Didem Şarman Ay tutulması hayatınızı nasıl etkileyecek?
HABERİ PAYLAŞ

Ay tutulması hayatınızı nasıl etkileyecek?

Haberin Devamı

18 Ağustos’ta gerçekleşecek Ay Tutulması etkilerini Ağustos ayına yayarak, yaşamınızda hızlı bir değişim dönüşüm enerjisi başlatıyor ve göremediklerinizi görmenize, gerçeklerle yüzleşmenize yardımcı oluyor olacak. Kova Burcu’nda gerçekleşen Tutulma zamanında, seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, üniversite ve eğitimle ilgili konular, davalar, takım çalışmaları, kalabalık ortamlar, yeni projelerle ilgili konular hız kazanırken, bu alanlarda yeni başlangıçlara açık olacaksınız. İletişim konusunda her şeyin fazla abartılı ve büyük yansıyabileceği bu zamanda, daha sade, yalın, empati ile, az ve öz cümlelerle ilişkilerinizi sürdürmeniz, olası iletişim hatalarının önünü kesecektir. Eleştiri, yargılama ve küçük cümlelerden büyük anlamlar çıkarma bu Tutulma’nın enerjisine dahil olsa da, iş hayatı ve kariyer konusunda güçlü başlangıçlara açıklık veren bir zamandasınız. Tüm işlerinizi Merkür Retro başlangıcı, 28 Ağustos’a dek tamamlamanız , doğru zamanda harekete geçmenize yardımcı olacak ! Tutulma sürecinde kalp ve damarlarla ilgili problemler, baş dönmesi, tansiyon gibi sağlık sorunları ile karşılaşabileceğiniz için, genetik olarak bu tip rahatsızlıklarınız varsa önlem almanız ve kontrollerinizi aksatmamanız süreci sağlıklı geçirmenize yardımcı olacaktır.
Senenin en önemli değişim enerjisine açık olun ve yaşamınıza gelen yeni deneyimleri içtenlikle karşılamayı tercih edin.


KOÇ BURCU
Ay Tutulması Ağustos sonuna dek etkilerini sürdürerek, sizin gelecek, projeler, arkadaşlıklar ve kalabalık ortamlar alanınızı aydınlatıyor. Bu süreçte yeni iş teklifleri alabilir, görüşmeler yapabilir, orijinal fikirlerinizle iş hayatınızda dikkat çekebilir ve projelere başlayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili gerçeklerle yüzleşeceğiniz Tutulma zamanında, ilişkilerinizde küçük ayrıntılara takılıp, iletişim problemleri yaşamak yerine, resmin bütününe odaklanmak sorunları aşmanıza yardımcı olacak. Yurtdışı bağlantılı işler, başvurular, eğitim ve iletişim alanlarında geçici zorlanmalar yaşayabileceğiniz süreçtesiniz.
BOĞA BURCU
Ay Tutulması Ağustos sonuna dek etkilerini sürdürerek, size kariyer ve yaşam hedefleriniz konusunda hızlı değişimler ve yeni başlangıçlar fırsatları sunuyor. Bu süreçte aile büyüklerinizi ilgilendiren gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Parasal durumunuzu kontrollü götürmeniz gereken ve alım satım işlerinde dikkat gerektiren Tutulma, aynı zamanda yaşamınızdaki sırların da aydınlanmasını sağlarken, özel ilişkilerinizde yeni başlangıçlara, tanışmalara ve problemsiz devam eden ilişkilerde geleceğe yönelik yeni bir yol haritası belirlemeye, ciddi adımlara destek oluyor olacak.
İKİZLER BURCU
Ay Tutulması Ağustos sonuna dek etkilerini sürdürerek size eğitimler, yurtdışı bağlantılı işler, davalar, seyahatler, takım çalışmaları, yeni kurslar ve kalabalık ortamlarda yer alma anlamında şanslar sağlıyor olacak. Bu süreçte ev almak, ev ve yerleşimle ilgili değişiklikler, aileden gelen destekler anlamında pozitif zamandasınız. Özel yaşamınızda yargılayıcı davranmak yerine, olanlara zaman vermek, artık yürümediğine inandığınız noktada ise hem dostluk hem de özel ilişkilerinizde bağlarınızı kesmekten çekinmemek sizin için önemli olacak. Bu süreçte özel ilişkilerinizde her zamankinden daha sabırlı ve anlayışlı olmanız gereken zamanda olacaksınız.
YENGEÇ BURCU
Ay Tutulması Ağustos sonuna dek etkilerini sürdürerek bu süreçte miraslar, toplu paralar, prim, nafaka, burs, dışarıdan gelen gelirler ve kariyer konusunda size pozitif etkiler sunuyor olacak. İş hayatı konusunda zorlandığınız ya da uzun süredir problemli giden alanlar varsa, şimdi yeni teklifleri değerlendirmek ve iş hayatında olumsuz koşulları geride bırakarak, daha verimli alanlara geçmek için şanslı zamandasınız. Tutulma sürecinde sağlığınıza ekstra dikkat etmeyi tercih edin. Alacağınız teklifler, yeni görüşmeler, yakın çevre, akrabalar, kardeşler ve arkadaşlardan gelen destekler ile motivasyonunuzu arttırıyor olacaksınız.
ASLAN BURCU
Ay Tutulması Ağustos sonuna dek etkilerini sürdürerek bu süreçte yakın dostluklar, ortaklıklar, özel yaşam ve evlilik konusunda size yeni başlangıçlar ve ilişkilerinizi ilerletme fırsatı sunuyor olacak. Bekarsanız, yeni ve uzun süreli ilişkilere başlayabilir, devam eden ilişkileriniz varsa bu süreçte kutlama, nişanlanma, evlenme kararı alabilirsiniz. İlişkileriniz uzun zamandır problemli gidiyorsa bu süreçte yargılayıcı davranmadan zaman vermeyi tercih ederek, zamanın yaralarınızı iyileştirmesine izin verin ve geleceğe güvenin.Tutulma size yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz yeni alanlar açarken, maddi manevi hediyeler ve parasal anlamda beklentilerinizin karşılığını getiriyor olacak.
BAŞAK BURCU
Ay Tutulması Ağustos sonuna dek etkilerini sürdürerek iş hayatınızda önemli bir çıkış yapma zamanınıza vurgu yapıyor. Bu hem yeni iş tekliflerini değerlendirmek hem de varolan işlerinizde önemli pozisyon değişikliklerine gitmek anlamında sizi olumlu etkileyecek. Süreç boyunca sağlık koşullarınıza dikkat etmeniz gerekirken, maddi anlamda artış görebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve devam eden ilişkilerinizde olası problemleri çözümleyerek, yolunuza şimdi çok daha iyi adımlarla devam edebilirsiniz. Tutulma zamanında ailevi problemler, ev ve yerleşimle ilgili sorunlar size yansıyabileceği için, çözümleyici yönlerinizi daha fazla ortaya koymanız gerekecek
TERAZİ BURCU
Ay Tutulması Ağustos sonuna dek etkilerini sürdürerek size coşku, motivasyon, eğlence, aşk ve mutluluk sağlamaya yardımcı oluyor olacak. Bu süreçte çocuklarla ilgili sevindirici gelişmeler yaşayabilir, bekarsanız aşık olabilir ve devam eden ilişkilerinizde birlikte tatil, eğlence fırsatlarını değerlendirerek, geleceğe yönelik olumlu adımlar atabilirsiniz. İşlerinizin reklam ve tanıtımlarını destekleyen bu süreçte, yakın çevre, akrabalar, kardeşler, eğitimler, görüşmeler ve trafikle ilgili geçici sorunlar yaşayabilir, bu problemleri çözmek zorunda kalabilirsiniz. Zihninizdeki tüm korku ve kaygıları uzaklaştırıp, yaşayacağınız fırsatlara odaklanmak, süreci sizin için çok daha kolay ve muhteşem hale getiriyor.
AKREP BURCU
Ay Tutulması Ağustos sonuna dek etkilerini sürdürerek ailevi koşullar, anne baba ilişkileri, ev, yuva ve yerleşimle ilgili konulara yeniden bakmanızı ve bu alanlarda düzenlemeler yapmanızı sağlıyor olacak. Bu süreç size yeni bir ev ya da ailevi mutluluk, değişim getirebilirken, aynı zamanda yapmak istediğiniz işlerle ilgili de sağlam bir temel oluşturmanıza yardımcı olacak. Tutulma zamanında paranızı nasıl yöneteceğiniz önemli hale gelirken, banka hesaplarınız, kredi kartlarınız ve gelir gider dengenizle ilgili geçici problemler ile karşılaşabileceksiniz. Takım çalışmaları, geleceğe yönelik yeni projeler, organizasyonlar, kalabalık ortamlar ve eğitimlerden yana fırsatlarınızın olacağı bu süreçte, ruh halinizdeki olası ani dalgalanmaları ilişkilerinize yansıtmamaya özen göstermelisiniz.
YAY BURCU
Ay Tutulması Ağustos sonuna dek etkilerini sürdürerek yaşamınıza son derece önemli bir teklif ya da fırsatın gelmesine sebep oluyor olacak. Süreç boyunca iletişim trafiğiniz artarken, yakın çevre ilişkilerinizi de yeniden düzenliyor ve korkularınızın üzerinden gelmeyi öğreniyor olacaksınız. Sağlık koşullarınıza ve özellikle ruh sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bu zaman diliminde internet sitenizle ilgili işlerinizi yapabilir, eğitimlerden, seyahatlerden faydalanabilir, önemli tanışmalar ve görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Kariyer konusunda çıkış zamanında olduğunuz bu süreçte, ilişkilerinizde ufak iletişim hatalarına takılmamak ve empati kurarak yaklaşmak işinize yarayacak.

OĞLAK BURCU
Ay Tutulması Ağustos sonuna dek etkilerini sürdürerek maddi ve manevi koşullarınızı en doğru ve iyi şekilde değerlendirerek, artık size katkısı olmayan herkesi ve her şeyi yaşamınızdan çıkarmanıza sebep olacak. Bu süreçte alım satım işleriniz yapabilir, aileden destek görebilir, finansal anlamda yardım alabilirsiniz. Ticari konularda büyük riskler almamanız gereken bu dönemde, geçmişten gelen konu başlıkları ile hesaplaşıyor ve yüzleşiyor olacaksınız. Özellikle erkeklerle ilişkilerinizi problemli olarak etkileyebilecek Tutulma zamanında, davranışlarınızın bir şekilde karşılığını daha hızlı alacağınız için, doğru söylemler ve doğru eylemlerde kalmak size çok şey kazandıracak. Bu zaman diliminde yurtdışı veya şehirdışı fırsatlardan yararlanabilir, davalar, basın yayın işleri ve eğitimlerden fırsatlar elde edebilirsiniz.
KOVA BURCU
Ay Tutulması Ağustos sonuna dek etkilerini sürdürerek yaşamınızın her alanında son bir yılın en önemli değişim ve çıkış zamanını yaşayacağınızı göstermekte. Bu süreçte iş ve özel yaşamınızda hızlı gelişmeler, olumlu ilerlemeler ve fırsatlarla karşılaşacağınız, sizin açınızdan büyük bir gelişim zamanını anlatan süreçtesiniz. Finansal koşullarınızdaki artış, alım satım yapabilme imkanı, beklediğiniz değişimlerin gerçekleşmesi ve ilerlemeniz, motivasyonunuzu yükseltiyor olacak. Süreç boyunca arkadaş çevreniz, kalabalık ortamlar, internetle ilgili sorunlar ve devam eden projelerdeki durağanlık enerjisi problem yaratabilecek olsa da, tüm bunları çözümleyebilecek güce ve yaşamınızın her alanında fırsatlara açık zamandasınız. Değişimi mutlulukla karşılayın ve yeni adımlardan korkmayın.
BALIK BURCU
Ay Tutulması Ağustos sonuna dek etkilerini sürdürerek sizden manevi anlamda yenilenmenizi, yaşamınızda size yük olan, üzen, yoran ve kıran herkesden uzaklaşarak, ruhsal bir arınma sürecin girmenizi destekliyor olacak. Bu süreçte sizden çıkan ya da gidenlere bir kayıp olarak bakmamak, aksine bir kazanım sürecinde olduğunuzu fark etmek işinize yarayacak. Bir hastalığın ardından iyileşmek ya da bir ruhsal problemin ardından arınmak temalarını anlatan bu tutulma sürecinde, patronlar, kurumlar ve aile büyükleri ile ilgili problemler size yansıyabilir. Özel yaşamınızda yeni başlangıçlara açık olduğunuz ve değişimden korkmamanız gereken bu süreçten, yepyeni bir ruh hali ve kazanımlarla çıkmış olacaksınız

Sıradaki haber yükleniyor...
holder