Dr. Haydar Dümen Aşkı zamana bırakın...
HABERİ PAYLAŞ

Aşkı zamana bırakın...

Haberin Devamı

Gençler cinselliği merak ediyor. Bu durumda kızlar dikkatli olmalı. Size vaktinden önce evlilik vaatlerinde bulunan erkeğe kanmayın. Çünkü sadece aşk karın doyurmaz. Önce hayata hazırlanın ve işinizi kurun. Ardından aşk gelir...

BÖYLE SORU YOK!

Hep böyle mi olacak?

36 yaşında kadınım. Sevgilimle ilk kez ilişkiye girdik. Zevk almadım ama zevk almış gibi rol yaptım. Hep böyle mi olacak?

CEVAP

Sevgili okurum, 18-36 yaş arasında 18 yıl var? Deneme ve yanılma yöntemine harcayarak zamanın da olmadığına göre, orgazm olayında musluk biraz kilitli kalmış olabilir. Artık evlenmelisin. Ne yapıp edip çocuk sahibi olmalısın. Ömür uzadı, büyük olasılıkla 80-90’lı yaşlara ulaşacaksın. 60-70’li yaşlarda çocuğun ellerinden tutsun. Anneannesinin de kankası olsun!!! Uzun ömür yalnız yaşanmaz. Bir uzman, bir ağabey, bir baba ve de büyükbabanız gibiyim. Unutmayın, sizleri çok seviyorum ve daima sizlerden yanayım, elimden geleni yaparım.

Karım beni terk eder mi?

32 yaşında, 3 yıldır evli, bir çocuk sahibiyim. Sertleşme sorunum var, isteksizim. Eşimle ayda 1-2 kere birlikte oluyoruz. 2’nci ilişkiyi yaşayamıyorum. Karım beni terk eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, eşin seni terk etmeyecektir, bu bir. İkincisi bir çocuğunuz var. Sırf bu yüzden yuvayı terk etmez. Çünkü yavru kuş el birliğiyle yetişecek. Kadının zaten annelik bağlarıyla sana kilitlenmiştir. Üçüncüsü değerli okurum, grip olunca hekime bile gidiyorsunuz da bu konuda garip olunca neden bir çözüm aramıyorsunuz? Kadının cinsellik yönden başka tatmin yolları da vardır. En önemlisi ruhsal doyum, sonra ilgi, güven ve sevecenliktir. Bunları birbirine ekleyince karlı dağlar tozlu yollar olur.

İlk gece sorun çıkar mı?

20 yaşındayım. Hiçbir kızla ilişkiye girmedim, girmek de istemiyorum. Her şeyi ilk geceye saklamak istiyorum, sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Kızlarla ilişkini bana değil, ailene sor okurum. Hiçbir ilişki derken hayat kadınları da bunun içindeyse, bundan sonra da 25’ine kadar böyle devam edecekse mastürbasyon bağımlısı olacaksın. Hiç deneme yapmazsan ilk gece aradığını bulamayacak, şaşırıp kalacaksın. Cinsellik bir bütündür. İlk ilişkide organ da körün bastonudur. Mutluluk o bastonu kullanmaya yeteneğine bağlıdır. Bu konuda en büyük yardımcın hayat arkadaşındır. Ayrıca cinsellikte ruhsal bütünlük de şarttır. Biraz bilgi, biraz duygusal ilgi, biraz da bazı şeyleri unutmak için silgi gerekir.

Vajinal orgazmı yaşayamıyorum

25 yaşında kadınım, 2 yıldır erkek arkadaşım var. İlk kez geçen yıl ilişkiye girdik. Ben vajinal orgazm yaşayamıyorum. Her seferinde onu çok arzulamama rağmen olmuyor. Nasıl üstesinden geliriz?

CEVAP

Sevgili, okurum, kadınlarda vajinal orgazm evrensel bir sorun. Hangi koşul olursa olsun dünyanın her yerinde kadınların neredeyse yarısı vajinal orgazm sorunu yaşıyorlar. Bu hem dokunun kendi özelliğinden hem de yetişme koşullarından kaynaklanıyor.

Nasıl küçültebilirim?

20 yaşındayım. Penisim aşırı büyük. Çünkü hiçbir hanım benimle ilişkiye girmek istemiyor. Buna nasıl bir çözüm getirirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, birçok gençten seninki gibi büyük penis mailleri alıyorum. Büyük penis küçültülmüyor. Yani bunun ameliyatı yok. Ona teknik birleşme çözümleri bulacaksınız.

Erken boşalıyorum

36 yaşındayım. Eşime yeterli gelmemem diye evlenmekten korkuyorum. Erken boşalıyorum. En uzun ilişkim 3 dakika sürüyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanın çözümü var. 3 dakika çok kötü bir zaman değil. İyisi 15 dakikadır. Bir uzmana gitmeyi göze aldığında sorunun çözülür.

Kısır olabilir miyim?

16 yaşındayım. Haftada 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Sadece 1-2 damla sperm çıkıyor. Sizce kısır mıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, daha çok gençsin. Zamanla meni miktarında artma olacaktır.

Benimle evlenecekmiş

17 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Ben de istiyorum ama korkuyorum. Benimle evleneceğini söylüyor. Kafam karışık, ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, 17 yaşındayken cinsel ilişkiye girmek olmaz. Erkek arkadaşın bunu deşifre eder ve lekelenirsin. Başına gelebilecekleri taşımayabilirsin. Sonra bu yaşta evlenilmez. Çocukluktan kadınlığa geçilmez. Sen şimdi yeni yeni çocukluktan genç kızlığa geçiyorsun. Ya gebe kalırsan? Onun verdiği sözler kanındaki hormon düzeyinin beynini ablukaya almasından kaynaklanıyor. Bu sözlere bu yaşlarda kulak asma. Aşktır, saygı duyalım ama aşk karın doyurmuyor. Önce karnın doyması gerekir ki beden ve aşkta beslensin.

Neden kasılıyorum?

22 yaşında kızım. Orgazmı yaşıyorum ama aniden kasılıyor ve kendimi geri çekiyorum. Bunlar normal mi?

CEVAP

Sevgili okurum, herkesin kişiliği ve cinselliği farklı, kendine özgüdür. Seninki gibi ufak tefek kusur olsa bile bunlar senin o günkü psikolojik yapınla ilgili olabilir. Ya da bedenin kendini korunma refleksi olarak verdiği bir reaksiyondur. Önyargılı olmazsan rahat edersin. Keyfine keyif katmaya devam.

İlaç kullansam işe yarar mı?

26 yaşındayım. İlişkide 45 dakikada boşalıyorum. Normal süreye dönmek için acaba bir ilaç var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ilaç tedavisi yok. Etkili bir fantezi ve zevklenme odaklarının keşfiyle devreye yeni katalizörlerin girmesi seni tedavi eder. Kolay gelsin.

İsteğim azalıyor

19 yaşındayım. Haftada 10 kez mastürbasyon yapıyorum. Kadınlara karşı isteğim gün geçtikçe azalıyor. Geçenlerde bir kadınla cinsel ilişkiye girmek üzereyken vazgeçip mastürbasyon yaptım. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, seks yapmaya niyetlenip vazgeçmişsen bu her erkekte görülür, sorun yok. Yaşın genç. Ama mastürbasyon başını derde sokacak. Birazcık irade.

Sevgilim öpüşmekten hoşlanmıyor

24 yaşında kızım ve erkek arkadaşım var. Elimi tutup sarılıyor ama öpüşmeye gelince geri çekiliyor. Yakında evlenmeyi düşünüyoruz. Niye böyle davranıyor?

CEVAP

Değerli okurum, sevgilinin seni öpmemesi, bilinçaltında yerleşen bir kara noktadan kaynaklanıyor olabilir. Öpüşmeden yaşanacak beraberlik iki robotun mekanik kenetlenmesi gibi bir eylemdir. Sanki adamın öpüşmeye kapılarını kapatmış.

Ne zaman bir kadın görsem...

18 yaşındayım. Ne zaman bir kız görsem hemen mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum. Acaba bu durum yaşımın getirdiği bir şey mi?

CEVAP

Değerli okurum, gençsin, zıpkın gibisin. Ama akla gelmekle, yapmak başka başka şeylerdir. Herkes aklına geleni yapsaydı, dünya bir kaosa dönerdi. Zamanla, atının uslanacağını sanıyorum. Böylece doğrusunu bulacak, daha az yorulacaksın.

GÜNÜN SÖZÜ

Kadın erkek arasındaki kollar, çengelli iğne gibidir. Eğer iğnelerin metalleri sağlam ve güvenilirse gözünüzü kapayın, yürüyün. Hayat yolu sizin için açılır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder