Dr. Haydar Dümen Ah şu ilk gece!
HABERİ PAYLAŞ

Ah şu ilk gece!

Haberin Devamı

İlk geceyi gençler gözlerinde öyle büyütüyorlar ki ne yapacaklarını bilemiyorlar. Kızlar çevreden duydukları yüzünden tedirgin, kanlar tavana fışkıracak, acı çekecek diye korkuyor. Erkek tecrübesiz, ne yapacağını, nasıl davranacağını kestiremiyor. Gençler, ilk geceniz kâbus olmasın, hazır olmayı bekleyin, gerekirse birkaç gün erteleyin.

Nişanlımın ilk gece korkusunu nasıl yenerim?

Nişanlıyım ve yakında evleneceğim. Nişanlım gerdek gecesi için çok sıkıntılı. Korktuğunu söylüyor. Bu korkusunu nasıl yenebiliriz? Ben ne yapabilirim?

CEVAP: Değerli okurum, ilk gece odaya girdiniz. Elinden tut, konuş onunla. Geçmişi, sevgini, aşkını konuş. Özlemlerinden, güzelliğinden söz et. Sonra oturun karşılıklı birer çay için. Mümkünse çayı sen hazırla. Yine el ele tutaşarak yatağa giysili uzanın. Bir süre öyle sevişin. Eğer karın razı değilse ilk birleşmeyi birkaç gün erteleyin. Alışsın çocukcağız.

Askerdeki şap yüzünden mi iktidarsızım?

22 yaşındayım, askerliğimi yeni yaptım. 9 aydır iktidarsızlık yaşıyorum. Bunun sebebi askerde söylenen şap olayı mı? Bir kadınla birlikte olmak istemiyorum ama askerden önce performansım gayet iyiydi. Bundan nasıl kurtulabilirim? RUMUZ: TKURU

CEVAP: Şap şap... Şapur şupur Yarabbi şükür. Şap, şap, şap, bana biraz sabır at Yarab! Şapla bu iş bozulmuyor. Şap yiyen at yorulmuyor. Şap da yenilir, yutulur gibi değil. Tadı ekşi ve zehir. Kim neden şap atsın? Ne işi var erlerin karavanasında. Askerin aklı vatanında, anasında. Talim, terbiye, yorul habire. Huri de yatsa yanında köyünü görür rüyasında. Şapa şupa aklınızı takmayın yiğitler. Vatan sizden hizmet bekler. Haydar Hoca da hepinize mutlu teskereler diler.

Devamı 2. sayfada...

Ferrari gibiyim, ileride Hacı Murat’a döner miyim?

30 yaşındayım. Günde 5-6 kez ilişkiye giriyorum. Ben aşka önem veriyorum. Nişanlım makine gibi işleyen organıma artık katlanamıyor. “Bu yaşta Ferrari gibi gidersen ileride Hacı Murat’ı çok ararız” diyor. Çevrem “Seninki aşırı” diyor. İlişkimiz biter mi? Tedaviye ihtiyacım var mı? RUMUZ: AMCA

CEVAP: Amcam, sevgili doyumsuz can. Sen Hoca’na kulak ver. Tedavinin zamanı gelecek. Bizim 30’luk okurumuz, 20 yıl sonra doktorların kapısında bekleyecek. Evleneceğin eşin, her şeyi söylemiş peşin, peşin. ‘Kimse attan inip eşşeğe binmesin.’ Hele Ferrari’den Hacı Murat’a hiç düşmesin. Şu Hacı Murat’ın, hacısını at, olsun Murat. Hacılığına leke çalmayalım. Tarihteki Hacı Muratlara da gönderme yapmayalım. İlişkiniz biterse kız kurtulur. Kendine adam gibi eş bulur, huzura kavuşur. Sana gelince; sarıl hayat zincirinin sapına delice, oradan bize mail atarak keyif al, ince ince. Yemezler amca, yemezler. Bu sayıyla gidersen sana da adam demezler.

Sevgilim dokununca gıdıklanıyor, kahkahayı basıyor

27 yaşındayım. 3 aydır birlikte olduğum kız arkadaşım var ama ilişkiye giremiyoruz. Çünkü neresine dokunsam gıdıklanıyor, kahkahayı basıyor. Bu durum benim canımı sıkıyor. İlişkimi bu yüzden bitirmek istemiyorum, ne yapayım?

CEVAP: Zordur yavrum bu işler, zor. Şu insanlar sevdiklerinin bile önüne nasıl faturalar kor! Bu köşe bir bilgi fuarı. Yazmaya başladığımdan bugüne kadar 10 binden fazla ürün. Bu sayı 100 bini bulmalı ve insanlar ondan sonra cinselliği sorgulamalı. Sana gelince; senin kız kahkaha makinesi. Bir bakıma neşe ve mutluluk harikası. Dokun gülsün, eviniz aynalı kahkaha odasına dönsün. Ama bir yanı var ki işin, düşün Allahım düşün. Dokun gülsün, seninkinin ateşi sönsün! 10 saniye önce kaplanken, hemen uysal bir kediye dönsün. Bunu çözeceğiz, sizi üzmeyeceğiz ve evlendireceğiz. Buna yemin ederim ama biraz sabır ve alışın. Sonra tedavi bana kalsın.

Devamı 3. sayfada...

Cinsel organım çok büyük, eşim buna dayanabilir mi?

23 yaşındayım. Cinsel organım çok büyük. Bugüne kadar 12 kişiyle ilişkiye girdim. İlişkiye girdiğim kadınlar sürekli çığlık atıyor, çok zevk aldıklarını söylüyorlar. Acaba evlendiğim zaman eşim bu duruma dayanabilir mi?

CEVAP: Değerli okurum, boşver bu fasa fisoları. Bize tezgah malı gibi bunları sergileme. Eşinle de hayat kadınlarını kıyaslama. Sana yakıştıramadım. Çığlık atan atar. Sanırım bu da sana keyif katar. Saygıdeğer eşin çığlık atabilir. Ama acıdan mı zevkten mi onu ben bilemem. Bilmediğim şeye de cevap veremem.

İlişkiye girince penisim yamuluyor

21 yaşındayım. Penisimin boyu 13 santim. Ama fazla sertleşme olmuyor. İlişkiye girdiğimde hemen yamuluyor. Biraz kalın olduğundan olabilir mi? RUMUZ: ÜZGÜN

CEVAP: Sevgili okurum, ürolojik bir tetkik ve penis doppleri yaptırman gerekir. Ancak bunlardan sonra kesin teşhis konulabilir.

İlişkiden tad alamıyorum

21 yaşındayım. 2 yıldır ilişkim var. İlişki sırasında hiç zevk almıyorum. Çok istekliyim ama tad alamıyorum. Yardımınızı bekliyorum. Hangi doktora başvurmalıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, zor bir konu. Psikolojik yardım alman gerekiyor. Doğru uzmanı seçeceksin. Beklentilerine çabuk ulaşamayacaksın. Kendini sorgulama, yılma. Zamana bırak. Belki de senden önce erkek arkadaşının bilgilendirilmesi ve onun bazı teknikleri öğrenmesi gerekebilir. Bu yardımı almanızı öneririm.

Eşim gizli gizli mastürbasyon yapıyor, onu nasıl vazgeçiririm?

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder