Dr. Haydar Dümen Acele etmeyen kazanır
HABERİ PAYLAŞ

Acele etmeyen kazanır

Genç erkekler ilk ilişkilerini yaşamak, cinsellikle tanışmak için yanıp tutuşuyor, acele ediyor. Beyler, her şeyin bir zamanı ve sırası var. Biraz sabırlı olun, doğru vakti ve uygun kişiyi bekleyin ki hayal kırıklığına uğramayın, aradığınız o tadı bulabilin...

BÖYLE SORU YOK!

Kocam beni aldattı mı? 21 yaşında, 5 yıllık evli kadınım. Kocam cezaevindeyken telefonda hep seks konuştuk. Çıkınca beni ve seksi unuttu. Beni aldattı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, senin, ailenin ve okurlarımın geçmiş bayramlarını kutluyorum. Sanırım 16 yaşında dünya evine girdin. Düşünemeden duygularına kapıldın. Ne var ki dünyaya da kendi kapının anahtar deliğinden baktın. Ne oluyor böyle erkenciler? Aslında tüm gençler bu yaşlarda iradenin ve yaşam gerçeklerinin sınırlarını aşarlar. İşte sorun buradadır. Neyse, yolun açık olsun. Şikayetin uzun sürmeyecek ve geçecek. Kocanın üzerine varma. Dilin, nefesin, sevginle anlayışlı bir kadın olarak eşine yumuşak davran, zaman kazan.

Haberin Devamı

Kadını nasıl mutlu ederim?

Son model araba gibi hız yapan gencim. Karşımdaki kadına zevk vermek odaklı oyun sergiliyorum. Kadını evrenin en mutlu hatunu yapmak için püf noktalarınız var mı?

CEVAP

Hop hop okurum, biraz yavaş ol. Ayağın taşa takılmasın. Püf noktalarını ararken balon patlayıverirse kendini Ağrı Dağı’nın tepesinde bulacağını mı sanıyorsun? Yoksa alim olayım derken, al, kullan, at gibi bir zalimliğe mi yürüyorsun adım adım. Sırada kız, kadın, bir de evren çıktı karşımıza... Bu olmadı işte! Öteki kadınların suçu ne? Hemen ön yargınla çürük elma gibi çöp sepetine mi atacaksın? Hedefine bu yoldan ulaşacağına sanıyorsan ben ne bileyim, onlara sor. Ya da onlarla konuşuver be yavrum.

Cinsellikten soğudum

5 yıllık sevgilim 6 aydır beni başka erkeklerle hayal ediyormuş. O buna fantezi diyor ama ben cinsellikten soğudum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, tapusu olmayan tarlaya ekin ya da toprağı kumlu olana çiçek ekilmez. Sen her iki yanlı bir anafora kapılmışsın. Üstelik adını yazmamışsın. Açıkça adamın fantezi içinde. Pek iç açıcı olmayan fantezilere tutsak olmuş. Bu psikolojinin labirentlerine dalarsanız çıkmaz yollara düşersiniz. Ne olursa olsun, sana ne. 5 yılda tehlike çanları çalmaya başlamış. Biraz daha pompalarsanız 1 yıl ilişkinizi uzatabilirsiniz. Eğer bu koşullara devam ederseniz sen bilirsin. Bir gün, bir arkadaş getirip çay içelim derse ne yaparsın?

Haberin Devamı

Boşalma sorunum var

22 yaşındayım. Boşalma sorunum var. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, 2 gündür musluk akmıyor, ne yapayım? Anlamadım, tamirciye mi gideyim? Yoksa oturup ağlayayım mı? Ya da bir sihirbaz varmış, telefonla her şeyi çözermiş, ona mı müracaat edeyim? Aklın yolu birdir, tamirat ister.

Zarım bozulmuş mudur?

Erkek arkadaşım ile sürtünerek ilişkiye girdik. İkimizin üzerinde de çamaşır vardı. Ben acı hissettim ve tuvalete gittiğimde peçeteye kan bulaştı. Zarım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın duruyor. Amma velakin dursa ne olacak, birazcık kan gelse ne olacak? Kim, neyi arayıp soracak? Sen önce ruhunla anlaş. Kafanı kaldır ve dünyaya bak. Bak böyle şeylerle uğraşanlar bizim ülkeden başka yerde yok.

Haberin Devamı

Mağdurum

22 yaşındayım ve penisim 6 santim. Ne yapmam gerekiyor? Mağdur durumdayım.

CEVAP

Değerli ve mağdur okurum, gerçekten bir mağdurluk var, bunu açık açık konuşalım. Sevecen yürekli doktorunuzum ama hay huya gelip hislerime kapılmam. Ölüsünden mağdursan işine bak, her şey tamam. Dirisinden mağdursan hem işine, hem kilona hem de iyi bir doktora bak.

Hemen sertleşiyor

18 yaşındayım. Kız arkadaşıma sarılınca bile sertleşiyor. İnsan içinde dolaşamıyorum. Pantolondan belli oluyor, normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, atalarımızın yaptıklarına bak, şalvar giymişler. Çek şalvarı yürü. Ancak dikkat çekersin, bir bölüm insanın aklını çelersin. Üstelik moda da yaratırsın. İki tur at ve sonucu bana bildir. Bizim yapacağımız bir şey yok. Gerçekten büyür mü?

25 yaşındayım, 1.90 boyunda, 85 kiloyum. Penisim 15 santim. Uzun boylu olduğum için herkes cinsel organımın da büyük olduğunu düşünüyor. Kız arkadaşım pantolon üstünden penisimi tuttu ve “Küçükmüş” dedi. Moralim bozuldu. Penisimi büyütmeye karar verdim. Penisin 1-3 santim arası büyüme sağlayan bir uzmana rastladım. Sizce işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, bahçende ağacın var, meyve veriyor, boyu mükemmel, meyvelerin kalitesi bir numara. Bir kızın ağzına bakarak sen yol değiştirirsen olmaz. Evlendikten birkaç ay sonra beni ara. Psikolojik sorunların olabilir ama cinsellikten değil. Ara bizleri, çözeriz.

Bir damla zevk suyu geliyor

19 yaşındayım, mastürbasyon yapıyorum ama meni gelmiyor. Sadece 1 damla zevk suyu geliyor. Üroloğa gitmeye çekiniyorum. Yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, şu anda gideceğin bir yer yok. Çünkü uzmanın da yapacağı bir şey yok. Bir çay bardağı ya da bir fincan dolusu gelse çok mu memnun olacaktın? Doğayla savaşa girme, kaybedersin. Daha sonraki yaşlarda yani 25 dolaylarında aynı şeyleri yaşarsan o zaman bir uzmana gidersin.

Hâlâ boşalamıyorum

28 yaşındayım, boşalamıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, meni kesen ya yetersiz ya da idrar yolun açık. Meniyi orada tutamıyor, her gün bir miktar meni idrara karışıyor, tabii sen fark etmiyorsun. Bunun sana zararı yok. Ama çocuk yapman da gerekir. O zaman evlendikten sonra ilk işin bu konuya eğilmek. Eşinle birlikte el ele bir yoldan çocuk edinmeyi becermektir.

Kiloyla ilgili mi?

18 yaşındayım ve penisim 13 santim. Kilom 85, acaba kilomla ilgili var mı?

CEVAP

Değerli okurum, her şey iyi ama şu kiloyu biraz indir. Gerisini düşünme. Bana güven, evlendiğinde eşin sana “Çok mükemmel, çakı gibi bir adamsın” diyecektir, bunu da unutma.

Penisime zarar verir mi?

21 yaşındayım, günde en az 2 kez boşalıyorum. Bu penisime zarar verir mi? Çok istekliyim, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bankada paran var, başlamışsın sermayeyi harcamaya. Tam paraya ihtiyacın olduğu zaman, gideceksin ki bankadaki vezne kapalı. Böyle bir duruma düşmemek için ne yapman gerekiyorsa onu yap.

İstiyor ama çok utanıyorum

18 yaşındayım. Bir kadınla cinsel ilişkiye girmek istiyorum ama çok utanıyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Biraz büyüyeceksin değerli okurum, acelen ne, nereye koşuyorsun? Kızın annesinin, babasının haberi var mı? Önce onlardan izin al. Dikkat et, dayak yeme! İlişkiye girdiğin kızı da oyuncak sanma. Sadece insan olarak kardeşindir. Bu bile seni ateşini söndürür, dikkatli ol.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk bitene kadar hoş, bittikten sonra boş bir hikayedir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder