Dr. Haydar Dümen Bu dostluk sizi yıpratır
HABERİ PAYLAŞ

Bu dostluk sizi yıpratır

Haberin Devamı

Erkeklerin mastürbasyon tutkusu malum. Yapılması da gerekiyor, onsuz olmuyor! Ama saplanıp kalmanın alemi ne. İradeli olun. Bu hayat boyu işinize yarar. Yoksa mastürbasyonla sürdürdüğünüz sıkı dostluk sizi çok yorar, yıpratır...

BÖYLE SORU YOK!

Kadınların canı yanıyor

22 yaşındayım, penisim 25 santim. İlişkiye girdiğim kadınların canı yanıyor. İlişkim de 1 saatten fazla sürüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Çok şey yaparsın ama ben ne sana ne de saçmalıklarına inanıyorum. Mailinde reklam kokusu seziyorum. Ayrıca şımarıklığını önemsemiyor, köşeme konuk olduğum için cevap veriyor, bir taş iki kuş vurmak istiyorum. Boy 25 santimmiş yani 1 metrenin dörtte biri!!! Ne yani bahçe mi kazacaksın yoksa hazine mi arayacaksın? Ya da kadınları doğduğuna pişman mı edeceksin? Süreye gelince, iyi ki 2 saat demedin. Bana da hadi oradan dedirtmedin. Yuvanı kur, köşene otur. Kahveni içerken ağzın yanarsa nedeni ve çaresini bana sor.

Neden doymuyorum?

Günde 4 kez farklı kadınlarla seks yapıyor, doymuyorum. Sanırım maymun iştahlıyım. Kadınlar “Yeter artık” diyorlar. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Yollarını şaşırmış, akıllarını da şaşırtan kimi okurlarım ve özellikle sen, ne yaparsanız yapın, benim mahallemde fazla dolaşmayın, böyle tuzak sorular sormayın. Kimliğin iştahta maymunluğa ulaşmış, terfi edip canavarlaşma!!! 4 şişme bebek al. Her birine yabancı isimler tak. Bizim kadınlarıın isimlerini bile kirletme, kaş yapayım derken göz çıkartma. Bu yazdıklarına ben inanmıyorum ve sizin gibilere de fazla sıcak davranmıyorum. Yazdıkların doğruysa azgın bir boğasın, bir veteriner kliniğine uğramalısın.

Hâlâ ilişkiye giremedik

4 yıllık evliyiz. Gerdek gecemizde karım korktuğu için ilişkiye giremedik. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, bu sorunun adı vajinismustur. Ülkemizdeki oranı ise yüzde 10’dur. Olayın özü, bir hastalık değil, içinizde çöreklenen korkudur. Bir kızımızın yüreğine oturunca, orada kalmaz hem erkek hem de kız ailesinin yüreklerine oturur, hayatları karartan bir karabasan olur. Dengeleri bozar, doğacak çocukların bile zamanından çalar. Nereden baksan bir beladır, oysa kadının yapısında hiçbir bozukluk yoktur. Bu belaya son verildi, çaresi bulundu. Git-gel’lerden de kurtulundu. Bundan sonrası size kaldı. Daha fazla uzatmayın, mutluluğun kuyusunu da kazmayın.

Neden orgazm olamıyorum?

21 yaşında kızım. Sevgilim 24 yaşında. 1 yıldır ilişkiye giriyoruz ama ben orgazm olamıyorum. Nedir benim sorunum?

CEVAP

Sevgili okurum, yola devam ettiğine göre, tempoyu düşürme, aynen yürü. Günün birinde umarım evlenirsiniz. Eğer orgazm sorunu yaşıyor olursan bunca bilge hoca ona bir çare bulur.

Acı çekiyor, kan geliyor

23 yaşındayım, yeni evliyim. Eşimle 2 gün önce ilişkiye girdim. Kızlık zarı bozulduğunda 1 gün boyunca ara ara pembe kan geldi. Yeniden ilişkiye girdiğimiz acı çekti, yine kan geldi. Korkuyoruz, bize yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, 3-4 gün cinsel ilişkiye ara verin. Bir yapılanma ve dinlenme süresi geçsin. Yavaş tempo ve kayganlaştırıcı yardımıyla kanamalar olmayacaktır.

Başıma ağrı giriyor

21 yaşındayım. Mastürbasyon sırasında çok şiddetli baş ağrısı hissettim. Birkaç gün sonra yeniden denedim, yine aynı şey oldu. Acaba sebebi nedir, tehlikeli olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sanmıyorum. Çok sakin bir ortamda, uzanarak ve duraklayarak 1-2 kere mastürbasyon yap. Baş ağrın olursa yeniden bana mail at, duruma bakalım.

Kızlık zarı bozuldu mu?

19 yaşındayım. Kız arkadaşım adet görürken sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Epey kan geldi. Kızlık zarı bozuldu mu yoksa adet gördüğü için mi kan geldi?

CEVAP

Değerli okurum, akla yakın olan adet gördüğü için daha çok kan gelmiş olması.

Sürekli ereksiyon halinde

14 yaşındayım. Penisim hep ereksiyon halinde. Çok mastürbasyon yapıyorum. Penisim 13 santim. Arkadaşlarımınki daha büyük. Sizce bende bir problem mi var?

CEVAP

Değerli ergen, hiçbir şeyin yok, gayet normalsin. Mastürbasyonu azalt, boyuna, posuna değil, işlevine bak. Bunun için dengelerini kur. Kuyudan fazla su çekme, hiç çekmemezlik de yapma.

Yetersiz buluyorum

18 yaşındayım. 1.72 boyunda, 105 kiloyum. Penisim 10 santim, onu yetersiz buluyorum. İnternetteki cihazlardan alsam işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, hemen hemen hemen kilo ver. Cihazdan medet umma. Eğer 70 kiloya inersen penisini ölçtüğünde 14 santim olduğunu hayretler içinde göreceksin.

Kanamanın nedeni ne?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, kanama oldu. Zarımın yırtıldığını düşündüm. Birkaç gün sonraki ilişkide de kan geldi. Kendimi kasmıştım, canım da yandı. Acaba zar yeni mi bozuldu yoksa kanamanın başka nedeni olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, iki defa kanadı, bazen öyle olur. 1-2 ay boyunca kızlık zarında kan gelenler de oluyor. Kendini kasma, erkekten yana sert hareketler ve organ uyumsuzlukları da bu işte etkili. Daha yumuşak, daha sıcak bir ortam gerekir.

Kızlar çok isteksiz

18 yaşındayım, bir kızla ilişkiye giremedim. Geneleve de gitmek istemiyorum. Kızlar karşımda hep isteksiz duruyor. Ne yapayım?

CEVAP

Yavrum, kızların ne yapmasını bekliyordun. Bu ruh alışverişidir. Senin ruhunun ya da kimliğinin cinsel içeriği onların piyasasında pek değer bulmamış. Kendini yani malını, ruhunu, bedenini ve bilgini kaliteli hale getir. O zaman alıcısı seni bulur.

Neden erken boşalıyor?

Sevgilimle 1.5 yılı aşkın süredir birlikteyiz. O erken boşalıyor. Çok zevk aldığını söylüyor. Erken boşalması benim yüzümden mi?

CEVAP

Elbette senden. Ortada iki kişi satranç oynuyor, yenen de yenilen de onlardan biri olacak. Erkeksen, bulmuşsun bir nimet, terlemeden, yorulmadan bu işi bitireceksin. Sevgilinin kıymetini bil. Buluşunca yanak ve avuçlarının içinden öpüver.

Eşimi seviyorum ama...

29 yaşında kadınım. Eşimi seviyorum ama cinsel ilişkide acı çekiyorum. Neden böyle?

CEVAP

Sevgili okurum, ilk önce bir kadın doğum uzmanına gideceksin. Orada organik bir sebep yoksa, bu acıyı yok ederiz.

Karım mutsuz olur mu?

27 yaşındayım. 2 yıl önceye kadar günde 2-3 kere mastürbasyon yapıyordum. Şimdi haftada 2 kere yapıyorum. Sizce ideal olan sayı nedir? Evlenince sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ideal sayıyı bulmuşsun. Evlenince de bu saplantından kurtulursun. Bu sayı seni mastürbasyona tutsak etmez.

Hamile kalır mı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşım ile ilişkiye girerken penisimden zevk suyu geldi. Vajinasının üstüne sürdüm ama içine girmedim. Sizce hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, büyük ihtimalle hayır.

GÜNÜN SÖZÜ

Aklın en iyi savunma silahı güzel sözcüklerdir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder