Dr. Haydar Dümen Can yakan hayaller
HABERİ PAYLAŞ

Can yakan hayaller

Erkekler cinsel organlarının boyunun daha uzun olması için hayal kurar. Aslında normal sınırların üstündeki penis hem cinsel ilişki sırasında kadının canının yanmasına ve cinsellikten soğumasına sebep olur hem de ilerleyen yıllarda erkekte sertleşme problemleri ortaya çıkabilir.

BÖYLE SORU YOK!

Benim işim bitti mi?

54 yaşındayım, 30 yıllık evliyim. Son 6 aydır her şey değişti. Eskisi gibi kolay sertleşme olmuyor, ilaç alırsam zor boşalıyorum. Bir de hanım hiç ilgimi çekmiyor. Benim işim bitti mi?

CEVAP

Haberin Devamı

Değerli okurum, işinin bitmesine 20 yıl, daha derin bir tahminle 30 yıl var. Şimdi bunları bir yana bırakalım, kanda şeker ve de hormon durumuna bakalım. Erken boşalmanın tedavisi var. Ancak atının nalı ve mıhı yerinde mi? Dahası yemliğinden ne haber? Zorlanıyor mu? Kızıyor ya da “Bu yaştan sonra benim için fark etmez” mi diyor? Bir penil dopler çekimi yaptırıver, sonuçları da bize gönderiver.

Kızın yanında sönüveriyor

20 yaşındayım, kız arkadaşımla yan yana gelince benimki hemen sertleşiyor ama sevişmeye kalkınca sönüyor. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Alışkanlık ve şartlanma değerli okurum. Öyle ya da böyle alışacaksın. Bunun için güvenli bir ortamda, kız arkadaşınla gece-gündüz bir süre birliktelik gerekecek ki organ kadar beden ve ruh da bu bütüne alışsın. Sanıyorum 5 yıldır her gün mastürbasyon! Böyle olur durumun, kıza angaje olursan iki arada bir derede kendi yolunu bulmaya çalışırsın. Mastürbasyonu haftada 3 kez yap. Kız arkadaşınla ilişkisiz arkadaşlığa devam et. Bakalım ne olacak? 3 ay sonra ikinci mailinde neler yazacağını merakla bekliyorum.

Doymayınca karım terk etti

33 yaşındayım. 1 yıl önceye kadar evliydim. Hiç doymadığım için karım benden ayrıldı. Yeniden evlensem aynı şeyler olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, kör kandilin bile yanması için petrole ihtiyaç vardır. Petrol var, sen kandilden arabaya terfi ettin. Yine muhtaçsın bir yatak odasına. O da var diyelim. Gelen, giden yok... Sokakta yalnız, evde yok ki bir has kız işleri yapsın. Hesap tümden yanlış. En önemlisi çocuk. Geldin uzun yollardan yuvana. Yemek, içmek bir yana elinden tutacak delikanlı oğlun ya da nadide kızın yok. Yeniden evlen, ne olacak? Bütün bunların yanında erken boşalman varsa uzmana git. Uzman karşısında o sorun sabun köpüğü gibi olur.

Haberin Devamı

Biraz ağrım oluyor

20 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla ilişkiye girdiğimizde zevk almıyorum, biraz ağrım oluyor. Nişanlıma söylemiyorum. Acaba benim bir sorunum mu var?

CEVAP

Sevgili okurum, hele bir evlenin. Bir kadındoğum uzmanına git. Her şeye rağmen kendini kastığını sanıyorum. Evliliğe ve cinselliğe alış. Kendini kasmamayı öğren.

Ereksiyon bitiyor

22 yaşındayım. Birkaç kez cinsel ilişkiye girdim. Şimdi sertleşme oluuyor ama birleşme sırasında bitiyor. Penisim 21 santim. Doktora gitmem gerekir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sanıyorum girdiğin ilişkiler genelevdeydi. Penis boyun gerçekten büyük. Nedense her erkek penisin normal sınırlarının üstünde olmasını istiyor. Bilmiyorlar ki, o boy hem kadına zarar veriyor hem de ilerde sertleşme sorunları yaratıyor. Mutlaka bir uzmana git.

Haberin Devamı

Kız bakire değil mi?

21 yaşındayım. Kız arkadaşım 20 yaşında. Penisim 3-5 santim vajinaya girdi, kanama olmadı. İçimde kızın daha önce biriyle yattığı hissi var. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, büyük bir tuzağa düşüyorsunuz. Yani bir kız gerdek gecesi kanamışsa o onun el değmemişliğin işareti değil. İlk gece kanamamışsa bu da kızın koklanmış olduğunu göstermez. Kızlar, erkekler gibi her fırsatı değerlendirmez. Sana gönül verip ruhunu, bedenini açmışsa adı aşktır, sevgidir. Asla hafiflik değildir.

Adet göremiyorum

20 yaşındayım, hiç adet görmedim. Eşimle ilişkiye giremiyorum. Doktor vajinamın kapalı olduğunu, ameliyatla açılabileceğini söyledi. Ameliyattan sonra ilişkiye girdik ama yine vajina kapandı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, adet görme uzmanlık alanımın dışında. Ama vajina açıldı ya da kapandı bilime yani tıbba ve akla aykırı.

Vajinam buruşuk

22 yaşında kızım. Vajinam fazla buruşuk ve dudakları çok büyük, neden? Mastürbasyonda zar bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı sürtünmelerle bozulmaz. Yapısal özelliğini kafanı takma. Bu durumu kafaya takıyorsun ama erkekler buna önem vermez. Kendi cinselliğine soğuma. Cinselliğin özünü anlamaya çalış.

İlk gece ne yapacağım?

24 yaşındayım, cinsel deneyimim olmadı. İlk gece ne yapacağımı bilmiyorum. Evlenmeden önce bir deneyim yaşasam mı?

CEVAP

Değerli okurum, deneme yapmak için biraz geç kalmışsın, olayı ilk geceye bırak. Çünkü yapacağın denemeden olumsuz sonuç alma oranın yüksek. O ortamlarda öyle olur. Nasıl olsa arkanızda sonsuz bir doğa gücü var. Endişe etmeyin ve rahat olmaya çalışın.

Orgazm olamıyorum

4 aylık evli kadınım. Eşimle severek evlendik. Ben hiç orgazm olmadım. Bu konuda ne yapmalıyız?

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kadının sorunu bu. Yalnız sendeymiş gibi komplekse girip tedirgin olma. Kendini sorgulama, kendini olayın akışına bırak. Daha erken, zamanı gelince orgazm olacaksın. Ne kadar az düşünürsen, şansın o kadar çok artacak. Hâlâ orgazm zorluğu çekiyorsan, erkek mercek altına yatırılacak. Erken boşalması var mı, süre yeterli mi diye bakılacak? E tabii el birliğiyle bir çare bulunacak.

Gözü hep dışarıda

20 yaşında kızım. 4 yıldır sevgilim var, onunla evlenmeyi düşünüyorum. 1 yıldır bana soğuk davranıyor. Gözü hep dışarıda. Çok kıskanç biriyim, ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, bu delikanlı senden soğudu ve haklı. 4 yılda ikiniz de olgunlaştınız. Erkek arkadaşın doğru yolda, yanlış yolda olan sensin. Senin evlenmek istemen duygusal bir kapris. Bir gençlik macerasıydı de ve iradene hakim ol. Arkadaşın zaten yolunu seçmiş. Onun yolunu engellemeye çalışırsan senden daha da soğur.

7 aydır evliyim

25 yaşındayım, 7 aylık evliyim. Karımdan çok şikayetçiyim. İlişki girmek istemiyor, kendi isteklerini ön plana alıyor, sürekli surat asıyor. Artık çok sıkıldım. İdare etmekten yoruldum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, anlaşılan eşin bu evlilikten mutlu değil. Bu tablo 50-60 yıl sürmez. Sana açıklama yapmıyor ve değişmemekte ısrar ediyorsa bir süre ayrı kalıp (6 ay) düşünün. Kavgasız, dövüşsüz bir çözüm yolu arayın. Yolun sonunda ayrılık gözüküyor.

Yırtılmış olabilir mi?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Sevgilimde pantolon, benim üzerimde de çamaşır vardı. Kızın adetinin 4’üncü günüydü. İlişkiden sonra kanaması olmuş. Kızlığına bir şey oldu mu?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı bozulmadı. O şartlarda zar bozulmaz. Gelen kan adet döneminden arta kalan son damlalardı.

GÜNÜN SÖZÜ

Disipline edilmeyen akıl dümensiz gemi gibidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder