Dilara Doğan Biz yapsak gülerler
HABERİ PAYLAŞ

Biz yapsak gülerler

Bu hafta Justin Bieber, yeni saç modeliyle sosyal medyanın diline düştü. “Ne yapsa yeridir” diyen de oldu yakıştıran da kaktüse benzeten de. Bana bu saçlar Özlem Tekin’i hatırlattı. Bitlenme garantili bu saç modelini biz yapsak gülerler ama onlara yakışıyor.

Biz yapsak gülerler

BU GÖRSELİ YAŞIYORUZ

Instagram’da, Bella Hadid’in Givenchy çekimlerinden bir fotoğrafının, photoshop’la koşu bandına yapıştırıldığı bir fotoğrafa denk geldim. Sokağa çıkmanın yasak olduğu günlerde hepimizin yaşadıklarını anlatıyor bu görsel. Bir yanımız evde şıkır şıkır, düğüne gidercesine süslenmek isterken diğer yanımız “Yaz geliyor, kalk spor yap” diyor. Hayat, bu ikilemde akıp ediyor...

Haberin Devamı

Biz yapsak gülerler

MEYDAN OKUYAN OKUYANA

Geride bıraktığımız hafta, 20 yaş meydan okumalarıyla geçti. Bu akıma birçok ünlü isim dahil oldu. Özellikle Türk sinemasının sevilen isimleri yıllardır bugünü bekliyormuşçasına gençlik fotoğraflarını paylaştı. Hepsi çok tatlıydı. Bu akıma photoshop’la katılan insan sayısı da epey fazlaydı. Akımın en fiyasko ve sendromlu 20’leriyse Murat Boz ve Uraz Kaygılaroğlu oldu. Uraz’ın kilosu Murat’ın bakışları hepimizi ezdi geçti.

Biz yapsak gülerler

Sıradaki haber yükleniyor...
holder