Dr. Haydar Dümen Bu işte kadının suçu yok
HABERİ PAYLAŞ

Bu işte kadının suçu yok

Haberin Devamı

Erkekler bir dönem gereğinden hızlı yaşıyor, hevesini alıyor. Belli yaşa gelince de evleniyorlar. Ama cinselliğe olan ilgilerini kaybettikleri için her şeyden habersiz kadın üzülüyor, suçun kendisinde olduğunu düşünüyor, mutlu olmak için çırpınıyor.

BÖYLE SORU YOK!

Kendime engel olamıyorum

17 yaşındayım. Yalnızsam mastürbasyon yapıyorum. Kadın görünce boşalmak istiyorum. Engel olamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Hay hay okurum, gazetenin düzeni uygunsa seni kıracak değilim, ben de çarşamba günü için rica ederim. 10 dakikalık (üst üste birkaç kere okuyacağın için) zamanı her yerde bulabilirsin. Gelelim öze; mastürbasyon olayında yalnız değilsin. Neredeyse gençlerin yüzde 50’si bu sorunu yaşıyorlar. Duygu ve eylem başkadır. Çünkü duygu iradeye bağlı değildir. Eylem ise birçok koşula ve iradeye bağlıdır. Duyguda yani eylemde yüzde 50 kendini frenle. Ben de senden rica edeyim, sen de benim sözümü dinle.

Kan gelmeyince ne olacak?

24 yaşındayım kızım. Sevgilimle birçok kez ilişkiye girdik ama benden kan gelmedi. Kızlığım bozulmadı mı? Kanın gelmediği durumlarda ne oluyor?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın esnekti. Esnedi, gevşedi, gelen misafiri buyur etti, halen orada kız gibi duruyor. Kızlık kanı işi bitirdi, zar orada pehlivan gibi çalım satıyor. Ne şiş yandı ne kebap! Kızsın raporunu göğsüne tak. Peki bu durum seni neden tedirgin ediyor? Erkeğin inanmıyorsa, hâlâ kan diye tutturuyorsa, “Sen bilirsin, ben kızım, ölümü öp” diye yemin et. Daha da zorlarsa bir uzmandan sağlam raporunu al, ne yazık ki erkeğin sana değil, rapora inanacak.

Erkeklerden zevk almıyorum

23 yaşında kadınım. İlişkiye girdiğim erkeklerden zevk alamıyorum. Acaba sorun bende mi yoksa ilişkiye girdiğim erkeklerde mi?

CEVAP

Bilinen ünlü bir yorum vardır, ‘Soğuk kadın yoktur, kadının ateşini yakamayan erkek vardır’. Bu teşhis tıp biliminde yerini almıştır. Hele bir evlen. Bir örnek vereyim; kiracası olduğun dairenin tavanı akıyorsa, tavanı değiştiremeyeceğine göre idare ediyorsan burada da öyle yap. Ne zaman ki evlenirsin, aynı sorunları eşinle de yaşarsan o zaman tedavi olursun. Bu durum kadın kadar erkeğe de bağlı olduğundan ortak sorununuza ortak çözüm ararsınız.

Kan gelir mi?

Sevgilimle üzerimizde kıyafetler varken birlikte olduk. Kız arkadaşımdan birkaç damla kan geldi. Acaba sevgilimin kızlık zarı bozulmuş mudur? Acaba bir daha ilişkiye girdiğinde kan gelme ihtimali var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı bozulmadı. Kan zardan gelmedi, bölge tahriş olduğunda geldi. Bir dahaki normal ilişkide zar esnek değilse kan gelir. Esnekse gelmez.

Seks cazip gelmiyor

43 yaşındayım. Şimdiye kadar çok hızlı yaşadım ve canım artık seks yapmak istemiyor. Eşim şikayetçi. Boşanmanın eşiğine geldik. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, erkekliğin, cinselliğin yani ve ona bağlı mutluluğun meyvelerini bol bol toplayacağın yaş. Ama sen mutluluğu eşinle el ele artırmak yerine “Paydos” demişsin. Eşinle konuş, onu duygularla besle. Ve de profesyonel yardım al.

Durduramıyorum

Bir gün içinde 3 kere mastürbasyon yaptıktan sonra akşam 2 kadınla birlikte oldum. Kendimi durduramıyorum. Normal günde bile 3 kez mastürbasyon yapıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, haftada 2-3’e izin veriyorum. Sizler günde 2-3’le doymuyorsunuz, kanmıyorsunuz. Ayrıca yakınıyorsunuz. Ben öteki dozu aşmış alışkanlıklar gibi bu tutkuya kapılmayın diyorum. Yoluna devam eden zarar görür. İradesini kullanan adam olur.

Nasıl büyütürüm?

Penisim 6 santim. Sorunumu halletmenin bir yol var mı? Cinsel organım nasıl büyür?

CEVAP

Değerli okurum, büyütemezsin. Bu konuyla ilgili önce bir üroloji ve endokrinoloji uzmanına gitmen gerek. Çünkü cinsel organ operasyonla büyür. Bunun için de anne, babanı, aileni arkana alman gerekir. Tek başına üstesinden geleceğin olay değil.

Kaç kez yapayım?

17 yaşındayım. Bir kızla ilişkiye girmek istiyorum. Penisim 10 santim. Bu normal bir boy mudur? Bir de ben futbolla ilgileniyorum. Haftada kaç kez mastürbasyon yapmam gerekir?

CEVAP

Değerli okurum, sporcusu ama bir yandan da “Penisim 10 santim” diye yazıyorsun. Beden “Ben bu işe hazırım” dese de penis daha gelişmesini tamamlamamış. En azından ona fırsat tanı. 19-20 yaşına bir gel, penis de kendine gelsin. O zaman konuşalım. Haftada 2 kez de mastürbasyonla idare et. Şimdilik böyle gitsin.

Sevgilim boşalınca midem bulanıyor

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkim var. Fakat onun boşaldığını gördüğüm zaman çok midem bulanıyor. Neden böyle?

CEVAP

Alışman lazım sevgili yavrum, alışman.

Sesim kalınlaşmadı

16 yaşındayım. Penisim 11 santim. Sesim hâlâ kalınlaşmadı. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, ölçüler senin gözüne göre. Ne kadar anatomik yapıya uygun bilemem. Kilo almamaya dikkat et. Biraz daha zamana ihtiyacın var. Büyüme ve kalınlaşma söz konusu olabilir. Ama yavrum, testislerin ve hormonal yapın da gözden geçirilse iyi olur derim.

Kadınlar benden kaçıyor

35 yaşındayım. Penisimin 10 santim. Bu konu beni çok rahatsız ediyor. Kadınların benden kaçtığını hissediyorum. Penis büyütücü hapları tavsiye eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, ilaca gerek yok. Penisin için anatomi kitapları normal diyor. Bana göre kılıcını iyi kullandığın zaman sorunlar biter. Ama bekarsan hemen evlen. Duygusal bakımdan mutlu ettiğin kadın penisinin boyunu düşünmez bile. Çünkü penisin bize göre de normal. Evlen, çocuk yap.

Eşimi tatmin edemiyorum

2 yıllık evliyim, 30 yaşındayım. Penisimin boyu 11 santim. Kilom 95. Eşimi penis boyu yüzünden tatmin edemiyorum. Bana bir öneriniz olabilir mi?

CEVAP

Tabii değerli okurum. Birden ona kadar önerilerimin dokuzu zayıfla, zayıfla, zayıfla. 70’li kilolara indiğinde penisin 2 santim yağ dokusundan kurtulacağı için olacak 13 santim. Bu da yeter de artar bile. Hem de sağlığını korumuş oluruz. Ruhun da selamete çıkar.

Bugüne kadar ilişkiye girmedim

25 yaşındayım, yakışıklıyım. Hiç cinsel ilişkiye girmedim. Kızlardan çok çekiniyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kendini harap etmişsin, feda etmeye adamışsın. Yakışıklı olduğuna göre kızlar seni beğeniyordur. Ben ne yapabilirim? Yapacağın bir tek şey var. Onlardan çekinip korkma. Onlara da saldırma. Ortada dur. Bir fırsat yarat, kızlara doğru yaklaş, onlarla dost ol yavrum. Arkadaş, insanca yaklaşım sonrasını sizler belirlersiniz.

GÜNÜN SÖZÜ

Beyinlere enjekte edilmiş tabuları yıkmak iş kazalarına benzer. Yıkıntının altında kalabilirsiniz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder