Dr. Haydar Dümen Aceleye getirmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Aceleye getirmeyin

Kadınların cinsellik için biraz zamana ihtiyaçları var. Önce aşık olacaklar, ruhları beslenecek ardından ilişkiye sıra gelecek. Bu durum evliliklerde de geçerli. Kadının sadece bedenini doyurmaya kalkar ruhunu unutursanız her şey ters gider. Beyler, bu işler aceleye gelmez adımlarınızı dikkatli atın...

BÖYLE SORU YOK

Cinsel organım çok mu kısa?

24 yaşındayım, penisim 8 santim. Bu normal midir? Bir de her ilişkide erken boşalıyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, görücü usulü evliliklerde erkek ailesi kılı kırk yarar. Önce gözleriyle sonra davranışlarıyla kızı tararlar. Gelin adayının anatomisine bile bakarlar. Sonunda onay çıkar, düğün dernek şansa kalır. Aynı şeyi kız tarafı erkeklere yapsaydı? Seni kaplıcalara ya da saunaya soksalar, bir de masaj yapsalardı. Çaktırmadan da orana burana baksalardı!!! Ne görecekler? Dirisi ortalıkta yok, ölüsü 8 santim ise, sınıfını geçtin, kız koynunda. Eğer dirisi 8 santim ise, ben onların bilirkişi raporuna uyarım, imzayı basarım. Ama daha önce evlenecek kızın paraf onayını ararım.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

İlişkide çok yoruluyorum

İlişki sırasında çok fazla yoruluyorum. Acaba sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, eskiler sıkıştıklarında ‘Bu başa bu tıraş’ derlerdi. İyi ki ben onlara uyan biri değilim. 5 kelimelik bir maile ben destan bile yazarım. Yine de yaşın, evli misin, bekar mısın? Partnerin geçici mi, kalıcı mı bunları da bilmeliydim. Neyse oyun klasik olduğundan senaryosu da kolay olacak. Üstelik bu sıkıntılı günlerde biraz da gülmeliyiz. Mişon evlenecek. Babasına danışıyor. Babası “Olmaz o benim gençlik günahım, kardeşin olur” diyor. Delikanlı kime niyet etse, babasının cevabı hep aynı!!! Sonunda annesine danışınca “Oğlum, kiminle istersen evlen, sen de benim gençlik günahımsın” diye işi bitiriyor. Sen de öyle yap. Yat yatağa, başla hayal kurmaya. O yorulsun, sen “Daha daha” diye zorla. Sonunda uzanın yan yana, dalın derin uykulara.

Evlenince isteğim uçup gitti

29 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Evlenmeden önce hayatımın temelinde cinsellik vardı. Evlendiğimden beri tık yok. Ayda yılda bir aklıma geliyor. Zaten evlendiğime de pişmanım. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, anladığım kadarıyla mastürbasyonla olayını götürüyorsun. O bekarlığın bolluğunu kış vurmuş gibi olmuş. Kadın, kız trafiği durmuş. Oysa hayatının temelinde cinsellik vardı. İnanıyorum ki partnerine sadakat betonunun çimentosu yetersiz ve çürük çıkmış. Aldın kızı koynuna, vebali boynuna. Girdin sahte evlilik oyunlarına. Baktın ki pabuç pahalı, bu geminin pusulası da engin denizlere ayarlı. Biri gitsin, biri gelsin. Kız masum, senden marifet bekliyor. Duyduklarını hayallerindekilere ekliyor ama araba gitmiyor!!! Dört lastik patlak. Jant üzerinde takur tukur kadının hayatı kara dul. Daha fazla kıyma, öde bedelini, boş çıkarma gelini.

Penisimin boyu normal mi?

18 yaşındayım. Boyum 1.90, 115 kiloyum. Penisim 12-13 santim. Sizce bu boy yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, zayıflarsan normaldir. İnersen 80 kiloya, her şey normalin normali olur.

Acı hissetmedim ama kan geldi

Haberin Devamı

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte olduk. Acı hissetmedim. Ama çok kan geldi. 2 gün sürdü. Kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, adet kanını anlatır gibi anlattın. Yüzde 50 bozuldu, yüzde 50 gelen kan adet kanıydı. Bu konuda yetkili doktor görerek karar vermeli.

Eşim beni hep reddediyor

26 yaşındayım, 2 yıldır evliyim. Eşim benimle haftada ya da 2 haftada 1 birlikte oluyor. Sorun yok ama hep beni reddediyor. Bunun sebebinin eskiden aldığı antidepresanlar olduğunu söylüyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, delirtme, yorma kadınını. Kadının biraz nabzını tut. O sırada seksi unut. Gözünün içine bak, ara sıra kucağına yat. Evlilik geminizin dümenini ona bırak. Sen de haklısın. Yani 2 haftada 1 kere ile çekilmez bu dünyanın hali. Karının antidepresanı sen ol, hızını kes, kırma kanat kol.

Doyumsuzluk yoruyor

Günde 2-3 kere ilişkiye giriyorum. Duş aldıktan sonra tekrar istiyorum. Bu da 5-6’yı buluyor. Doyumsuzluğum karşısında ne yapmam gerekiyor? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, perhiz denen bir şey var. Perhiz için irade diye bir şey var. İrade için de güçlü kişilik denilen bir şey var. Üçünü yan yana getir kokteyl yap. Sabah-akşam birer bardak iç. Afiyet olsun.

Nişanlım doğru mu söylüyor?

20 yaşında kızım. Nişanlımla sürtünerek ilişkiye giriyoruz. Benden biraz kan geldi. Nişanlım kızlık zarımın zedelendiğini, ilişkiye girince yırtılacağını söyledi. Söyledikleri doğru mu?

CEVAP

Sevgili okurum, zedelendi belki de nişanlının dediği gibi birleşmeyi beklemeden komple yırtıldı. Uzaktan belli olmadığı gibi bazen kızlık zarı muayenesinde bile kesin teşhis konulamıyor. Olayın devamına kendi aranızda karar verin. Gerekirse bir jinekolojik muayeneden geçerek gerçeği öğrenin.

Orgazmdan alınan zevk fark eder mi?

27 yaşında, nişanlı kızım. Mastürbasyon yaparken alınan zevkle ilişkideki orgazm aynı mı? Yoksa ikisi de farklı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, kişiden kişiye değişir. Ama şu kesin. Çoğu zaman klitoris orgazm özellikle genç kızlarda ya da cinselliğe hazır olmayan kadınlarda, erkekten yana beklediğini bulamayanlarda üstün gelir. İşin doğası vajinal orgazm yakalamak. Klitoris de o arada zevk odağı olarak kullanılabilir.

Boşalamıyorum, neden?

22 yaşındayım. Penisim 9 santim. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Şimdiye kadar 3 kez ilişkiye girdim ama boşalamadım. Tedavi görüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, uzmanını bulmuşsun. Daha evleneceksin, çocuk yapma yılları gelecek. Kim bilir tıpta yeni buluşlar nerelere varacak? Ancak çok mastürbasyon bazı sorunlar yaratabilir. Hayatın her alanında oyun kuralına göre oynanmalıdır.

Sakallarım çıkmadı

20 yaşındayım. Ne sakal çıktı ne de üreme organımda bir değişiklik var. Benden 5-6 yaş küçük olanların bile sakalları var. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, sakalların erkeklikle bağlantısı yok. O bir ırk ya da genetik sorunu. Yumurtaların büyüklüğü bir badem kadarsa, kasık kılların çıkmışsa, penis fonksiyonların yerinde ise benden sağlam raporunu aldın. Buna rağmen daha kesin bir teşhis içindeysen bir üroloji ve endokrinoloji uzmanına gidebilirsin.

Azaltmak istiyorum

20 yaşındayım. Günde en az 1 kez mastürbasyon yapıyorum. Bu sayı bazen 2 oluyor. Nasıl azaltabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, yarıya indirirsen olay her bakımdan iyi gelişir. O kadarını da başarırsın. Sana güveniyorum. Başaramadığın durumlarda da kendini suçlamadan mücadeleye devam et. Haftada 4 yapma izin belgen benden.

Kabul etmedim ama...

19 yaşında kızım. 1 hafta önce erkek arkadaşım ilişkiye girmek istediğini söyledi, kabul etmedim. Ne olur bana bir akıl verin.

CEVAP

Sevgili yavrum, aklın başında. Şu anda yapacağın şeyleri yapıyorsun. Ama sen erkek arkadaşına direnmekte zorlanacaksın. Bana göre biraz diren. Diren yavrum, diren. Aceleye ne gerek? Önünde uzun yılların var.

GÜNÜN SÖZÜ

Çirkin kadın yoktur derler. Ancak çirkinlikleri

içine sindiremeyenler en tehlikeli olanlardır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder