği ve olasılıkla sorunlarla yüzleşilmeye hazır olunması gereken bir zamanı anlatıyor olacak. Bu süreçte çocuklar alanınız etki altında olduğu için onlarla ilgili gelişmeler de yine sözkonusu olabilecektir. Yeniay’ın Satürn ile uyumu bu süreçte kalıcı ve uzun vadeli ortaklıklar, evlilik ve ciddi ilişkiler kurabileceğiniz zamanı anlatırken, gökyüzünde etkin Neptün Venüs üçgeni yaşamınıza huzur, sanat, uyum ve barış gelmesi için size destek oluyor olacak.
YENGEÇ
Yeniay sizin aile, yuva, yerleşim, aile büyükleri ve ruhsallık alanınızda gerçekleşiyor. Hafta genelinde ruhsal olarak çok güçlü olacağınızın farkında kalın ve her olayda kendinizle yüzleşmeyi tercih edin. “Bu bana ne hissettirdi, bu benim için gerçekten iyi mi..” sorularını kendinize sıklıkla tekrarlayın, çünkü bu süreçte kendinize en iyi gelen kişi yine siz olacaksınız. Özellikle aile ve yakınlarınızla ilişkilerinizde daha önceden göremediğiniz konuların farkına varacağınız bu dönemde, yakınlarınız ve arkadaş çevrenizle ilgili sorunlar size yansıyabilecek. Dolayısıyla en temelde yatan ihtiyaçlarınızla yüzleşecek ve yaşamınızdaki insanları en yakından en uzağa dek yeniden sıralandırıp, ilişkilerinizi buna göre belirliyor olacaksınız. Yeniay’ın Satürn ile uyumu bu süreçte başlayacağınız iş ilişkilerinin uzun dönemde geçerli kalacağını vurgularken, hafta genelinde etkin Neptün Venüs uyumu aşk, romantizm ve sevgi duygularını çok daha yoğun yaşamanıza sebep oluyor olacak. İlişkilerinizdeki problemleri giderebileceğiniz, aşık olabileceğiniz ve duygu yoğunluğu yüksek zamanlardasınız.
ASLAN
Yeniay sizin kardeşler, akrabalar, yakın çevre, trafik, seyahatler, eğitim öğretim, yazılı ve sözlü iletişimi ilgilendiren alanınızda gerçekleşerek hafta genelinde yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi testten geçiriyor olacak. Bu süreçte yakınlarınızla ilişkilerinizde daha önceden göremediklerinizi görebilir, ilişkilerinizi buna göre yeniden düzenleyebilirsiniz. Önemli haberler alacağınız bu süreçte aslında sizden habersiz hiçbir şey olmuyor olacak. Görüşmeleriniz, anlaşmalar ve teklifler açısından ideal olan ve size fırsatlar veren bu süreçte, zihninizde korku ve kaygı biriktirmeyin ve intikam, hırs, nefret duyguları ile hareket etmemeyi tercih edin. Sağlık durumunuza özen gösterin ve özellikle ruhsal sağlığınıza önem verin. Yeniay’ın Satürn ile olan uyumu, ayakları yere basan, sizi uzun vadede olumlu etkieyen iş ve özel yaşam tekliflerini gösterirken, gökyüzünde etkin Neptün Venüs üçgeni ruhunuzda barış, sevgi, uyum ve uzlaşmanın artması için size destek oluyor ve geçmişten gelen ilişkileri de gösteriyor olacak.
BAŞAK
Yeniay sizin parasal kaynaklar, yetenekler, kendinize verdiğiniz değer ve finansal işleriniz alanında gerçekleşiyor. Hafta genelinde yaşamınızda para konuları önplana çıkarken bu zaman diliminde arkadaşlarınız ve topluluklarla oluşabilecek sorunlara karşı dikkat etmeniz ve yaşamınızda her ne olursa olsun kendi değerinizi sürdürmeniz önemli olacak. Bir şekilde bu hafta sırlara vakıf olabilecek, daha önceden bilmediğiniz gerçeklerle de yüzleşme imkanı bulabileceksiniz. Yeniay ile uyumlu görünümde olan Satürn, bu hafta iş hayatınızda beklediğiniz bir gelişmeyi elde ederek, iyi ve güçlü görüşmeler yapabileceğinizi vurgularken, gökyüzünde etkin Neptün Venüs üçgeni romantik karşılaşmalar ve tanışmalara, devam eden ilişkilerinizde aşk duygusu ile kurulan iletişime, problemlrin çözümlenmesine ve evlilik, nişanlanma, yeni bir ilişkiye başlama için en ideal zamanı sunuyor olacak.
TERAZİ
Yeniay sizin toplum içindeki tavır ve davranışlarınız, bedensel ve ruhsal sağlığınız, yaşam enerjiniz ve ilişkilerinizdeki bakış açınızı ilgilendiren alanınızı etkiliyor olacak. Hafta genelinde öncelikle sağlığınıza dikkat etmeli, hiçbir şeyi stres yapmamalı ve “bırakabilmeyi” öğrenmelisiniz. Size yük olan, zarar veren, kısıtlayan, engelleyen her durum, duygu ve olay ile artık vedalaşmaya niyet edin ve huzura bu süreçte kucak açmayı tercih edin. Bu süreç, güç dengelerini sizden tarafa kaydıracağı için, size olumsuz etki eden her şeyi keskin bir şekilde bırakmayı tercih ediyor olacaksınız. Bu zaman dilimi aynı zamanda iş hayatınız açısından destekleyici ve yeni başlangıçlara açık bir süreci vurgularken, Satürn ile uyumlu görünümde olan yeniay, hafta genelinde güçlü teklifler alabilmenize, eğitimler, seyahatler, iş görüşmeleri ve özel yaşamdaki tekliflerden yararlanabileceğinizi göstermekte. Gökyüzünde etkin Neptün Venüs üçgeni finansal konularda yanılgılara dikkat etmeniz gereken zamanı anlatırken, yaşamınızda şükür bilinci geliştirebileceğiniz, sevildiğinizi ve korunduğunuzu daha iyi anlayabileceğiniz zamanda olduğunuzu göstermekte.
AKREP
Yeniay sizin kayıplar, ruhsallık, rüyalar, iyileşme, şifa ve gizli düşmanlar alanınızda gerçekleşiyor. Bu hassas süreçte yaşamınızda size zarar veren duyguları ve insanları daha rahat keşfedebilecek, yaşamınıza yeniden yön veriyor olacaksınız. Özellikle kötü niyetli düşünmemeniz ve kötü niyetli adımlar atmamanız gereken bu süreçte, niyetinizi ve davranışlarınızı olumlu ve iyimser tutmak size çok iyi gelecek. Yeniay ruhsal ve bedensel olası rahatsızlıklarınıza şifa vermek üzere çalışıyor olacağı için, kendinize bir iyileşme süreci tanıyabilir, sessiz sakin ortamlarda bulunup, ruhsal olarak sizi rahatlatan çalışmalar yaparak bu süreci faydalı geçirebilirsiniz. Özellikle enerji çalışmaları, meditasyonlar ve kendinize göre yapacağınız niyetler bu süreçte daha etkili olacak. Hafta genelinde yakın çevre, kardeşler, akrabalar ile ilgili sorunlar geçici olarak yansıyabilir. Gökyüzünde etkin Neptün Venüs üçgeni bu hafta genelinde aşık olabileceğiniz, yaşamınıza romantizmi dahil edebileceğiniz, devam eden ilişkilerinizde daha yoğun duygularla huzur, sevgi ve barış ortamını sağlayabileceğiniz süreci göstermekte.
YAY
Yeniay sizin arkadaşlıklar, gelecek planlarınız, projeler, topluluklar ve kariyer gelirleri alanınızda gerçekleşiyor olacak. Süreç, arkadaş çevreniz ve maddi konularla ilgili geçici problemleri gösterebilecek olsa da, güçlü projelerin içinde yer alma, geleceğe yönelik önemli kişilerden destek alma ve iş hayatınızda öne çıkma şansınız mümkün olacak. Hayatınızdaki insanlar, özellikle yakın ilişkileriniz bu zaman diliminde kendilerini agresif ve beklenmedik tepkilerle ifade edebilir, yaşamınızdan uzaklaşmak isteyebilirler. Bu noktada onlar sizin geleceğinizde olacak mı yoksa olmayacak mı bunun kararını siz veriyor olacaksınız. Hafta genelinde sinir sisteminizi korumanız ve sakin ortamlarda yer almanız size iyi gelecek. Yeniay’ın Satürn ile uyumu alacağınız kararların uzun vadede etkili olmasını ve iş hayatı konusunda avantajları gösterirken, gökyüzünde etkin Neptün Venüs üçgeni geçmişten gelen ilişkilerle sizi karşılaştırabilecek. Bu süreçte ilişkilerde fedakar, yumuşak ve naif tavrınızla olası problemleri çözümleyebilme ve yaşamınızda aşk duygusunu daha yoğun hissedebilme gücünüz olacak.
OĞLAK
Yeniay sizin kariyer, aile büyükleri, sizden yaşça büyük kişiler ve yaşam hedeflerinizi ilgilendiren alanınızda gerçekleşiyor olacak. Hafta genelinde kariyer alanınızda olası sorunları görüp gözlemleyeceğiniz, patronlar, aile büyükleriniz ve sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde alt yapıda var olan olası sorunların ortaya çıkacağı ve çözümleneceği bir süreç yaşıyor olacaksınız. Yine de bu zaman dilimi bir yandan sorunlara sebep olurken, diğer yandan toplum içinde kendinizi çok güçlü ve karizmatik ifade etmenize sebep olacak ve güçlü iş bağlantıları kurmanıza da yardımcı olmaya çalışacak. Yeniay’ın en kritik noktalarından biri ise şüphesiz ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşiyor. Uzun zamandır sorunlu giden ilişkilerinizi çok net bir şekilde noktalama kararı alabileceğiniz bu zaman diliminde, Satürn’ün Yeniay ile uyumu, geçmişten beri süregelen sorunlara kalıcı çözümler bulmanızı sağlıyor olacak. Gökyüzünde etkin Neptün Venüs üçgeni hafta genelinde hayalinizdeki bir teklifi alabilmenize, romantik tanışmalara, iletişim alanları ve seyahatlerden olumlu kazanımlar elde etmenize vesile oluyor olacak.
KOVA
Yeniay sizin davalar, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, eş ve yakınlarla iletişim, eğitim öğretim hayatınız ve hukuksal konuları ilgilendiren alanınızda gerçekleşiyor. Hafta genelinde hukuksal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, alt yapıda varolan sorunları daha net gözlemleyebilirsiniz. Dostlarınız ve yakınlarınızla iletişiminizde problemleri ortaya koyarak, daha gerçekçi gözlerle yaklaşmanızı isteyen bu süreçte, umudunuzu koruyun ve kimsenin enerjinizi düşürmesine izin vermeyin. Özellikle bir yolculuk, yeni başlayan bir kurs veya eğitim size kendinizi daha iyi hissettirebilir. Öğretmenlerinizle ve yakınlarınızla iletişiminizi dengede tutmanız gereken olan bu zaman diliminde, esasen hoşögürülü, merhametli ve her şeye rağmen seven ve kollayan taraf olacaksınız. Yeniay’ın Satürn ile uyumlu görünümü güçlü projeler, takım çalışmaları ve eğitimler konusunda size destek olurken, kariyer gelirlerinizle ilgili bir artışı da konuşabilirsiniz. Gökyüzünde etkin Neptün Venüs üçgeni bu hafta iş hayatınızda hayal ettiğiniz bir gelişmeyi sağlarken, sevildiğinizi daha gerçekçi şekilde anlayabileceksiniz.
BALIK
Yeniay sizin ruhsal dönüşüm, manevi olarak güçlenme, finansal konular, burs, nafaka, miras, başkalarından gelen gelirler, sırlar ve spiritüel eğilimler alanınızda gerçekleşiyor. Hafta genelinde maddi olarak beklediklerinizi elde edebilirsiniz, ancak diğer yandan hayatınızda daha önce fark edemediğiniz sırlar ve göremedikleriniz aydınlanıyor olacak. Ameliyatlar, ruhsal ve bedensel şifa için uygun zamandasınız. İlişkilerinizde iletişiminizi sabit tutmalı ve olaylar karşısında tavır almak yerine, daha sakin ve kendinizi gözeten bir davranış modeli ile yaklaşmayı tercih etmelisiniz. Bekar olanlarınız bu süreçte yeni insanlarla tanışabilir ve flört edebilirsiniz. Sağlık alanınızda beslenme düzeninize ve bağırsak bölgenize dikkat etmeniz faydalı olacak. Gökyüzünde etkin Neptün Venüs üçgeni bu hafta evlilik, nişanlanma, yeni ilişkilere başlamak ve teklifler almak için etkili zamanı göstermekte.


Sıradaki haber yükleniyor...
holder