Dr. Haydar Dümen Bazıları karanlık sever
HABERİ PAYLAŞ

Bazıları karanlık sever

Kadınlar cinsellik konusunda çekingen. Çoğu vücudunu beğenmiyor ve eşine göstermek istemiyor. Cinsel ilişkide kimi loş ışığı kimi de zifiri karanlığı seçiyor. Hanımlar, kendinizle barışın. Eşinizi düşünün ve yatak odanızı karartmayın...

GÜNÜN SORULARI

Hormonlarıma hakim olamıyorum

21 yaşındayım. Erkeklik hormonlarım öyle yüksek ki onlara engel olamıyorum. Günde en az 4 kez mastürbasyon yapıyorum. İleride sorun yaşar mıyım?

CEVAP: Hormonlarının yüksek olduğunu nereden anladın be yavrum? Fazlalığın belirtilerini ben sayayım. Ses kalın, beden biçimi kıllı. Kaslar halterci kası, yumurtalar okkalı, saçlar tepeden seyrelmiş. Gözler kısık, bakışlar kavgaya hazırlanmış gibi v.b. Buna hormon fazlalığı demezler. Sinirli, maganda kimliği derler. Senin mastürbasyon olayına da irade zaafı derler. Yukarıda çizdiğim tabloda bir genç bir köşede. Öteki köşede de temiz, ince ruhlu ama havası ve duruşu yerinde bir genç. Hangi kız kime koşar? Bence ikincisine kucak açar. Şansını arttırmak için çık yola. Kulak asma sağa sola. Mastürbasyonu da azalt, en az bu gece rahat yat.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Sık mastürbasyonun zararı var mı?

70 yaşındayım, bekarım. Bazen sabah akşam mastürbasyon yapıyorum. Bazen de uzun süre yapmıyorum. Sık yapmanın faydası veya zararı var mı?

CEVAP: Üstadım, ustaların ustası, zaman zaman mastürbasyon hastası okurum. İnsanlar böyledir. Gün olur iştah açılır, yedikçe yemek istersin. Gün olur herkes kendini naza çeker, nice diller dökersin. Böyledir bu dünya. Kimine bal börek yedirir, kimine de “Biz de yesek” dedirtir. Sen işi kolay halletmişsin. Sofra her zaman hazır. Yemek servisi de yemeği yiyen de senin emrin altında. 3 günlük ömründe bak keyfine, gir iştahın emrine. Zararlı olsa ne yazar, faydası olsa neye yarar!!! Kolay gelsin. İzini aldın diye umarım mastürbasyonu her gün çevirmezsin. Evlenirsen eğer haksızlık olmasın. Yengeye de birkaç parça kalsın.

*****

Sesim kalınlaşmadı 16 yaşındayım.

Penisim 11 santim. Hâlâ sesimde kalınlaşma olmadı. Sebebi nedir? CEVAP: Değerli okurum, biraz daha gelişecektir. Mutluluğunu sana yaşatacak ama senden bir şey isteyecek. Meslek sahibi ol, karnımı doyur. O yolda o ortamda senin araban asfalt yolda gider gibi gidecek. Ama karnın doymuyor ve karını da doyuramıyorsan altındaki araba 16 tekerlekli tır olsa ne olacak? Çünkü yollar bozuk ve kavisli.

Haberin Devamı

Boyum uzar mı?

16 yaşındayım. Bugüne kadar hiç ilişkiye girmedim. Arada bir mastürbasyon yapıyorum. Bunun zararı var mıdır? Sivilceleri artırır ve boyumun uzamasına engel olur mu? CEVAP: Değerli okurum, haftada 1-2 kez mastürbasyon yapmaya devam et. Ondan önce derslerine ara verme. Ondan önce aile içindeki sorumluluklarını ihmal etme. Annene, babana sevgin ve saygın olsun. Normal gelişmen için spora, yemeye bilimsel ölçüler içinde yer ver. Çünkü bir yandan da hayat devam ediyor. Temponun gerisinde kalma ki ileride aslan gibi ol. Kafana bir şey takma.

Cinsel organımın boyu yeterli mi?

Penisim 13 santim. Cinsel ilişkiye girersem sorun yaşar mıyım? Boyu yeterli mi? Penisi büyüten kremler var, gerçekten yarar sağlar mı? Yan etkileri var mı? CEVAP: Değerli okurum, cinsel organını büyütmeye ihtiyacın yok. Normaldir, yeterlidir. Bir bakıma idealdir. Pomat momat hiçbir şey büyütmez. Normal sayıda haftada 1-2 kez mastürbasyon yaparsın. İşine bakarsın. Kızlarla duygusal arkadaşlıklar kurarsın. Okuyorsan bir gün meslek diplomanı alırsın. Ondan sonra açılmış yollarda Türkiye’nin yeni bir elemanı olarak hayata adımını atarsın. Santimlerle uğraşma.

Haberin Devamı

Kız dalga geçti

18 yaşındayım, 1 aylık ilişkim var. Geçenlerde kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Ama partnerim penisim küçük diye benimle dalga geçti. Ne yapacağım? CEVAP: Değerli okurum, penisinin sertleşmiş hali kaç santimdir? Kız arkadaşın mı karar verecek? Yoksa bilim, yani uzmanlar mı? Hadi şu santimini yazıver. Sana doğru yanıt vereyim.

Kızlık zarı esnek mi?

20 yaşındayım. 1 yıldır ilişkim var. Kız arkadaşımın kızlık zarı esnek, yani hala kız. Korunmadan ilişkiye girersek ve ben içine boşalırsam hamile kalıp kalır mı? Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyız? CEVAP: Sevgili okurum, kanamasız, risksiz bol bol seks yaparsınız. Kız “Yine kızım” diye biraz çalım satar. Ama her an gebe kalma tehlikesi söz konusu olur. Ona garanti veremem. Dikkat et.

Gebe kaldım mı?

Nişanlımla ilişkiye girdik. İlk başlarda o korunuyordu. Daha sonra ben doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. İlişkiye girdik, vajinama boşaldı. Hamile olabilir miyim? CEVAP: Değerli okurum, belki olabilir.

Hamile mi?

Sevgilimle ön sevişme esnasında kız arkadaşımın vajinasının üzerine boşaldım. Sevgilim uzun zamandır adet görmüyor. Acaba hamile olabilir mi? CEVAP: Olabilir değerli okurum, derhal bir gebelik testi yaptırın. Bunu göze alın ki sorun çıkarsa çözümü için geç kalmayın.

Cinsel organım çok küçük

21 yaşındayım. Ergenlikten bu yana cinsel organım gelişmedi. Seks shoplarda satılan haplarla büyütebilir miyim? CEVAP: Sevgili okurum, kaç santim, kaç santim, kaç santim? Yani ereksiyon durumu kaç santim? Bilinmez bir soruya hayali bir cevap olmasın diye soruyorum. Sadece iki kelime yazacaksın. “Ereksiyon hali şu kadar santim” diye.

Ya vücudumu beğenmezse...

27 yaşında kızım. 2 yıldır ilişkim var. Vücudumu beğenmezse diye hep endişeliyim. Konsantre olmadığım için orgazmı yaşayamıyorum. Ne olur bana yol gösterin. CEVAP: Sevgili okurum, vücudunu beğenmezse çekip gitsin. Kimi kandınlar bu yüzden loş ışığı tercih eder. Kimileri de zifiri karanlığı ki işte bu felakettir. Kendinle barış. Kendini iyi ruh, akıl, hoşgörü, kadınsı yumuşaklıkla donat. Buna karşın hâlâ orgazm güçlüğü çekebilirsin. Kendinle çok hesaplaşma, olayı akışına bırak.

Yırtılmış olabilir mi?

Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İç çamaşırımda bir damla kan gördüm. Zarım yırtılmış ya da zedelenmiş olabilir mi? CEVAP: Sevgili okurum, zedelenme olasılığı var. Bana göre oranı yüzde 30 dolaylarında. Bundan sonrası karanlık nokta. Kızlık zarını korumak istiyorsan onu incitmeyecek biçimde davran.

Bu kadar büyük olur mu?

15 yaşındayım. Cinsel organım 13 santim. Arkadaşlarımınki büyükmüş. Sizce doğru mu? CEVAP: Sevgili okurum, seninkisi iyi. Sen kendi doğruna bak. O sana yeter ve artar bile.

GÜNÜN SÖZÜ

Kalbe giden yol vicdandan geçseydi hayat yolu günlük gülistanlık olurdu. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder