Dr. Haydar Dümen Acemilik çekerseniz...
HABERİ PAYLAŞ

Acemilik çekerseniz...

Haberin Devamı

Çoğu erkek ergenliğe girince mastürbasyona başlıyor. Kimseye bundan vazgeç demiyoruz ama ölçüyü kaçırmayın. Çok mastürbasyon cinsel hayatta acemilik çekmek demektir, bunu aklınızdan çıkarmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Kız benden soğusun istiyorum

24 yaşındayım. Eski sevgilim her gün arıyor, ilişki için zorluyor. Onu istemiyorum. Benden soğuması için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, çare çok. Hangisini denersen dene, kız aklına koymuş bir kere. Seni unutamıyor, yeni bir sevgiliye de olanak bulamıyor. Bu nedenle ilişki için sanırım sana tuzak kuruyor. Belki de içi yanıyor, çıkar yolu sende buluyor! Olabilir. Gelelim sana; istemiyorsun ama iletişimde kaypak davranıyorsun. Bana yazdığın gibi ilişkini de kesip atamıyorsun. Bu sıcakta benim soğutma formülleri işe yaramaz. Kesin kararını bildir, kağıda “Seni istemiyorum” diye yaz, 50 adet kopyasını çıkar, kıza gönder!!!

35'lik kadınlara bayılıyorum

22 yaşındayım ama kendi yaşıtım kızlar hiç ilgimi çekmiyor. Ama 35’lik kadınları görünce üstlerine atlayacak gibi oluyorum. Yardımcı olun.

CEVAP

Ya bir de birinin üzerine atlayıversen değerli okurum? 10 kadının üzerine atlasan çıkacak sonuç tek değil, 9 kadın başına dert açacak. Ama kadının biri elinden tutup seni “Evim” diye karakola götürecek. Orada şikayetçi olmadığını da söyleyip gidecek. Memurların kimi sana komik, kimi kızgın ya da alaycı gözlerle bakacaklar. İşlerinin yoğunluğuna göre ya nasihatle oradan kovacaklar ya da aklın başına gelsin diye iki saat nezarete atacaklar. Bu sonuç seni 2 yıl frenleyecek. 2 yıl sonra bir kız anacıl kökenli duygularına son verecek.

At gibiyim, yorulmuyorum

21 yaşında, 58 kiloyum. 2 yıldır her gün mastürbasyon yapıyorum. İlişkide 10 dakika beklemeden 5 kere boşalıyorum. At gibiyim yorulmuyorum. Haftada 2 kere seks yapıyorum. Seks bağımlısı mıyım? Yoksa ufaklığın kölesi miyim? RUMUZ: AT GİBİYİM

CEVAP

Değerli okurum, at gibiyim derken, aman at olup kişneme!!! Bu yüzden önüne geleni dişleme. Çünkü bir attan ne beklenirse tümü sende var. Biraz da bunlara insani duygular, yalansız, abartısız kompozisyonlar ekle. 10 dakikada 5 kere boşalmak... Ya seks manyağısın ya da orgazmla zevk almayı karıştırıyorsun. Her neyse, bu konuda kesinlikle hastasın. Bu düşüncelerini bir uzmanla paylaşmalı, ona göre davranmalı, hayatına doğru yön vermelisin.

Sevgilim hep istekli

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla bir yıldır çıkıyoruz. Erkek arkadaşımı kırmamak için ilişkiye girdik. Şimdi her gün birlikte olmak istiyor. Canım yanıyor. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, ya gebe kalırsan? Zaten bir şanssızlık olmuş. Canın yana yana koşuyorsun olaya. Bir de gözünü kapatıp koşarsan kucağına bir bebek mi alacaksın? Ya da nasıl yok ederim diye mi düşüneceksin? Akıl ve irade lüften, başka ne diyeyim?

Kaç santim olmalı?

24 yaşındayım. Evlenmeyi düşünüyorum ama cinsel ilişkiye girmedim. Normal bir penis ereksiyon halindeyken kaç santimdir?

CEVAP

Değerli okurum, 13 ve 17 normaldir. Yani elimize cetvel alıp santim santim ölçerek mi karar vereceğiz de ilişkiye gireceksiniz? Hayat senin, akıl senin.

Ağrı çekiyorum

29 yaşında, 8 yıllık evli kadınım. Doğumdan sonra eşimle ilişkiye giremiyorum. Çünkü vajinamda ağrı oluyor. Nasıl düzelirim?

CEVAP

Sevgili okurum, jinekolojik bir sorun yoksa, ağrılarına çözüm buluruz. Üzülme, yatak mutluluğunuz bozulmasın.

Kızlığı bozulmuş mudur?

Sevgilimle cinsel ilişkiye giriyorum ama tam birleşme sağlayamıyorum. Acaba kız arkadaşımın kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, kan gelmemişse kızlık zarı esnektir. Gerisi size kalmış.

İlaç alsam büyür mü?

25 yaşındayım ve nişanlıyım. Penisim 16 santim, küçük geliyor. Büyüten ilaçlardan alsam faydası olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, organının boyu idealdir. Anatomi kitabına göre 1 santim de uzundur. Penisin içindeki süngersi dokular tamamen oluşmuş. Makineyle, pompayla, ilaçlarla, pomatlarla büyümez. Sadece cebindeki birikim küçülür. Merak ettiğim, pompaya para veriyorsunuz da neden bir uzmana gidip her şeyi öğrenmiyorsunuz?

Kan gelmedi ama...

25 yaşındayım. 1 yıl önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Benden kahverengi leke geldi ama kan yoktu. Sonra birkaç defa daha ilişkiye girdik ama yine kan gelmedi. Sizce kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın esnekti.

Hemen boşalıyorum

29 yaşındayım. Cinsel içerikli bir film ya da görüntü izlediğimde hemen boşalıyorum. Ama hiç cinsel deneyimim olmadı. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım gelen sıvıyı meni sanıyorsun. O tahrik sıvısıdır. Eğer dediğin gibi boşalma oluyorsa bu heyecandan kaynaklanıyordur ve seni erken boşalmaya götürür. Ama kadınla ilişkiye girme yaşın geçmek üzere. İleride acemilik çekersin. Normal bir cinsel hayata adapte olamaz, uyum sağlayamazsın. Bu işler mahremdir, deneyimlerle öğrenilir. Fazla geciktirme.

Hamile kalmış mıdır?

18 yaşındayım, 4 ay önce kız arkadaşımla seviştik. Kız arkadaşım halen bakire. Sevişirken ben boşaldım. Menim onun vajinasına değdi. Sevgilim hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kızın hamile kaldığını sanmıyorum. Ama siz dikkatli olun.

Nasıl uzatabilirim?

22 yaşındayım, 110 kiloyum. Kilolu olduğum için penisim kısa kalıyor. Penisimin boyunu nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyunu uzatmaktan önce “Nasıl kilo veririm?” mi soracaksın. 6 ay ile 1 yıl içinde direnerek 30-40 kilo vereceksin. Doktorsa doktor rejimse rejim, iradeyse irade. Yoksa penis uzamış, 50 yaşında felç olmuş, 60’ında bunamış bir erkek olsan ne olacak, olmasan ne olacak?

Adetim gecikti

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Kanama olmadı, İçime boşalmadı ama hamile kalma ihtimalim var mı? Adetim de 5 gün gecikti. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, hamile kalma ihtmialin var ama çok zayıf. Umarım kalmamışsındır.

Meniler dışarı çıkıyor

İlişkiden 5 dakika kadar sonra eşim menileri çıkartıyor. Çocuk istiyoruz. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, meni içeride kalmaz. Çocuğu yapan meninin içindeki spermlerdir. Spermler yolunu bulur. Bir süre sonra eşin gebe kalacak, her şey yoluna girecek. Sen işine keyfine bak. Çocuk için acele etmeyin. Önünüzde uzun yıllar var.

Yeterli mi?

Penisim 13 santim. Cinsel organımın boyu yeterli mi? Büyütücü krem yarar sağlar mı?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organını büyütmeye ihtiyacın yok. Normaldir, yeterlidir. Bir bakıma idealdir. Pomat momat hiçbir şey büyütmez. Normal sayıda haftada 1-2 kez mastürbasyon yaparsın. İşine bakarsın. Kızlarla duygusal arkadaşlıklar kurarsın. Ufak santimlerle uğraşma.

GÜNÜN SÖZÜ

'Hayat biter, yol bitmez' İyi k öyle, ya bir de yol bitseydi. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder