Dr. Haydar Dümen Bırakın şüphelenmeyi
HABERİ PAYLAŞ

Bırakın şüphelenmeyi

Haberin Devamı

Kızlık zarıyla ilgili soruların ardı arkası kesilmiyor. Kızlar korkuyor, erkekler merak ediyor. Ancak unutulan en önemli konu, kızlık zarının esnek olabileceği. Bazılarında ilk ilişkide kızlık zarı kanayabileceği gibi, kimilerinde bu esneklik yüzünden kanama olmuyor. Bu durum daha önce ilişkiye girildiğinin kanıtı değil. Şüphe denizinde boğulmayın.

Eşimden şüpheleniyorum, ne olur yardım edin

Yeni evliyim. Eşimden ilk gece kan gelmedi. Ben böyle şeylere çok önem veririm. İkinci kez ilişkiye girdik, yine kan yoktu. Eşim giyindi ama kan gelmediği için o da şaşkındı. Bende kuşkular başladı. Eşim tuvalete gittiğinde iç çamaşırında küçük bir damla kan lekesi olduğunu söyledi. Hâlâ şüpheliyim. Ne olur yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, 4 yıldır her gün neredeyse buradan bu konu hakkında bilgi veriyorum. Oğlum, yavrum, Türkiye’nin gençleri, çocuklar, aileler, kızlık zarı esnekse kanama olmaz. Yaratılış gereği böyledir. Değerli okurum, eşinin şaşkınlığı zaten durumun ne olduğunu anlatıyor. O senden daha fazla panikte. Bunca yıl korudu, özen gösterdi ama kanamadı. Nasıl bir üzüntü ve kompleks içindedir bilemezsin. O bir damla kan da kızlık zarındandı. O kadar kanadı.

Genelevdeki kadınları izleyip göz zevkimi doyuruyorum

22 yaşında bir delikanlıyım. Genelevin yakınında bir dükkanda çalışıyorum. Patrondan izin kopardığım zamanlarda geneleve gidiyorum. Oradaki açık saçık kadınları izleyip göz zevkimi doyuruyorum. Bunu arkadaşlarıma anlattım, normal karşılamadılar. Sizce ben sapık olabilir miyim?

CEVAP Hayır, sevgili okurum. Her bakan sapık olsa dünya sapık dolardı. Ama seninki de biraz ileri olmuş. Genelevdeki kadınlara bak bak, boşa kürek sallamış olursun. Bu da senin ruhunu incitir. Gerçeği ile karşılaşınca şaşırabilirsin diye düşünüyorum. Bu gibi şeyler biraz da hayalde gelişmeli.

Devamı 2. sayfada...

Eşimin kız olup olmadığını nasıl öğrenirim?

26 yaşında bir erkeğim. Yakında evleneceğim. Nişanlımın kız olup olmadığını ilk gece nasıl öğrenirim? Esnek zar bende tedirginlik yaratıyor. İlişki sırasında kanama olmazsa eşimin günahını almak istemiyorum. Bunu kesin olarak öğrenme yolu var mı? RUMUZ: AT HIRSIZI

CEVAP: Değerli okurum, çoğu zaman doktorları da yanıltan bir konuda, sen olmayacak işe el açıyorsun. Tabii kızın günahını almayacaksın. Bunun altından kalkamazsın. Hayatı boyunca gözü gibi koruduğu, çok değer verdiği namusunu paspas yapamazsın. Bazı durumlarda bilimin ulemasına sorulabilir. Tıpta bilimin ulemaları doktorlardır. Bendeniz de bir doktor olduğuma göre dediğime inanmak zorundasın. Nişanlın kızdır.

Eşimle birlikte orgazm olmak istiyorum

1.5 yıllık evliyim. Eşim her birlikte olduğumuzda acı çektiğini söylüyor. Sürtünme ile orgazm olabiliyor, vajinal birleşmede olmuyor. Bu yüzden bazen birbirimizi kırıyoruz. Bunun bir tedavi şekli ya da ilacı var mıdır? Ben orgazmı eşimle birlikte yaşamak istiyorum.

CEVAP: Değerli okurum, birçok kadında olan bir sorundan söz ediyorsun. Hiç merak etme, düzelecek. Bunun için zamana ihtiyaç var. Asla birbirinizi kırmayın. Acı olayını hallederiz. Ama bunun için de zaman erken. Bir, iki ay daha acıdan yakınırsa jinekolojik bir muayeneden geçmesi gerekir. 5-6 ay sonra hâlâ vajinal orgazma geçememişse tekrar bana yazarsınız, çözüm bulmaya çalışırız.

Eşim bana ”Kadınlık ruhun ölmüş” diyor

34 yaşında, 2 çocuk annesiyim, çalışıyorum. Eşimle haftada 2-3 kez ilişkiye giriyorum. Eşim zevk alıyor ama ben almıyorum. Eşime rol yapıyorum. Ben kadınların kullandıkları ilaçlardan almak istiyorum. Kocam bana “Senin kadınlık ruhun ölmüş” diyor. Bu benim zoruma gidiyor. Zorlasam da olmuyor. RUMUZ: NEŞELİİİ

CEVAP: Sevgili okurum eşine lütfen şunu bildir: Neredeyse bütün dünyadaki kadınların yarısı orgazmı kolay kolay yaşayamıyorlar. Bu tek başına senin sorunun değil. Biraz da erkeğin sorunu. Ama taklit yaparsan hem yorulursun hem de birleşmeden soğursun. Çünkü komplekse girersin. Ama eşinin seni suçlaması yanlış. Sözünü ettiğin ilaçların bence bir yararı yok. Birlikte bir uzmana gidin derim.

Devamı 3. sayfada...

Aynı gece iki kez ilişkiye girsek ikizlerimiz olur mu?

23 yaşında evli bir erkeğim. ikiz çocuklarımın olmasını çok istiyorum. Acaba eşimle aynı gece iki kez ilişkiye girsek ikizlerimiz olur mu?

CEVAP: Değerlinin değerlisi, gümüş simli eğerlisi. Anasının bebesi, babasının bir tanesi. Bıcı bıcı, gel sev şunu Haydar Amcası. İşte bu akıl sevilir. Bizim genç düşünse de farkında olmadan bu gerçeği bilir. Evet yavrum, ikiz olur!!! Bir sperm yumurtayı döller. İkinci sperm içeri girmeyi başarırsa çocuk ikiz olur. Ama sana buradan başka bir tüyo vereyim. Aynı rahimde iki ayrı adamın spermlerinin yumurtayı döllemesiyle iki ayrı babadan bile ikiz olur. İşte bunun için seni seveyim dedim. Aklını öveyim dedim. Ben bildiğimi öğreteyim ama inanın bu kadar karmaşa içinde yüzlerce soru peşimde. Kaçacak delik arıyorum, soruna da “Evet olabilir” yanıtını tekrarlıyorum.

Tütünle kahveyi karıştırıp sürsem penisim uzar mı?

20 yaşındayım. Penis boyum 7 santim. Arkadaşım “Allah boy vermiş, gerisini koyvermiş” diye dalga geçiyor. Babam sigara tütünü ile kahveyi karıştırıp sürmemi söylüyor. Sizce işe yarar mı? 2 ay sonra düğünüm var. Çok acil cevap bekliyorum. RUMUZ: DİŞÇİ

CEVAP: Acilci, babanın mesleği nedir, acele onu bana bildir. Bizim şirkete bir ortak arıyoruz, sigara tütünü ile kahve karışımıyla başarı sağlarsa işe aldık gitti!!! Ben hep merak ederdim, şu nargile ve sigarayla kahve içenleri. Demek öyleymiş. İyi de kim onlara bu tüyoyu vermiş? Bu nedenle mi, bazı yörelerde şalvar giyerlermiş!!! Ama şimdi öğrendim. Tütünle kahve bahane, veren cömert davrandıysa yapı şahane! Yine de sen istersen dene. İki ay sonra yenge sana bu malzemeleri eliyle hazırlar. Eğer ereksiyon hali 7 santimse “Neden beni haberdar etmedin, neden doktora gitmedin?” diye seni iyice azarlar.

Sevgilim telefonda seks yapmak istiyor

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder