Dr. Haydar Dümen Bu treni kaçırmayın...
HABERİ PAYLAŞ

Bu treni kaçırmayın...

Haberin Devamı

Gençlikte cinsellik özellikle erkekler için dünyanın merkezi. Tüm düşünceleri bu konuyla ilgili. Onlara ‘Aman acele etmeyin’ diyorum. Bir de fırsatı kaçıran, her şartı uygun olmasına rağmen bekleyenler var. Beyler, bu treni kaçırmayın sonra çook üzülürsünüz...

BÖYLE SORU YOK

10 kez ilişkiye gireceğim... 17 yaşındayım. Yerimde duramıyorum, cinsel isteğim çok fazla. Günde 3 kızla birlikte oluyorum ve hâlâ geceleri mastürbasyon yapıyorum. Ben playboy Cemil, günde 8 kez ilişkiye giriyorum. Ama doyamıyorum. Bu sayıyı 10’a çıkarmayı düşünüyorum. Kobram 8 santim, buna rağmen kadınlara acı veriyor. Ne yapmalıyım? RUMUZ: KOBRA TAKİBİ

CEVAP: Cemil, sana ben atayım bir remil. Haritanı çıkarayım. Playboy yani boy pos tamam. Gören kadın, kız iç çeker aman aman!!! Kobranın boyu 8 santim. Bu kez “Bana dokunma yoluna devam” gibi bir aman aman derler. Acı çekmeleri kobradan değil, beklediklerini bulamadıkları için psikolojik olarak zorlanmadan. Geriye ne kaldı? 8!!! O da bir tür kendine yaptığın propagandadan. Haydi bakalım kolay gelsin...

GÜNÜN SORULARI

Yerimde duramıyorum

17 yaşındayım. Yerimde duramıyorum, cinsel isteğim çok fazla. Günde 3 kızla birlikte oluyorum ve hâlâ geceleri mastürbasyon yapıyorum.

CEVAP: Anasının oburu, babasının umudu, ninesinin ömür törpüsü, kardeşinin öfke küpü çocuğum, okurum, torunum ve tüm ergen okurlarım... Ya daha hayatta koyun, kuzu, inek etini bilmeden ne soteler ne kebaplar yapıyorsunuz anlamak zor! Sizin bu durumunuz yaşlılarda görülür. Yapamadıkları şeyler için “Çenesine vurdu” derler. Siz aynen öyle mi oldunuz? Günde 8 diyeni de, 14 kez yemek yani bu otu yiyeni de gördük. Kitapta yeri yok. Biz de gençtik, o yollardan biz de geçtik. Günde 3 kızla şöyle birlikte olunur. 1) Okula giderken otobüste yan yana oturma. 2) Okulda arka sırada oturma. 3) Dönüşte kırtasiyecide kızın arkasında durma. Oldu da bitti maşallah, günde 30’a çıkar inşallah!!!

Bakirliğimi karıma saklıyorum

25 yaşındayım. Bugüne kadar kimseyle birlikte olmadım. Bunu bir kenara bırakın mastürbasyon bile yapmadım. Bakirliğimi evleneceğim kadına saklıyorum. Acaba bunun gelecekte bana zararı olur mu?

CEVAP: Sakla okurum sakla. ‘Sakla samanı gelir zamanı.’ Yılda 2 kere kurduğun turşunun suyunu, tuzunu kontrol et. Aslına tadına bakmak gerekir ama sen anlamazsın. Bu nedenle bir bilene baktır. Acurlar ufak salatalıklara, salatalıklar bibere dönmesin. Üstelik iyice yumuşayıp da dağılmasın. Ağıza alınca muşmula gibi olmasın. Çünkü bu yoldasın. Sonunda evlendin. Eşin hayatta bu turşuyu ne görmüş ne de yemiş. Nasıl tutulur, tabağa nasıl konulur bilmiyor. Zorunlu olarak tadına bakmasıyla midesinin bulanıp çıkarması bir oluyor. Bu durumda 2 yol var. Biri yaradılışının kurallarına uymak, öteki senin kuralların. Yaradılışa ben tercüman oldum. Sen ne halt edersen et!

*****

Başarısız oldum

18 yaşındayım. İlk cinsel ilişki denememde başarısız oldum. Partnerim bana kötü davrandı. Ne yapacağım?

CEVAP: Sevgili okurum, birçok gencin başına gelen olay yaşamışsın ama yardıma ihtiyacın yok. O ortamda öyle olur. Doğrusu olmuş. En iyisi unut gitsin. Aynı ortamlarda tekrar denemeye girmesen belki senin için daha iyi olur.

Mastürbasyon yapmak istemiyorum

16 yaşındayım. Günde en az bir kere mastürbasyon yapıyorum. Bunun ne sakıncası var? Ben bu alışkanlığı bırakmak istiyorum ama olmuyor. Bir çaresi yok mu?

CEVAP: Sevgili okurum, neden bırakıyorsun ki? Gel bakalım şimdi bunu günaşırıya indir. Bir 6 ay sonra yeniden bu sütunda randevulaşalım. İndirdiysen ara. İndirmediysen, aşağılık kompleksine girmeden, atın dizginlerini ufak ufak çekerek sayıyı azalt, her şey düzene girer.

Hap işe yarar mı?

17 yaşındayım, penisim 7 santim. Bu yüzden kız arkadaşımla ilişkiye girmeye korkuyorum. Boy uzatıcı haplar kullanmam gerekir mi?

CEVAP: Bak okurum, şimdilik kız arkadaşınla ilişkiye girmeyi unut. Hap map çözüm değil. Kilolu olduğunu sanıyorum, ona dikkat et. Eğer ölçümde 10 santimi yakalayabilirsen bir bakıma yırttın demektir. Gerçek tedavisi operasyonla 1-2 santim uzatmaktır. Beklemede kal, 20 yaşına gelince yeniden konuşalım, duruma göre çözüm arayalım.

Kız alay eder mi?

21 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Sizce vakti gelmiş midir? Bir de penisim 13 santime yakın. Kız arkadaşım küçüklüğünden dolayı benimle alay etmez mi?

CEVAP: Değerli okurum, niçin alay etsin ki? Penisin normal. Yeter ki, sen ona sevecen, iyi niyetli davran ve güven ver. Vakti zamanı geldi mi diye şöyle bir kitaba baktım, “Zamanı” diyor. Kitap söylüyor dediğimizde pek sorun olmuyor. Ama kitabı tercüme eden sözcüsü yani ben söylersem kimilerinin ağzı açık kalıyor. Nazik konu ne yapalım?

Eskisi gibi zevk almıyorum

26 yaşındayım, cinsel organımın sağ tarafındaki damar şişiyor. Cinsel ilişkiden eskisi gibi zevk alamıyorum. İlişkide sevgilimin beni sevip öptüğü yok. Ne yapmalıyım? Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP: Değerli okurum, galiba kızın biraz uyarılması yani eğitilmesi gerekir. Ama onun da içi bu konulara karanlık gibi gözüküyor. Penisindeki şişliğinin sana zararı olacağını sanmıyorum. Çok tedirginsen bir üroloji uzmanına başvurursun. Anlattığın tablo topal bir ilişkidir. Yani bu topal binekle uzun yol kolay alınmaz. Düşünün, taşının, çareyi arayın.

Beni terk eder mi?

17 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman odaklanamıyor, onu tatmin edemiyorum. Kız arkadaşım bu yüzden ilişkiye girmek istemiyor. Beni terk eder mi?

CEVAP: Eder yavrum, etmemesi bile senin şansın. Ne yapsın senin gibi acemiyi? Sen önce derslerine çalış, hayat okulunda tecrübelere alış, biraz daha olgunlaş. Kızların ruhlarını tanı, nelerden hoşlanıp hoşlanmadıklarını öğren, yani bilgilen oğlum bilgilen. Benim korkum, kız senden ayrıldıktan sonra bir ustasının eline düşerse inan onun da hayatı söner. Çünkü daha çocuksunuz.

Artık ilişkimiz eskisi gibi değil

22 yaşındayım. Kız arkadaşım 21 yaşında. 2 yıldır birlikteyiz. Ama son 1 aydır ilişkimiz azalmaya başladı. Eskisi gibi heyecanlı ve mutlu değil. Bunun sebebi nedir? Kız arkadaşımı tatmin edemiyor muyum acaba?

CEVAP: Değerli okurum, öncelikle bilemem. Bilsem de söylemem senin işine gelmez. Öyle sanıyorum ki kız arkadaşın ilk zamanlardaki heyecanı duymuyor. Senden bıkmaya ve soğumaya başladı. Ama sen bundan bu gazı alıp kızın ümüğüne çökersen ben de buradan felaket düğmesine basmış olurum. Ama sorduklarına güzel bir yanıt veriyorum. Dikkatle tekrar tekrar oku. Sen soruyu sordun benim yanıtım: Ne bileyim ben?

Hemen akıntım oluyor

19 yaşındayım, cinsel organımda akıntı oluyor. Ne zaman bir kadın görsem akıntı meydana geliyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Sevgili yavrum, hiçbir şey. Normal fizyolojik bir akıntı. Yani kaygan sıvı. Gelmesinin nedeni birleşmede penisin vajinaya girişini kolaylaştırması. Doğanın bir ön hazırlık ürünü. Bedene hiçbir zararı yok.

Hamile miyim?

25 yaşındayım, erkek arkadaşımla 15 gün önce ilişkiye girdik. Adetimin son günleriydi. Sevgilim içime boşaldı. Sizce hamile olabilir miyim?

CEVAP: Sevgili okurum, görünürde kalmamış gibisin. Hep söylüyorum burada oranlar söz konusu. Oranda yüzde 99. O yüzde biri de takma kafana. Zaten olan olmuşsa yapılacak bir şey yok. Duruma göre çaresine bakılır.

GÜNÜN SÖZÜ

Akıl çok çalışmalı ama her şeyi sormalı, sorgulamalı. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder