Dr. Haydar Dümen Boş verin şu santimleri!
HABERİ PAYLAŞ

Boş verin şu santimleri!

Erkeklerin çoğu cinsel organından memnun değil. Hep daha büyüğünü arıyor, mutluluğun bu yolla geleceğine inanıyorlar. Bu işin santimlerle ilgisi yok. Kadını duygusal açıdan tatmin edemezseniz her şey boşa gider...

BÖYLE SORU YOK!

Her şey 5 dakika sürüyor

20 yaşındayız. Sevgilim benimle 5 dakikadan sonra sevişmek istemiyor. Neden acaba?

CEVAP

Merhaba ahbap, nereden gelir, nereye gidersin? 5 dakikayı iyi ki yazmayı unutmamışsın. Eee ne var ne yok? Biraz sohbet edelim, sevgilin nasıl? Saçları yumuşaksa başka, sertse başkadır. Huyu, gözleri nasıl? İyiyse sakin ve geniş ruhludur. Kavgayı pek sevmez. Ufak kaşların sahibi sertse aman yavrum dikkat et! Nefesi sıklaşıyorsa aşağıdan al, dilin de tatlı olsun, ilişkiniz de ona uysun. Yani ilişkinizi şekere batırarak değil, şeker gibi konuşarak yaşayın.

Haberin Devamı

Büyütücü krem kullansam mı?

21 yaşındayım, penisim 11 santim. İlişkiye girerken zevk almıyor, geç boşalıyorum. Sanki penisim mastürbasyon yaptıkça ufalıyor. Büyütücü krem kullansam mı?

CEVAP

Öyle mi değerli okurum. Doğrusu şaştım bu işe. Sağ elinle sol kulağını göstermene rağmen sorun yok. Sen kremi düşündükçe sarpa saracaksın. Normal bir yapıyı aşağılarsan o önce nazlanır, sonra zorlanır ve küsüverir. Yani sofrada çatal, bıçak yoksa yemek elle yenir. Ama bu sofra başka sofradır. O sofranın bir gizemi vardır. İlk yıllar eller cankurtarandır. Sonraki yıllar ise, intikamını organa havale ederek öcünü alır. O sana şöyle sesleniyor: “Boyun posun yerinde, iştahın kesildi. Yeterince büyüdün. Duyguların sevginin, aşkın boyu cetvelle değil, ruhtaki yeri ve işlevlerine göre ölçülür.

Film izlemezsem sertleşmiyor

28 yaşındayım, bekarım. Haftada 1-2 kere mastürbasyon yapıyorum. Erotik video izleyince sertleşme oluyor. Ama video izlemezsem zevk almıyorum. Evlendiğimde sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, cinselliğin yolu değişmiş. Bir kente gitmek yerine, sanki porno sergisine takılıp kalmışsın. 10 yıldır bu sergiden çıkıp çıplaklar kampına takılıp kalmışsın. Bu 10 yıl içinde hep bedenin ve ruhunla çelişkiler yaşamışsın. Cinsel aktiviten teklemeye başlamış, sana çelme takmış. Üzülme, dert etme, hayat çizgilerini gerçeğe çevir. Evlenme zamanıdır ve bir sorun olmayacaktır. Olursa bizler varız.

Haberin Devamı

Ya başkasıyla evlenirse?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama 5 gün sonra beni terk etti. 3 kez intihara kalkıştım. Ona mecbur hissettiğim için sürekli peşindeyim. Beni sevmiyormuş, evlilik için “Hayır” dedi. Ya başkasıyla evlenirse?

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kızımızın başına gelen bir olay. Her erkek ölüyorum, bitiyorum yalanlarıyla kıza yaklaşır. Arı çiçekten bal alınca da hemen kovanına koşar ya da başka çiçekler arar. Ya kızın hali? İşte seninkisi. Amma bu kadar da üzülünmez, bu kadar da evlenmeye niyet edilmez. Bunu ilişkiden önce düşünecektin. Adamı unut, ne halt ederse etsin. Sen kendini koru, kendi hayat yollarını iyi doku. Bu hem doktor hem baba nasihatıdır.

Çocuğumuz olur mu?

28 yaşındayım. Yakında evlilik planımız var. Ama biz ilk 6-7 ay çocuk yapmayı düşünmüyoruz. Bu süre zarfındaki cinsel yaşamımız daha sonra çocuk sahibi olmamızı olumsuz etkiler mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Kesinlikle olumsuz etkilemez değerli okurum. Hayırlı yolculuklar, dolu dizgin gitme. Evlilikte körebe oynanmaz. Yollların asfalt olması için biraz bilgi, biraz sevgi ve biraz deneyimi karıştır. Ne çıktı? Lati lokum mu? İşte aynen öyle.

Korkuyoruz

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Sadece bir an korunmasız olarak içinde kaldım. Ama hemen ilişkiyi bitirdim. Sevgilimin adeti 17 gün gecikti. Test almaya korkuyoruz. Hamile mi? RUMUZ: KUNDUZ 35

CEVAP

Değerli okurum, sanırım hamile değil. Bütün ilişkilerde bazen psikolojik ya da fizyolojik olarak adet dönemi gecikebilir. Bir süre daha sabredin, sanırım kızın adet kanaması başlayacaktır. 1.5 ay sonra kanamazsa mutlaka bir kadın doğum uzmanına başvurun.

Nasıl uzatabilirim?

21 yaşındayım. Cinsel organım 10 santim. Uzatmayı çok istiyorum. Bu durum benim psikolojimi bozuyor. Nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, psikolojinin bozulması için Türkiye’de 100 bin sebep var. Sen 10 ölçüsüyle 101 bini buldun. İster övün, ister dövün, o sensin işte. Kendine, doğaya sevgi ve teşekkürle sarıl, bir sorun yaşarsan bize ulaş.

Sertleşmiş hali bile küçük

25 yaşındayım. Penisim çok küçük. Ereksiyon halinde 10 santim. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacaksın? Yeterince büyümüşsün, herhangi bir aleti aldığımızda ne yaparız, önce onu deneriz. Ne kadar çalışıyor, çalışma potansiyeli nedir falan filan... Anlarsın ya. Bir gün bakacaksın ki bu santimlerle dönen bir iş değil. O gün gelecek, aşık olduğun kızın kapısını çalacaksın. Ailenle istemeye gideceksiniz, sonra da hayat boyu bana mutluluktan teşekkür edeceksiniz.

Uzaması için ne yapabilirim?

24 yaşındayım. Cinsel organım 10 santim. Normal bir değer mi? Uzaması için ne yapabilirim? 75 kiloyum, 1.83 boyundayım.

CEVAP

Hiçbir şey yapamazsın değerli okurum. Doğa zaten onu normal olarak yaratmış. Normalin normali olmaz, göz görmek içindir. Küçük göz de büyük göz de aynı şeyi görür. Sorun görebilme yetisine bağlıdır. Yetin varsa niye merak ediyorsun?

İlişki zararlı olur mu?

21 yaşında kadınım. Hamileyim. Hamilelikte cinsel ilişkiye girmek sıkıntı olur mu? Gebelikte ne kadar süre ilişkiye girmememiz gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, doğuma 1.5 ay kala, doğumdan sonra 1.5 ay tıbbi olarak ilişkiye girmemek doğrudur. Ama bunu dinlemeyenler de olur. Usulüne göre olursa zararı yoktur ama perhiz en iyisidir.

Mastürbasyon yapıyormuş

26 yaşında kızım. Erkek arkadaşım da 31 yaşında. Başka kadınlara bakarak mastürbasyon yaptığını anlattı. Ondan çok soğudum. Bu ilişki böyle devam eder mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bilmem. O mastürbasyona alışmış. Mastürbasyona devam ederse seni üzer. Başka kadınlara bakıp mastürbasyon yapıyorsa çapkın. Bu da olumsuzluk sayılabilir. Ama zamanla birbirinize alışır, bu tür yan yollardan geçip gerçek yola girer, el ele tutuşup hayatınızı kurarsanız iyi olur. Bu yuvada çocuklar dahil geçmişin bu tür esintileri unutulur gider.

Kızlık zarı esnek diye düşündüm

Daha yeni evlendik. Eşim ilişkiye girerken çok korkuyor. 3 kez ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Esnek diye düşündüm, normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, bence durum normaldir. Bütün kızlar ilk ilişkiden çok korkar. Çünkü her alanda onları korkutmuşuzdur. Fıkralar, karikatürler böyledir, dedikodular şöyledir. Hele yok yere yapılan abartılar var ya insanın aklını alır. Yok şu kadar santimmiş de öyleymiş de. Yoluna devam et, sorun görünmüyor.

GÜNÜN SÖZÜ

Yaşam ağacının bir yaprağısın. Görevini tam yap ki ağaç da, dünya da kurumasın. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder