Dr. Haydar Dümen Acemilik üzüyor...
HABERİ PAYLAŞ

Acemilik üzüyor...

Haberin Devamı

Gençlerin cinsellikle ilgili dertleri bitmiyor. Ama bilmedikleri bir şey var ki o da başlarına gelenin acemilikten kaynaklandığı. Çoğu zaman erkeklerin ilk deneyimleri hüsranla sonuçlanıyor. Önce arkadaşlığı tadın, flört edin. Gerisini doğa dengeler

BÖYLE SORUYOK !

Boy sorunu çözülür mü?

17 yaşındayım, penisimin boyu 13 santim. Bir yerde erken boşalma ile penis boyunun alakalı olduğunu okumuştum. Ben erken boşalıyorum. Şu boy işini halledersek sorunlarım biter mi?

CEVAP Değerli okurum, birini övmek için boyu posu iyidir derler. Boyu anladık da posu ne demek bilmiyorum. Biz boyundan girip posunun kapısının önünden geçip zamanla yarışalım. Önce boyu iyi olduğundan ona sınıfını geçer onayını verelim. Bu yaşta senin zamana çok ihtiyacın var. Dersler, internet, arkadaş sohbetleri, anne-baba muhabbetleri zaman alacak. Bu nedenle şimdi bu ilgileri kısa keselim. Evlendiğinde erken boşalma olursa onu da biz hekimler tedavi edelim.

Doymuyorum kız benden bıktı

21 yaşındayım. Bugüne kadar pek çok kızla birlikte oldum. Çok geç boşalıyorum ama doymuyorum. Yeniden kız arkadaşımla birlikte olmak istiyorum. Kız bu durumdan çok şikayetçi. Ben ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, kıza yazık. Kızlar narin ve körpedir. Erkekler de halk deyimiyle katı ve hoyrattır. Erkek şanslıdır. Seçer, beğenmezse vazgeçer. Bu durum kızların acılarına 2 türlü acı katar. Arkadaşından ayrıldı bir sorun, çevresinde de bu konuda yapılan bir yığın olumsuz yorum.... Sizin olayınızda ya kız bırakıp gidecek ya da bu ekşi ayvayı yiyecek!!! Tek başına çıkmaz sokakta kalmış gibi senin düzeleceğini sanıyor. ‘Acaba bir haber alır mıyım?’ amacıyla her gün fal köşelerine bakıyor. Geçen kahve falında 3 vakte kadar esenlik çıkmıştı. 3 ay doldu da ya 3 yılsa? O vakit benden ona öneri: 3 yıl ödenmesi zor bir nakit, son bir uyarı, kaçırma ayarı, bu yolda gidersen kimseye olmaz hayrı.

Sarışın erkeklere bayılıyorum

26 yaşında evli kadınım. Kocamı çok seviyorum. Ama nerede sarışın bir erkek görsem fena oluyorum. Bu yüzden bir gün başıma kötü bir şeyler gelecek diye korkuyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP Sevgili okurum, zevkler ve renkler tartışılmazmış. Seni kendi tercihlerini bilmeden ya da bile bile esmer bir yakışıklıyla evlendin. Sonra karşına sarışın, gözler yeşil, bakışlar engin denizlerden hava getirir gibi etkili, tebessümü açık açık davetiye çıkarıyor birini gördün. Dayanabilirsen dayan tablosunu çiziyorsun. Oysa o sarışını bir de partnerine sormalı. Nerede beklentiler, nerede gerçekler? Her sarışın da Kıvanç Tatlıtuğ gibi olmaz ki. Onun gibi olsa bile bu sefer öteki kadınlar, kızlar rahat bırakmaz. Evde kızgın ızgara üzerinde oturuyormuş gibi olursun! Hayal ve hakikat savaşında erir gidersin. Hayalle oyalan, hakikatle yola devam.

Neden böyle oldu?

23 yaşındayım, geneleve gittim. Vajinaya girmemle hemen boşaldım. Gururuma yediremeyip ikinci defa denedim. Yine çok kısa sürdü, hemen boşaldım. Bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, yardıma ihtiyacın yok. Heyecanlanınca böyle olur. Önce kafaya takma. Sürekli kız arkadaşın olunca ve evlilik koşulları oluşunca ya da evlendiğin zaman erken boşalman devam ediyorsa tedavi ederiz be yavrum. Dert değil, sorun değil. Bulmuşsun, bunuyorsun.

Nişanlım hep adet görüyor

1 yıllık nişanlıyım. Nişanlımın yanına gittiğim zaman sürekli “Adet dönemindeyim” diyor. Benimle ilişkiye girmekten kaçıyor. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP Değerli okurum, ne yapsın? Kız evlilik öncesi birleşmeden korkuyor. Eee seni de kırmak istemiyor. Daima bir sebep bulunur. Bazı yerlerde bu tür bahaneler işe yarar. Sen biraz dişini sıkmayı öğren.

İlk ilişkimdi

19 yaşındayım. Geçenlerde ilk defa ilişkiye girdim. Daha ön sevişmedeyken tatmin olacak duruma geldim. İlk deneyimin heyecanından olabilir mi? Yoksa bende bir sorun mu var?

CEVAP Sevgili okurum, büyük oranda ilk olduğu için heyecanlandın. İleride erken boşalma gibi bir tablo oluşursa kaygılanma, onu tedavi ederiz. Çünkü ne kadar heyecan, stres o kadar erken boşalma yan yana ve el eledir. Evlilik şartları bu konunun ilacı gibidir. Alışacak, öğreneceksin.

Büyütmenin yolu var mı?

27 yaşındayım. Penis büyütmenin yolu var mı? Seks shoplarda satılan krem ya da haplarla olacak bir şey mi? Tedavinin yan etkisi var mı?

CEVAP Değerli okurum, ameliyatın dışında tedavisi yok. Penis boyu 9-10 santimden uzun olanlara ameliyat gerekmez. Çünkü işlevlerini yerine getirirler. Sen biraz keyfine baksan diyorum.

Zevk almıyorum

23 yaşındayım, çok sık ilişkiye giriyorum. Artık eskisi kadar zevk almıyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP Değerli okurum, psikolojik olarak anormal tabii. Yemeğini güzel güzel çatalla yemek varken kepçeyle, elle yiyerek bitirdin. Biraz perhiz, biraz psikolojik tedavi. Daha önünde 70 yılın var. Bilim ve akıl pusulan olsun. Gemi karaya oturmasın.

Küçültmek mümkün mü?

17 yaşındayım. Kızlarla cinsel ilişkiye girmek istiyorum ama penisim 19 santim olduğundan utanıyorum. Küçültmenin yolu var mı?

CEVAP Sevgili okurum, küçültmenin yolları yok. Utandığın şeyi yapma. Bekle. Kendini yapılarını iyi kullan. Başkalarına da zarar verme.

Erkek arkadaşımı seviyorum ama...

19 yaşında kızım. 1.5 yıldır birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var. Ben vajinismusum. Her şey iyi gidiyor. İş cinselliğe gelince yapamıyorum. Üstelik erkek arkadaşımı da çok seviyorum.

CEVAP Sevgili okurum, teşhisin doğru. Bu böyle süreceğine benzer. Ama biliyorsun tedavisi kesin. Bunun için iyi düşünüp iyi karar verip sağlanacak birleşme garantisini sosyal garantiyle de birleştirmeniz doğru olur.

Bozulmuş mudur?

Penisim kız arkadaşımın vajinasına 1.5 santim girdi. Sevgilimden kan geldi. Kanaması 1 saat kadar devam etti. Kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP Sevgili okurum, kızlığı bozulmuştur. Geçmiş olsun. Bundan sonrası hayırlı olsun. Ama siz ikiniz de yiğitçe, insanca oynayın rolünüzü.

Kadınları acı çekiyormuş

Penisim büyük, ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum. Bir de ikinci kez ilişkiye giremiyorum. Penisimi küçültmenin bir yolu var mı? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, penisini küçültmek elimizde değil. Ama idareli kullanmak senin elinde. Elinde olan bir şeyi en iyi nasıl kullanacağını hem sen hem partnerin bilirsiniz. Ama bu da orada burada denemekle olmaz. Evlendiğinde eşini korkutma yeter.

Hevesim kaçıyor

21 yaşında kızım. Nişanlım da 24 yaşında. Nişanlımla sevişirken yani birleşme olmadan 2 dakika sonra haz bitiyor. Birleşme olsa bu sorun geçer mi? Yoksa tedavi şart mı?

CEVAP Sevgili okurum, oyun kuralına göre oynanmadığı sürece en iyi takımlar sahaya çıksa seyirci bulamazlar. O da maç olmaktan çıkar. Yani kaleci santraya, sol açık kaleye geçer gibi. Sizdeki de aynen böyle. Evlendiğinizde neyle karşılaşacağını bilemem. Vajinal yoldan hiçbir zevk almayabilirsin. Çok geç orgazm olabilirsin. Ya da normal sürede orgazm olabilirsin. İşte bunların kuralı yok. O zamanla alışmaya, senin de cinselliğe karşı programlanmana ve ruhuna bağlıdır.

GÜNÜN SÖZÜ Akıl bir yarış atı gibidir. Kazanmak için kamçılanmaktan çok dizginleri iyi kullanmak gerekir. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder