Dr. Haydar Dümen Ayağınız takılmasın...
HABERİ PAYLAŞ

Ayağınız takılmasın...

Başınızda kavak yelleri esiyor, damarlarınızda aşk dolaşıyor. Bir an önce cinselliği yaşamak için fırsat yaratıyorsunuz. İsteklerinize ulaşabilmek için kimsenin kalbini kırmayın, canını yakmayın. Sonra ayağınız takılır, başınıza büyük işler açılıverir

[[HAFTAYA]]

Yanma oluyor

21 yaşındayım. Düzenli bir cinsel hayatım var. Benim sorunum; partnerimle birlikte orgazm olduktan sonra penisimde bir yanma oluyor. Alkol alınca da yanma oluyor. Bunun sebebi alkol ya da tütün ürünleri olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, penisin içinde yani idrar yollarında yanma ise düşünülür. Dışarıdan bir yanma pek olmaz. Her iki durumda da bir mantar ya da iltihap var mı araştırılabilir. İdrar yollarında bir kuşkun varsa bir idrar tahlili yaptır. Sonucu konuşalım.

Haberin Devamı

Kız hamile midir?

Kız arkadaşım adet dönemindeydi ve yüzeysel sevişiyorduk. Ben prezervatif takmıştım ama boşaldım. Prezervatif çıkmış, spermler onun vajinasına bulaşmıştı. Ama birleşme olmadı sadece vajinasına bulaştı. Sizce hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu koşullarda kız arkadaşın kesinlikle gebe kalmadı. Geçmiş olsun.

Erken boşalmaktan çekiniyorum

20 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken bir dakika bile olmadan boşalıyorum. Bu yüzden ilişkiye girmekten çekiniyorum. Normal mi?

CEVAP

Sevgili okurum, şimdilik yapacağın tek şey mastürbasyon yaparken süreyi uzatmak. Arada durmak, beklemek, başka şey düşünmek. Bu sabrı gösterip bu tekniği öğrenmek, saniyeler ve dakikalar kazanmak belki aylar sürebilir

İlaçla büyür mü?

18 yaşındayım. Arkadaşım penisi büyüten bir ilaç kullanmış. Ben kullanırsam çok uzun oluyor, kız arkadaşım benimle ilişkiye girmemezlik yapar mı?

CEVAP

Değerli okurum, sen şu ilacın adını bana ver. Ben sana ilk posta 5 bin TL göndereyim. Bu ilaçtan seri imalat yapayım. Ayda 1 trilyonu cebe atayım. Amerika’nın zenginlerine de hava atayım. Yavrum, milim oynamaz. Milyarları da versen olmaz. Üste de bir gram et koymaz.

Sevgilim zevk almıyor

Sevgilimle ilişkiye girdiğimde canı çok yanıyor. Zevk almıyor aksine acı çekiyor. 5-6 kez ilişkiye girdik durum hala aynı. Ne yapmalıyız?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, sabredin, alışacak diyorum. Hemen çözümü de var ama bunun için bazı koşulların da uygun olması gerekir. Hem ekonomik hem de sosyal.

Zar vajinanın ne kadar içinde?

24 yaşındayım. Penisim 11 santim. Sizce bu normal mi? Kızlık zarı ne kadar içeride?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı vajinanın girişinde. Yani vajinanın kapısında. O penisle aklını, yüreğini iyi kullanıyorsan eşini de mutlu edersin ve keyifli yaşarsınız.

Sürekli ilişkiye giriyor ama bıkmıyorum

18 yaşındayım. Haftada 4-5 defa kızlarla ilişkiye giriyorum. Hiç bıkmıyorum. Sizce bu neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, senin yerinde kim olsa bıkmaz. Beni ilgilendiren kızlar. Anlaşılan sıraya girmişler. Seni matah bellemişler. Bulmuşsun bunca nimet. Hepsi birer ganimet. Ben ne diyeyim? Daha insaflı, daha iradeli ol desem beni dinleyecek misin? Umarım ayağına kötü bir şey takılıp tökezlemezsin. Bu işlerin sonu bazen çok kötü yerlerde biter.

İmkan var mı?

18 yaşındayım. Penisim 10 santim. Bu yüzden hiç ilişkiye girmedim. Büyüme imkanı var mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, ameliyatla 1-2 santim büyür. Kız arkadaşlarınla duygusal ilişkilere gir. Ruhunu geliştir. İş ona kalsın. İleride o kendi yolunu bulur. Büyük bir ihtimalle mutlu da olur.

Penisin kızlık bozma ile ilgisi ne?

18 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girmek istiyorum ama o çekiniyor. Penisin kızlık bozma ile ne ilgisi var?

CEVAP

Yavrum, sen hangi ülkede, hangi çağda yaşıyorsun? Çölde bile yaşasan hayvanlardan bir şeyler öğrenirsin, kızlık zarı vajinanın girişinde, kadının gırtlağında değil. Neyi delip bozacağını sanıyorsun? Benden soğur mu? 21 yaşında bir kızım. Vajinam 4 santim geride. Bu benim ilişkiye girmemde sorun yaratır mı? Erkek arkadaşım benden soğur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, aklıma kilolu olman geldi. Öyleyse dikkat et, kilo ver. Öteki sorunların ve şikayetin bazı erkeklerin hoşuna bile gidebilir. Bu bir tercih sorunudur. Kendinle barışık ol.

Küçültmek mümkün mü?

19 yaşındayım. En az 15 kez ilişkiye girmişimdir. Cinsel organım büyük olduğu için kızlar şikayetçi oluyorlar. Kız bana sürekli “Cinsel organını küçülttür” diyor. Çünkü ilişkiye girince 3 gün acı çekiyormuş. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penisini küçültemeyiz. Kız da haklı. Geriye bir tek çözüm kalıyor. İlişki devam edecekse ya da evlendiğinde idareli kullan yavrum. Yüzde 50 indirimli olsun.

BÖYLE SORU YOK

Kızlar küçük buldu güvenim sarsıldı

19 yaşında, 1.74 boyunda, 70 kiloyum. Penisim 13 santim. Kız arkadaşım beraber olmak istiyor. Ama çok çekiniyorum. Daha önceki kız arkadaşlarım cinsel organımla dalga geçer gibi oldular, güvenim sarsıldı.

CEVAP

Her şey yolunda değerli okurum. Yolunda olmayan kız arkadaşının istemesi. Topu hedefe çevirmeden önce dikkatli ve akıllı ol. Yanlış hedef, yanlış mermi aranızda ve ailelerinizde savaş sebebi olabilir. Önceki kız arkadaşlarının koordinat bilgileri seni bağlamaz. Hedef ile siper arasındaki mesafe için bazen ufak çaplı ve kısa menzilli top mermisi bile işi bitirir. Örneğin; büyük bir top tankta çizik bile yapmazken, el kadar bir mermi onu olduğu yere mıhlar. Organın, mermin, namlun normaldir. Anormal olan kızların hayalleridir.

Kadın yüzünden sertleşme olmadı

17 yaşındayken genelevde ilk deneyimimi yaşamak istedim. Kadın çok sertti, bu yüzden sertleşme olmadı. Bu bende travma yarattı. Şimdi 30 yaşındayım ama ilişki sırasında sertleşme olmuyor. Mastürbasyonda oluyor. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Benim acemi oyuncum. Bir poker oyunu düşün. Karşındaki kartlarına bile bakmadan sana “Rest” dedi. Sen “Restine rest” diyecek yaşta olsaydın o çileyi partnerin çekecekti. Bulmuş dişine göre, ava çıkmış vurduğu kuş tüysüz, hazırlop olsun istemiş. Ne gam be yavrum! Senin nazlı, alıngan ufaklık da sana uymuş, vallahi de iyi yapmış. Çünkü ruhunu korumuş. Anlaşılıyor ki sen arsız, şımarık biri değilsin. Kıymetini iyi bil, o organa şeytan bile dokunamaz ve ona sözünü geçiremez. Ama buna rağmen şeytanın da hocası vardır, hüner de onu bulmada.

Cinsel organım sorun yaratır mı?

22 yaşındayım, cinsel organım çok büyük. Nişanlıma ilişkiye girmeyi kabul ettirdim. Cinsel organımdan dolayı bir sıkıntı olur mu? Bana yardım edin.

CEVAP

Bekle değerli okurum, beklemede kal. Ya büyük diye nişanlın kaçar giderse? Ya da acı çekerse? Ona biraz moral yardımı gerekirse? Tek başına ne yapacaksın? Evliliği bekle. O gün gelmeden nişanlının nabzını yokla. “Benimki biraz büyük” diye muhabbetine bilgi ekle. Daha sonra o sana soracak. Belki “Bir de ben göreyim” diyecek. Hayatı ve mutluluğu için kumar oynamak istemeyecektir. Bu doğru olabilir. Ancak bu kuşkulardan dolayı evlilik de ‘ne çıkarsa bahtıma’ olmalı, kimse saçını başını yolmamalıdır. Evliliğe yakın zamanda ısrar ederse görsün, kararını versin. İlişkinize bir şey diyemem. Ben de iyilik yapayım diye başkalarının hakkını yiyemem.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder