Dr. Haydar Dümen Ah şu boy meselesi!
HABERİ PAYLAŞ

Ah şu boy meselesi!

Haberin Devamı

Boy sorunu bitmek bilmiyor. ‘İlişkiye girmek için yeterli mi?’, ‘Uzatmak için ne yapmalıyım?’ gibi soruların ardı arkası kesilmiyor. Beyler, boy takıntısından kurtulun. Kadını mutlu etmenin cinsel organın boyuyla ilgisi yok. Önemli olan kalbi fethetmek

BÖYLE SORU YOK!

İkimiz de acemiyiz


22 yaşındayım, kız arkadaşım da benimle aynı yaşta. İlişkiye girmek istiyoruz ama ikimizin de tecrübesi yok. Ne yapacağız?

CEVAP

Değerli okurum, iki acemi çaylak girerseniz yatağa, birbirinizin yüzüne bakarsınız aylak aylak. ‘İki çıplak bir hamama yakışırmış’ ama iki acemi yatağa yakışmaz. Bu dereden atlayıp zıplayıp siz geçeceksiniz. Bunun için de önce paçaları sıvayacaksınız değil mi yani! O kadarını biliyorsunuzdur. Kız masum, cilveli, çekingen ama sıcak gülümseyecek, arada kıkırdayacak. Ama her adımda “Şimdi ne olacak?” diye soracak. Sen ise masal anlatıp zaman kazanmaya bakacaksın. Tek şartım: Bu reçete evlilikte geçerlidir.

Filmlerdekiler çok büyük

26 yaşındayım. Penisim 12 santim. Kız arkadaşımdan utanıyorum. İzlediğim filmlerdeki adamların penisleri beni düşündürüyor. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, penisin boyu normal. Komplekse kapılma. Halk arasında büyük penislerin orta yaşlarda dinamiğinin azaldığı söylenir. Sizin gibi olanlarda ise, organ işledikçe gelişir. Neredeyse hayat boyu bir çiviye dönüşür. Kızların vajinasının 8 santim, duyarlı bölümünün de 2 santim olduğunu, geri kalan bölümde his olmadığı unutmayın. El alemin penisinden, ensesinden, hevesinden ya da özel neşesinden sana ne! Herkes kendine göredir. İyi kullanmak, her şeyden güzel, bal şekerdir, hüner doğru kullanmayı öğrenmektir.

Ya beni terk ederse?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşım birlikte olmamızı çok istiyor. Hazır olmadığımı söylüyorum. Beni terk eder diye korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Tek ederse etsin kızım. Sana cinsel çıkarı için yanaşan, seni kullanıp kullanıp atacağı bir malzeme sanan, fasafisolarla kandıran, egoizmasının egemenliğinde, senin kadınlığını bir tutsak yerine koyan, çöpe atacağı kesin olan biri. Üstelik daha dünyanın alfabesindeki bu arkadaşından ne bekliyorsun ki? Sen bir cansın, havasın, akarsusun, ailenin bir tanecik kızısın. Eğer ilişkiniz karşılıklı, baskısız ve aşk akıntısında, batmayacak bir sandalda gelişseydi ve mayalanmış olsaydı size el uzatır, balayını Venedik’deki gondollarda geçirmenizi tavsiye ederdim.

Kızlardan sıkılıyorum

20 yaşındayım. Kızlarla sadece ilişkiye girmeyi düşünüyorum. Bir ya da iki kez ilişkiye girince sıkılıyorum. Birine bağlı kalamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Ol be oğlum. Birisiyle birlikte olmak istiyorsan ol. Seni paralı asker gibi kim cepheye gönderiyor? Kumandan ve asker sensin. Biraz senin elinde. Bana ne soruyorsun?

Bu ilişki böyle devam eder mi?

29 yaşında kızım. Erkek arkadaşım da 32 yaşında. Başka kadınlara bakarak mastürbasyon yaptığını anlattı. Ben umursamadım. Ama ondan çok soğudum. Sizce bu ilişki böyle devam eder mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bilmem. Belki eder, belki etmez. O mastürbasyona alışmış. Mastürbasyona devam ederse seni üzer. Başka kadınlara bakıp mastürbasyon yapıyorsa çapkın. Bu da bir olumsuzluk oluşturabilir. Ama zamanla birbirinize alışır, bu tür yan yollardan geçip gerçek yola girer, el ele tutuşup hayatınızı kurarsanız. Yuvaya çocuklar dahil olunca geçmişin bu tür esintileri unutulur gider.

Kız arkadaşım gebe kalır mı?

18 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla seviştik. Ben vajinanın üzerine boşaldım. Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kalacağını sanmıyorum.

Hangisini tercih edeyim?

20 yaşındayım. Haftada 4 kez mastürbasyon yapıyorum ama bir kerede tatmin olmuyorum. Hemen ikinciyi de yapıyorum. Acaba ileride sorun olur mu? Bir de “Mastürbasyon yapmak ilişkiye girmekten daha çok enerji harcatır” diyorlar. Sizce hangisini yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, haftada 3-4 kez mastürbasyon yap. Birinci mastürbasyonun kısa sürdüğünü sanıyorum. Bu da sende erken boşalmayı hazırlar. Üst üste boşalmak elbette yorucu olur. Ama tek formül her şeyin ortası iradenin rotası.

Neden böyle büyük?

17 yaşında kızım. Vajinamın dudağı çok büyük. Acaba bu durum ileride bana sorun yaratır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, yaratmaz. Yeter ki sen kafana takıp sorun yapma.

Ya kan durmazsa?

2 yıldır düzenli bir ilişkimiz var. Kız arkadaşımla birlikte olmak istiyoruz ama kızlık zarı yırtıldıktan sonra kanın durmaması bizi çok ürkütüyor. Kan çok gelirse ne yaparız?

CEVAP

Değerli okurum, kan dediğiniz gibi olmayacak. Belki kanamayacak. Ama işin ilişki bölümüne beni niye karıştırıp bulaştırıyorsunuz? Ben ne diyebilirim? Sorumluluklarınızı nasıl üstlenebilirim? Benim çocuklarım olsaydınız kulaklarınızı çekerdim. Mesajı anladınız mı?

Sevgilim hamile kalmış mıdır?

30 yaşındayım. 2 yıldır düzenli ilişkim var. Kız arkadaşımın hamile kalmaması için spiral taktırdık. Ancak sevgilimin adetleri düzensiz. Bu ay adet görmedi. Leke leke kan geliyormuş. Acaba hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, spiral büyük ölçüde çözüm ama sorunlarınız daha çok spiralin kendinden kaynaklanıyor. O da kadın doğum uzmanlarının işi. Yeniden onu bir gözden geçirsinler. Siz de rahat edin.

Olgun kadınları düşünüyorum

17 yaşındayım ve günde 1-2 kere mastürbasyon yapıyorum. Bir de mastürbasyon yaparken olgunlaşmış kadınları düşünüyorum. Bunun nedeni ne?

CEVAP

Sevgili çocuğum, her genç gibi elbette mastürbasyon yapacaksın. Yap ona da izin veriyorum. Haftalık sayıyı da 3’e indiriyorum. Ne düşünürsen düşün, doğruları, kendine uygunları, sapıkça olmayanları düşün.

Partnerimi tatmin etmeye yeter mi?

20 yaşındayım. 1.96 boyundayım, 63 kiloyum. Penisimin ereksiyon halindeki boyu 13 santim. Sizce bu kızlık zarını bozmak için yeterli mi? Partnerimi tatmin eder miyim?

CEVAP

Değerli okurum, her şey için yeterli. Partnerini tatmin edersin. Öteye bile geçersin.

Nasıl büyütebilirim?

18 yaşındayım. Penisimin boyu 13 santim. Büyütmek istiyorum. Doğal yolla nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Büyütemezsin çocuğum. Bu sana yeter. Hiç merak etme, eşine de yeter. Yeter ki ne yeter. Ama kullanmasını bilirsen yeter.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk bir çiçek gibidir. Önemli olan açmasıyla solması arasındaki süredir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder