Dr. Haydar Dümen Bu hayal kadını yıpratıyor
HABERİ PAYLAŞ

Bu hayal kadını yıpratıyor

Büyük penis erkeklerin hayali ama kadını mutlu etmiyor. Hatta mutluluğu bırakın acı çektiriyor. Bu yüzden erkeklerin anlayışlı olması şart. Kadınınıza kulak verin, sözünü dinleyin. Yanlış davranırsanız eşinizi hayat boyu cinsellikten soğutabilirsiniz.

İnanmadım

28 yaşındayım. Kız arkadaşım da 30 yaşında. İlişkiye girince sevgilimin tatmin olmadığını düşündüm. Penisimi ölçtüm, 10 santim. Bunu kızla konuştum, sorun olmadığını söyledi. Ama inanmadım. Kız arkadaşım birkaç kez ilişkiye girmiş. Acaba evlendikten sonra sorun olur mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşına ben inandım. Çünkü doğruyu söylüyor. Ayrıca kullanımda onun değerlendireceği bir ölçü olduğuna göre, o haklı. Kadın vajinası 8 santimdir. Esnek olduğu için ilişki sırasında uzar. Ama ilk girişteki 2-3 santimi duyarlıdır. Geri kalan bölümde his yoktur. Ben bunları söyleyeyim, siz yorumu yapın. Bu yoruma yüreğinizi katın. Sonuca göre hareket edin.

Nasıl düzelir?

Bende cinsel isteksizlik var. Tam 3 aydır tık yok. Önceleri çok arzulu, çok istekliydim. Bunu düzeltmek için ne yapmam lazım?

CEVAP

Çocuğum kimsin, nesin? Kız mısın, erkek misin? Evli misin, dul musun? Her neyse, uzatmayalım. Yaşını, başını, eğitimini sorsam sayfalar dolar. Ama sizden de insaflı mektuplar beklerim, falcılığa mı soyunayım? Bu nedenle yeni mailini bekliyorum, iyilikler diliyorum.

Nasıl büyütebilirim?

22 yaşındayım. 1.85 boyunda ve 70 kiloyum. Penisim 9 santim. Boyuma göre küçük olduğunu düşünüyorum. Büyütmenin herhangi bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, beklemede kal. Her genç gibi aklının, vicdanının elverdiği ve yaşının hayatı yorumlama değerlerine göre karşı cinsle dostluğun, flörtün olsun. Günün birinde evlendikten sonra eşinle, sen aynı karar varır, “Biraz büyütelim” derseniz, operasyonla 2-3 santim kadar büyür. Şimdilik hayatın tadını çıkarmaya bak.

Çok acı çektim

Sevgilimle ilişkiye girdik ama çok acı çektim. Erkek arkadaşım tekrar ilişkiye girmek istiyor. Onu geri çevirmek istemiyorum. Acının azalması için ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, doktora gitmen lazım, yöntem öğrenmek lazım. Acıların yer etmemesi, cinsel soğukluk yaratmaması için bunu sözle, mektupla değil, bire bir uzmanına giderek çözmen gerekiyor.

Haberin Devamı

Ya ilişkiye girdiyse?

24 yaşındayım, kız arkadaşım 20 yaşında. İlişkide kan gelmedi. 3’üncü ilişkide kan geldi. O kan, kızlık zarından geliyorsa neden bu kadar geç yırtıldı? Kafam çok karışık. Kız arkadaşımın daha önce ilişkiye girmediğinden emin olmak istiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarının da bir keyfi var, zamanı var, kuralları var. İşlem sırasında senin temponun da rolü var. Ufak bir sert ya da eğri hareket zarı kanatabilir. Kanamışsa kanamıştır. Bir de kızın namusundan şüphelen. Yani sen lekelersen bir başkası mı temizleyecek? Ayıp ya.

Kız benden ayrılabilir

26 yaşındayım, penisim 19 santim. Kız arkadaşım ilişkide canı çok yanıyor. Ayrılmaması için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evliliklerde kızların da seçim hakkı var. Sen evlendiğinde acısız birleşmeyi öğreneceksin. Yoksa böyle ellerin bomboş kalırsın.

Hemen sertleşiyor

18 yaşındayım. Sevgilimle el ele tutuştuğumuzda bile cinsel organımın sertleştiğini hissediyorum. Bu bir sorun mudur yoksa doğal bir şey mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Daha ne istiyorsun be oğlum? Mekanizma otomatik çalışıyor, bırak ne isterse onu yapsın. Fazla karışma, yolunu şaşırtma.

Penisim uzar mı?

19 yaşındayım. Bugüne kadar 7 kez ilişkiye girdim ama penisim 10 santim. Sizce boyu uzar mı? Ne yapmak gerekiyor?

CEVAP

Diyelim ki uzar. Varsa kilon azalt. Seninki tıkır tıkır işlemiş. Bilmem ne istiyorsun, ne bekliyorsun? Psikolojini bozma, karizmanı ve kariyerini kazan. Sağlıklı bir aşk evliliği yaparsan, 10 santim penis yeter de artar.

Evlenemiyorum

26 yaşındayım. Penisim 7 santim. Evlenmekten korkuyorum. Kız arkadaşım var ama ümit veremiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Okurum, bir üroloji uzmanına giderek muayenesinden geç. Ne yapılabileceğini ondan öğren. Kilon varsa, yağları erit. Önemli konular mektupla çözülmez.

Risk var mı?

21 yaşındayım. Sevgilimle 20 gün önce ilişkiye girdik ve vajinasına boşaldım. 20 gün sonra birlikte olduğumuzda canı yanıyordu. Bu gebelik belirtisi mi? Tek seferlik döllemede gebelik riski kaçtır?

CEVAP

Okurum, ilk birleşmede gebelik şansı hem 0’dır, hem de yüzde 100’dür. O belli olmaz. Gebelikten dolayı acıma meydana gelmez. O vajina kaslarının esnekliğini kazanana kadar bir süre direnmesinden kaynaklanır. Sanıyorum kız arkadaşın gebe değil. Acıları da zaman içinde geçecek.

Evliliğe saklıyoruz

25 yaşındayım ve şeker hastasıyım. Bir kez ilişkiye girdim, boşalamadım. Sevgilimi çok seviyorum ama ilişkiye girmiyor, kendimizi evliliğe saklıyoruz. Cinsel isteğim çok ama sertleşme sorunum var. Seneye evleneceğiz. Bize ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bu ciddi bir sorun. Penise gelen damarların dönüş yolunda kaçak olması ihtimali var. Bunun teşhisi için renkli penil dopleri yaptırman gerekiyor. Ancak bu aşamadan sonra ilerisi için ne yapılacak bunu sana uzman söyleyecek. Bu penil dopleri olayını da doktor istemeli. İş ciddi takip edilsin, evlenmeden önce mutlaka ve kesin bir uzmandan öneri alınsın.

BÖYLE SORU YOK!

İlişkiden korkuyorum

19 yaşındayım, haftada 10 kez mastürbasyon yapıyorum. İlişkiye girmeyi istiyor ama korkuyorum. Bu yüzden kızlardan uzak duruyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Genç okurum, Ahmet Haşim’in dediği gibi ‘Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden.’ Sen daha birinci basamaktasın. Önünde uzun yıllar var. Haftada 3-4 mastürbasyon yeterli. Atı çok hızlı kamçılarsan at tökezler. Biraz kendini ve kadınları tanı. Bolca kitap oku. Cinsellik ömür boyu devam edecek.

Gel bu işi daha estetik yapmak için kendimizi geliştirelim olmaz mı? Bu yaşlar en delikanlı yaşlar. Bunu güzel ve doyasıya yaşa. Yapacak çok işin var. Okuluna devam et ya da bir meslekte uzmanlaş. Bunlar gelecek günler için gerekli. Sonra bunların üzerine doyumlu bir seks yaşarsın, güzel olur. Hadi bugünden bir adım at.

GÜNÜN SORULARI

Evliliğe engel olur mu?

23 yaşında kızım, nişanlıyım. Ergenlik döneminde vajina iç sol tarafta dudak sarkması oldu. Evlendiğim zaman bu cinselliğe engel olur mu? Bir sıkıntı olmasından çok korkuyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, korkacak bir durum yok. Bunları düşünüp kendini hiç üzme. Cinsellik aşkınızın süsü. Sen hele bir evlen, pastanın hamurunu güzel pişir. Üstünü de güzelce şöyle özenerek süslersin. Ama “ille de ben bunu kafama takıyorum” dersen ilk alacağın destek psikolojik olur anladın mı güzel kızım? O da olmadı, ufak bir estetik operasyon geçirebilirsin. Süsün bozulmaz, bunu da böyle bilesin.

Kadına transfer olur muyum?

31 yaşındayım, bekarım. 6 aylık ilişkim vardı. Cinselliği yaşıyorduk. Kıskançlık yüzünden ayrıldık. Ben mastürbasyona geri döndüm, çok cazip geliyor ve haftada 4-5 kere mastürbasyon yapıyorum. Kız arkadaşımla barışmak üzereyiz. Acaba mastürbasyonu bırakıp kadınıma transfer olabilir miyim?

CEVAP

Aferin değerli okurum, yaşının hakkını veriyorsun ama yanlış yaptığın bir şey var. Bu teknolojide çamaşırlarını elde yıkıyor musun? Seni seven, sana değer veren bir kadınla cinsellik yaşamak varken neden kendine bu işkenceyi yapıyorsun? Sen sevgilinin kıymetini bil ve mastürbasyonu derhal bırak. Enerjini sevgilini mutlu etmeye harca, bu söylediklerimi de yabana atma.

GÜNÜN SÖZÜ

İhanet yerken iştah açıcı, damağa hoş gelen acılı bir çiğköfte gibidir. Sonuçları genellikle bedeni terk ederken kendini hissettirir. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder