Dr. Haydar Dümen Aceleye hiç gerek yok
HABERİ PAYLAŞ

Aceleye hiç gerek yok

Haberin Devamı

Sabırlı olmak, doğru zaman ve kişiyi beklemek önemli. Gençlikte insanın kanı kaynar, ayakları yere basmaz. Duygusallığın ağır bastığı flörtler yaşarsanız hem ruhunuz beslenir hem de sevdiğiniz kişi zarar görmez. Acele etmenize gerek yok.

BÖYLE SORU YOK!

Kız beni geri çeviriyor


24 yaşındayım, 2 yıldır kız arkadaşım var. Ne zaman birlikte olmak istesem kız beni geri çeviriyor. Acaba bir hastalığı mı var?

CEVAP

Evet değerli okurum. Birkaç hastalığı var ama senin bildiğin hastalıklar değil, birer nimet. Sen yanlış yolda, yanlış kapı çalmaya devam et. Kız diyor ki: “Aslanım, şimdilik hayalimde yaşattığım yeşil panjurlu evimizdeki kocacığım, ben de seviyorum ama karaborsadan para kazanmış gibi altın değerindeki ruhumu ve cinselliğimi har vurup harman savurmak istemiyorum.

Bundan sonraki 60 yılıma imza atacağım. Bunu da sağlam kazığa bağlayacağım.” Seçimi bana bıraktı. Mübarek sanki düşüncelerimi okudu. Çünkü tuttuğu yol doğruydu.

Karım çok isteksiz

28 yaşında, 2 yıllık evli erkeğim. Karım çok isteksiz. Adım atmasam sırtını döner uyur. Ben yaklaşınca “İsteğin bitmez mi?” diyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, şansına küs. Bazı kadınlar böyledir. Kimi “Yandım Allah” dedirtir. Kimi de ekmeği bile ekmek kadayıfı gibi yedirir. Bu bir yapı sorunudur. Örneğin; öyle kadınlar vardır ki elini uzatsan bile adeta orgazm olur.

Öylesi de vardır ki basamaklardan çıkana kadar erkeğin sabrı ve enerjisi tükenir, “Pes artık” noktasına getirir. Huyu huyuma derken suyu suyuma uysun sözü de buradan kaynaklanır. Tek sorun etle kemiği, ruhla bedeni bütünleştirmektir. Bunu yapan başarır, başaramayansa mazeretlere takılır.

Her gün ilişkinin zararı var mı?

26 yaşındayım, 5 yıllık evliyim. Her gün eşimle ilişkiye giriyorum. Acaba bunun bana bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, kârdan zarardan önce bu işin dinamiğine bakalım. Eşin yatağa senden önce koşuyorsa, akşam olunca gözüne aygın, baygın bakıyorsa, akşam yemeklerinde senin en sevdiklerini sofraya koyuyorsa, bir yanlışın için dırdır ve mırmırla aklını zorlamıyorsa, tüm işlerini ve sohbetlerini yatak dışı saatlere ayırıyorsa, olumsuz kaprislerine dayanıyor, sesini çıkarmıyorsa, aptallık ve yanlışlarını bile alkışlıyorsa sorun yok demektir. Ama Hocanız da zıvanadan çıkmayın sözünü ekleyiveriyor.

İlişkimiz çok kısa sürüyor

5 yıldır evliyim. Eşimle ilişkim çok kısa sürüyor. Kocam benden önce boşalıyor ve devamını istemiyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin uzmana gitmesi ve tedavi olması gerekiyor.

Henüz milli olmadım

17 yaşındayım ve henüz milli olamadım. Çok istiyorum. Ben azgınlıktan günde 3 kez boşalıyorum. Acaba zararlı mı?

CEVAP

Değerli okurum, millinin sınırına bile yaklaşmamışsın. Gelecekte milli olduğunda pek beklediğini bulamayacaksın. Öyle çok heveslenme, iştahın kursağında kalmasın. Çünkü o milli olmanın yasal koşulları evlilikte ya da genelevde gerçekleşiyor. Evlilik için küçüksün. Genelev koşullarını içine sindirebilecek misin?

Benimle birlikte olmuyor

18 yaşındayım. Sevgilim bakire değil, daha önce birçok kişiyle birlikte olmuş. Ama benimle ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, eğer kızı zevklerin için bir malzeme ve materyal olarak görmek istemiyorsan ayrıl, bırak gitsin. Eğer öyle görmek istiyorsan vicdanın bu suça iştirake katılmasın. Yine de sen bilirsin.

Bir türlü boşalamadım

21 yaşındayım, kız arkadaşımla ilişkiye girdik ama ben boşalamadım. Sonunda mastürbasyon yaptım. Acaba neden böyle?

CEVAP

Değerli okurum, henüz alışamadın. Mastürbasyon alışkanlığını cinsel birleşmeye transfer edemedin. Sakin ol ve takma kafana. Mastürbasyona pek yanaşma.

Böyle mi kalacak?

18 yaşındayım, penisim 10 santim. Hep böyle mi kalacak yoksa büyüyecek mi?

CEVAP

Değerli okurum, evlilikte kötü bir durum olmaz. Penisin de artık büyümeyecek. Tek yapacağın enerjini iyi kullanmak. Kilo almaman ve olayı kafana takmaman.

Karım hep korkuyor

26 yaşındayım. Penisim büyük olduğu için eşim beni reddediyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. İdareli kullan yeter.

Kanamanın nedeni ne?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, kanama oldu. Kızlık zarımın yırtıldığını düşündüm. Birkaç gün sonraki ilişkide de benden kan geldi. Kendimi çok kasmıştım, canım da yandı. Acaba kızlık zarım yeni mi bozuldu yoksa kanamanın başka nedeni olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, iki defa kanadı, bazen öyle olur. 1-2 ay boyunca kızlık zarında kan gelenler de oluyor. Kendini kasma, erkeklerden yana sert hareketler ve organ uyumsuzluklarından kaynaklanıyor. Daha yumuşak, daha sıcak bir ortam gerekir.

Zararı var mı?

18 yaşındayım ve her gün mastürbasyon yapmak istiyorum. Bunun zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, zararı olmaz ama kârı hiç olmaz. Kârsız emeğe de gönül razı olmaz. Gün aşırıya inelim, birbirimizi sayalım.

Penisim 10 santim

20 yaşındayım. Penisim 10 santim. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, tek çaresi: Ameliyatla birkaç santim büyütmek. Ama beklendiği kadar yararı olmuyor. Hayatını yaşa, evlen. Eşinle birlikte gerekli olduğuna karar verirseniz, şartları aranır ve sorgulanır.

Kan zardan mı geldi?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Son ilişkide penisin vajinasına biraz girdiğini söyledi ama kan gelmedi. Sonradan kan geldi, ama o gün adetinin son günüydü. Acaba o adet kanı mıydı yoksa zardan mıydı?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı kanıydı. Çünkü zar vajinanın girişinde, kapı gibidir. Yani odanın kapısı neredeyse o da öyledir. Bu nedenle taze taze kan geldi. Şimdi geçmiş olsun. Kıza manevi borcunu öde, hırpalama.

6 kere boşalmak mümkün mü?

Bir erkeğin günde 15-20 kere seks yapabilmesi, hatta 1 saat içinde 6 kere boşalabilmesi mümkün müdür?

CEVAP

Değerli okurum, mümkün olsa sana ne, olmasa sana ne? Bırak bu Guiness Rekorlar Kitabı hayallerini. Doğru yola gir.

Hamile mi?

23 yaşındayım. Sevgilim 21 yaşında. Biz 10 gün önce ilişkiye girdik. Sevgilimin içine boşaldım. Acaba hamile kalır mı? Hamile olduğunu nasıl öğrenebiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın hamile kalabilir, öğrenmenin tek çaresi beklemek. Kız sana haber verecek. Adeti gecikmiş gibi olursa o zaman test yaptırırsınız. Her şey ortaya çıkar, bana göre hamile değil.

GÜNÜN SÖZÜ
İftiracılar akbabalara benzer. Kartal gibi havalanırlar ama indikleri yer bir leşin başıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder