Dr. Haydar Dümen Biraz romantizm...
HABERİ PAYLAŞ

Biraz romantizm...

Haberin Devamı

İkili ilişkilerde erkekler çok aceleci. Hızlı hareket etmek, kadının kalbini hemen fethetmek istiyorlar. Ama bu o kadar kolay değil. Çünkü kadın duygusaldır. Önce ruhunu okşamalı, romantik olmalısınız. Kadın ten uyumunu ve duyguyu bir arada ister...

BÖYLE SORU YOK!

Neden ötmüyor?

42 yaşındayım, cinsel gücümü artırsın diye ne varsa yiyorum. Ama kuşum bir türlü ötmüyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, ötmeyen kuşun dili tutulmuş, yürümeyen arabanın ise benzini bitmiştir. Benzini depoya koymazsan arabayı benzin havuzuna atsan bana mısın demez! Benzin niyetine satılan ve sanki kanatlanıp uçacakmış gibi propagandası yapılan malzemelerle arabayı donatsan da yürümez. Bazı hastalık ya da sağlıkla ilgili sorunlarda ilaç işe yaramaz. Geriye ne kaldı? Hedef saptanıp çaresine bakılacak. Bunu kim yapacak? Hastalıklarla binlerce yıldır savaşan yetkililer yani uzman hekimler. Hocanız da şifalar diler.

Hovardalık yapasım var...

45 yaşındayım, çok hovardalık yaptım yine yapmak istiyorum. Ama sertleşmiyor. Bitkisel ilaçlar kullandım 5 dakika sürüyor. Kadınları görünce çok üzülüyorum. Yardım edin.

CEVAP

Geçer kardeşim, geçer be! Bugünler de geçer. Hayat bu. Teğet de geçer, ezer de geçer. Hayatı 12’den vurmuşsun, adını da hovardalık koymuşsun. Gönül genç, organa sorsan “Geç patron, geç” diyor. Sen ısrarlısın. Git aktara, türlü türlü otlar seç. Seç kardeşim, seç. İşe yaramıyor. Senin kuş, bunca bakıma 5 dakikadan fazla ayakta duramıyor. Bizim uzmanlık alanımızdasın. Soluğu bir uzmanın kapısında almalısın. Çareler tükenmez, cinsellik ateşi de kolay kolay sönmez.

İlişkiyi sürekli erteliyorum

22 yaşındayım, ilişkiye girdim ama büyüklüğü yüzünden başarılı olmadım. Şimdi kız arkadaşım var, ısrarla ilişkiye girmek istiyor. Ben ise erteliyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, iç güdüye bak iç güdüye. Kız genlerine uyuyor, gen hormon yapısına karşı koyamıyor. Temeli üremeye dayalı ilişkinin şekilsel yanını denemek istiyor. Bu aranızdaki karar. İşe mi yarar yoksa iç güdüleri boşa kürek mi sallar bilinmez. Elindeki kılıcın kınına uymuyorsa, eğer bu kız arkadaşın da canını tarlada bulmadıysa, kendini işkenceye adamadıysa haklı olur. Organının boyu servetinin tümünü üretim bankasına yatırma. Ağır ağır tırman yokuşu, böyle eğit kuşunu. Her iki taraf için kaçırma ipin ucunu!

Kendime gelemiyorum

17 yaşındayım. Günde 3 kere mastürbasyon yapmadan kendime gelemiyorum. Gördüğüm her güzel kızla ilişkiye girmek istiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, tedavi ol. Biraz da etik duygularını, sorumluluklarını düşün.

Yeniden istiyorum

23 yaşında kızım. 1 yıldır ilişkim var. 3 günde bir ilişkiye giriyoruz. Ben zevk alamıyorum, orgazm olup olmadığımı anlayamıyorum. İlişki bitince yine birlikte olmak istiyorum, neden?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazm olamadığın için doyamıyorsun. Tıpkı yemek yerken doymadığımız zaman nasıl biraz daha yemek isteriz. İşte senin durumun buna benziyor. Alışacaksın ve öğreneceksin. Partnerinin sana karşı davranışı, ustalığı ortamın uygunluğu ve zaman lehinize işleyecek.

Yırtılmış mıdır?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişki yaşadım. Vajinayla hiçbir temas olmadı. Bir süre sonra sevgilim biraz kan geldiğini söyledi. İkimiz de çok telaşlıyız. Hiçbir temas olmadan kızlık zarı yırtılabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik ortada sorun yok gibi görünüyor. O tahriş kanaması olmalı. Ruhunuzu sıkıntıya sokmadan, benim sözlerimi de asıl olarak kabul edip yaşamınızı sürdürün. Ama böyle korkularla yatıp kalkacaksınız ileri gitmeyiverin.

Acı çekiyorum

23 yaşında kızım, 3 yıllık ilişkim var. Erkek arkadaşımla ilişkiye girince zevk alıyormuş gibi yapıyorum ama almıyorum. Bir de sevgilimin boşalması çok uzun sürüyor, acı çekiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, ne mecburiyetin ya da beklentin var ki bu sıkıntıları çekiyorsun? Ayrıca evlensen o zaman da bu sorunlar süreceğinden mutsuzluğa adım atmış olacaksın. Hadi bakalım tavsiye: Yavaş yavaş onu unutmaya bak ve hayatın ciddi yollarına sap.

Dayanamıyorum

Günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Aslında yapmak istemiyorum ama dayanamıyorum. İleride sorun olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, mastürbasyon doğal bir boşalma yöntemi değil. Beynin buna alışır. Evlendiğinde eşine yaklaşımın zorlaşabilir. Seni erken boşalmaya koşullar. Beynin de cinselliğe yönlendirdiğinden duygusal yapı zedelenir. Olay mekanik hale dönüşür. Görüyorsun zararı olacak. Benim sözlerime uy. Biraz da iradeni frenleme yöntemi bul.

Penisim yeterli olur mu?

27 yaşındayım. Cinsel organım 10 santim. Yeterli mi, yoksa bir doktora gitmeli miyim?

CEVAP

Değerli okurum, kilo alma, zayıf kal yeterli.

Hemen kan gelir mi?

20 yaşında kızım, kızlık zarı bozulduğu an kan gelir mi? Gelirse ne kadar sürer?

CEVAP

Sevgili okurum, kan hemen gelir. Özellikle ayağa kalktığınız zaman kanı görme şansınız daha da artar.

Neden mutlu değilim?

29 yaşında, 9 yıllık evli kadınım. Eşimi çok seviyorum, cinsel yönden mutlu değilim. Eşim tatmin oluyor ama bende ne istek var ne de mutluluk. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınla erkeğin cinsel dünyası farklı. Kadının cinsel dünyası duygu ağırlıklıdır. Romantik ortamda, eşi usta ve anlayışlı olmalıdır. Erkekler aceleci. Yolları asfalt gibidir. Hemen gaza basmak işlerine gelir. Romantizmle ten teması arasında çoğu zaman ten teması öne geçer. Yani biraz bencilcedir bu. Orta yolu bulacaksınız.

Acaba normal mi?

25 yaşındayım ve 1.70 boyundayım. 104 kiloyum. Penisim 14 santim, normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu kiloya daha ne istiyorsun? Keşke kilonu sorsaydın bana. Senin için daha iyi olurdu.

Büyütsem mi?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla birçok kez ilişkiye girdik ama o hiç zevk almadığını söylüyor. Penisim 14 santim. Ufak olduğu için zevk almadığını düşünüyorum. Penis büyütücü işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisini büyütmeye ihtiyacın yok. Kız arkadaşının zevk almaması iki nedene bağlı. 1) Kendi doğasından ya da psikolojisinden. 2) Senin bu konudaki acemiliğinden ya da aceleciliğinden.

İlk ilişkide erken boşalıyorum

24 yaşındayım. Erken boşalıyorum. İlk seferde daha fazla zevk alıyorum ama erken boşalıyorum. İkinci ve üçüncüde böyle değil. Bu sorunu nasıl çözerim?

CEVAP

Değerli okurum, heyecanlarına hakim olacaksın. Partnerine alışacaksın. Mastürbasyon yaparak, duraklayarak yeni şartlanmalar kazanacaksın. Hedef, daima ilk birleşmeyi uzatmak olacak.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşktan deliye dönmek yerine aşktan akıllanma süreci başladığında ömür yarılanmış demektir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder