Dr. Haydar Dümen Bu işin şakası yok
HABERİ PAYLAŞ

Bu işin şakası yok

Haberin Devamı

Cinsellik istediğiniz, sevdiğiniz biriyle yaşandığında ayaklarınızı yerden kesebilir, mutluluktan havalara uçabilirsiniz. Ama bu işin şakası yok. Ayaklarınız yere bassın ki sorumluluklarınızdan kaçmayın. Zevk alacaksınız diye de kimsenin hayatıyla oynamayın...

BÖYLE SORU YOK

8 saatte 14 vuruş yapılır mı?

Bir arkadaşım 8 saatten 14 vuruş yaptığını söylüyor. Yandaki şıklardan hangisi doğru? A) Bizimle dalga geçiyor. B) Doğru söylüyor. C) Biz 2-3 bilemedin 4 yapıyoruz. Acaba sıkıntı bizde mi? D) Az bile yapıyor.

CEVAP: Değerli gençler, daha çıkarma ve bölmeyi öğrenmeden neleri merak ediyorsunuz? 14 vuruşu böl 8 saate. Her yarım saatte bir vuruş! Her vuruş 10 dakika olsa, 20 dakikada depo dolduruluş olmaz... A şıkkı. Bu olsa olsa size yutturulmuş. B) Yapay penis almışsa, 14’ü az söylemiş. C) Sizler şimdilik beklemede kalın. D) Bulmuş sizin gibileri yediriyor çürük cevizleri.

Ya karım beni aldatırsa

53 yaşındayım ve cinsel isteğim yok. En son 10 yıl önce karımla ilişkiye girdim. Karım hoş bir kadın. Gücüm yok ama bir yandan da karım beni aldatacak diye korkuyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, aküden bujilere cereyan gelmeyince motor çalışmaz. Motor çalışmazsa araba ne kadar lüks ve albenili olursa olsun yerinden kıpırdamaz. Sen birileri ite kaka bu arabaya can verir mi kuşkusuna kilitlenmişsin. Bu saatten sonra iş yengeye kalmış. 10 yıl sabrettiyse o da bu yokluğa alışmış. Ama yine de belli olmaz. Onuruyla oynar, aşağılarsan biri de tam saatinde bir kağıt helva alırverirse? Gerisini bilemem. Bence yengeyi değil, seni ele alalım. Akü, buji düzenini sağlayalım. İkinci bahar araba yarışlarına sokalım.

Kuşu yuvadan nasıl uçururum?

22 yaşındayım, cinsel organım kısa. Kuşu yuvadan uçurmak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP: Değerli okurum, kuş yuvada cik cik eder. O cik cik ettikçe sen onu kandırır, ileride altın kafesler vaat edersin. Kuş bir süre inanır, cik cik diye yeniden nabız yoklar. Sen şimdilik avuç avuç yemini yedirirsin, “Az kaldı, kesme umudunu” dersin. Böylece 2 yıl daha geçer. Kuş yine cik cik. Müjdeli haberi verirsin: “Kafesin seçimi yapıldı. Çarşı pazar aranıyor. Bu akşam ne biçim uçacaksın. Sabaha kadar baygın yatacaksın” diye onun kandırırsın ama boşuna. Artık kuş boş vaatlere inanmıyor ve ötmüyor. Veto hakkını kullanıyor, ona dokunacak pamuk gibi yumuşacık bir eli sabırla bekliyor.

*****

Neden şans vermiyor?

17 yaşındayım. Kız arkadaşımla 3 ay önce ayrıldık. Ne yapsam ne etsem de bana ikinci bir şans vermiyor. Ben onu çok seviyorum. Beni affetmesi için ne yapabilirim?

CEVAP: Sevgili okurum, kız bir, iki denemeden sonra beklediğini bulamadı. Yaptığına pişman oldu. Seni de kırmadan dostça devam ediyor. Vallahi iyi kızmış. Ne oldu yani sana? Sen, atına sonu belli olmayacak bir macerada yem torbası mı olsun istiyorsun? Hadi yavrum, güzel güzel biraz derslerinde, biraz aile ortamında tırıs koş. Bacakların yani beynin güçlensin. Asıl yarışlara girdiğin zaman tökezleme.

Kıyafetlerden belli oluyor

30 yaşındayım. Bu zamana kadar girdiğim ilişkilerimin çoğu yarım kaldı. Büyük penis yüzünden evlenmekten çekiniyorum. Giydiğim elbiselerden bile belli oluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, yarım yarım ilişkiye devam. Şimdilik başka sözüm ve çözüm yok. Tabii ki evlen. ve çocukların olsun.

İlişki aklıma gelmiyor

26 yaşındayım, kız arkadaşım olmadı. 5-6 kere geneleve gittim. Ama 1 yıl gitmesem aklıma gelmez. Bende bir gariplik var mı?

CEVAP: Değerli okurum, gariplik mastürbasyona alışman. Tabii ki sık sık geneleve gitmen doğru değil. Bu durumda evlendiğinde, kadına geçiş sürecinde zorluk çekersin. Evlenmek de zor iş. Hem ekonomik hem sosyal hem de kişisel altyapıyla ilgili. Seks hayatın için bir şey diyemem ama hiç olmazsa duyguların canlı kalsın diye duygusal bir aşk, beğeni, flört biçiminde arkadaşlık kur. Bu kanayan yaranın kanını biraz dindirir diye düşünüyorum.

Kızlık zarı yırtılır mı?

Vajinaya dokunmadan elle, üzerinde gidip gelmeyle kızlık zarı bozulur mu? Yani üzerinde iç çamaşırı, pantolon, eşofman varken mastürbasyon yapınca kızlık zarı yırtılır mı?

CEVAP: Sevgili kızım, böyle şeylerle kızlık zarı asla bozulmaz. Kızlık zarının bozulması için kızlık zarının esnekliğinden daha kalın bir cismin vajinaya girmesi gerekir ki zar bozulsun. Aslında bazı kızlar da cisim ne kadar kapasiteli olsa da zar bozulmayabilir. Bu tür zarlar ancak doğumda yırtılır.

Karım sessiz kalıyor

28 yaşındayım, 4 hafta önce evlendim. Ama karımla birlikte olamıyorum. Çünkü benim sertleşme sorunum var. Eşim ilişki sırasında hep sessiz kalıyor. Doktora gittim. Bana ilaç verdi. İlaç etkisini gösteriyor ama başarısız oluyorum. Çok üzülüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, hiçbir sorunun yok. Kafaya takıyorsun. Bu işi gözünde büyütüyor, heyecanlanıyorsun. Evliliğe alışman için zamana ihtiyacın var. Sanıyorum eşinin bazı kuşkuları var. Ona lütfen söyle. Bu konu geleceğiniz için sorun oluşturmayacak. Bu konuda her türlü sorunun çözümü var. Bunu unutmayın.

Eşim bana çok kötü davranıyor

10 yıllık evli kadınım. Eşim ilk yıllarda mutluyduk. Doğumdan sonra aramız kötüydü ama o da düzeldi. Ancak eşim bana çok kötü davranıyor. Ne yapacağım?

CEVAP: Sevgili okurum, sanıyorum eşinin cinsel birleşmeden çok büyük zevk beklentileri vardı. Onu bulamayınca morali bozulmuş olabilir. Ya da doğumdan sonra cinsel organa karşı içinde bir baskı mekanizması oluşmuştur. Ama mastürbasyon yapıyordur diye düşünüyorum. Eğer öyleyse, sen ona yardımcı ol. En azından tenine alışsın. Oradan cinselliğe geçiş sağlanır. Kesinlikle profesyonel yardım almanız gerekiyor.

Kızlık zarı bozuldu mu?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Canının acıdığını söylediği için ileri gitmedim. 2-3 damla kan geldi. Akşam birkaç damla daha gelmiş. Acaba kızlık zarı bozulmuş olabilir mi?

CEVAP: Galiba değerli okurum, kızlık zarı bozuldu.

Kız ilişkiye girmek istiyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşım da 17 yaşında. Benimle ilişkiye girmek istiyor. Penisim 18 santim. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Değerli okurum, dikkat et, her an ayağın kayıp düşebilirsin. Zevk peşinde koşarken ayağın kayıp yuvarlanıverirsen seni ben bile kurtaramam. Hem kız küçük hem ne istediğini bilmiyor. Olay ortaya çıkarsa büyük cezalar yersin. Hayatın kayar. Boşver bu çocuksu şımarıklığı süren, fazla gelişmemiş ruhun tatminini dışarıda arayan uçuk kızı. Bari onun suçunu, kusurunu sen paylaşma. Kendini kurtar.

Ona nasıl yaklaşayım?

17 yaşındayım. Erkek arkadaşım da 19 yaşında. Biz sözlüyüz. Bugüne kadar ona cinsel anlamda hiçbir destek sağlamadım. Acaba yavaş yavaş ona cinsel yönden yakınlaşmalı mıyım?

CEVAP: Sevgili kızım, yaklaşırsın, yaklaşmazsın onu bilemem. Ama bildiğim bir şey var hem de kural. 17 yaşında sözlü olup 18, 19 yaşında evlenilmez. Çok küçüksünüz. Ailenize, kendinize, topluma sorumluluğunuz var. Bu gençlik aşklarının fırtınası yaz yağmuru gibidir. Esmesiyle bitmesi bir olur ama yürekte de kalır. Ona destek vereceğim diye kendi desteğini ayağının altından çekersen, o ayakta kalır ama sen ya çökersen? İşte soru bu.

GÜNÜN SÖZÜ

Sev beni seveyim seni alışverişi bir tarafın sermayesi bitene kadar sürer. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder